Nechce se mi tady to téma pročítat, ale podle počtu příspěvků tuším, že jsou lidé, co věří, že Mick na F1 má…
Docela mě to děsí, když si uvědomím, že sem chodím s představou, že bych se tu mohl něco zajímavého dozvědět…
Nechce se mi tady to téma pročítat, ale podle počtu příspěvků tuším, že jsou lidé, co věří, že Mick na F1 má…
Docela mě to děsí, když si uvědomím, že sem chodím s představou, že bych se tu mohl něco zajímavého dozvědět…
o mickovi tu je tak 5 prispevkov
Tak to se mi ulevilo
Ty neumíš počítat do 5?
Tyhle výkřiky jsou vážně ztráta času.
No od tebe určitě
A Perez? Lebo aj jemu tusim konci zmluva a kvalitativne Sainz a Perez su plus minus to iste. Navyse by urcite Mercedes ziskal od neho dost info o RB.
Ralf si to ty?
Alonso je jediný, kto dáva zmysel a to pre všetky strany, kľudne až do 2026. Mercedes nemôže vstupovať do novej éry s dvomi neskúsenými pilotmi. Antonelli zatiaľ na 2 roky do Williamsu. Úplne ideálny scenár.
Druhá alternatíva by mohol byť Sainz za predpokladu, že piloti Mclarenu dodržia svoje kontrakty. Inak nevidím nikoho, kto by mal predpoklady aktuálne jazdiť v tíme top3, v rovine úplnej teórie možno Ricci.
Mick potrebuje dostať rovnakú šancu na reštart akú dostal Albon, začať od konca a zbaviť sa nálepky rozbíjača.
Ten druhý (vlastně první ) nezkušený pilot by měl být George Russell po třech letech ve Williamsu a dalších třech v Mercedesu? To snad ne. Teď právě by měl být optimálně připravený jak z hlediska zkušeností, tak z hlediska věku. Kdy jindy, když ne teď?
Máš pravdu.
Podle mě lidi zapomínaj stárnout. Pořád jsou pro všechny všichni mladí a nezkušení.
Pořád se na všechno čeká. Čeká se na zázrak.
Generace Leclerca jsou ročníky 96,97,98…
Za chvilku budou do F1 (možná už příští rok) chodit ročníky 05,06,07.
Klidne se to muze stat, neverim ze Wolff byl postaveny pred hotovou vec.
Z hľadiska veku možno aj keď 26-27 nie je zrovna ostrieľaný harcovník, keď si vezmeme, že nám tu jazdia 40-roční piloti. Ale z hľadiska mentality určite nie, čo nám aj viackrát potvrdil. Myslené tak, že k nemu skrátka zatiaľ nemôžeš posadiť niekoho ako napr. Ocon. Je to môj subjektívny pohľad ale myslím si, že ktokoľvek takýto by ho “vyrušoval”
Však tam zatím nikdo nejde, až za další rok. Ale souhlasím s tím, že tenhle rok pro něj bude důležitý, musí přesvědčit, že na to má. Nicméně v tuhle chvíli je brzy předpokládat, že se mu to nepovede - mělo by. Jinak mu už asi těžko někdo bude čekat, až bude ještě zkušenější, tohle je jeho šance.
To už môžu rovno vziať Magnussena, ktorý si s ním celkom vytrel riť s celým Miškom.
Ako by sa asi vyvijala kariera Maxa ak by nemal priezvisko take ake ma? Mamka znama , otec byvali pilot f1. A ako by sa asi vyvijala ak by miesto Toro roso debutoval v Hase ? Pod vedenim Stainera a nie Tossta? A ako by asi vyzerala kariera Micka schumachera ak by bol na Maxovom mieste , kde by mal apsolutnu podporu vedenia timu?
Ale preco by to davalo zmysel Alonzovi ist do Mercedesu na kratkodoby lontrakt? Mercedes uz do roku 2026 z najvetsou pravdepodobnostou titul neziskaju a je dost mozne ze nebudu stihat ani vyvoju AstonMartinu. Alonzo je v AM momentalne bohom a sancu tam moze mat vetsiu na zisk titulu ako v Mercedese. Urcite si polozil otazku preco LH stade odisiel . Vedel nieco co iny nevedia?
To je uplne zbytocne riesit, pretoze uz v 16 sa o neho isli potrhat vsetci, kto tomu rozumeju. O Micka taka tahanice nie je a ma to svoje priciny. Slavnejsie meno uz mat nemoze, tu taha napr aj Verstappen za vyrazne kratsi koniec. Aj taky Williams, ktory je napojeny na Mercedes radsej da este rok priestor uplne nevyraznemu americanovi. To moze mat 2 priciny. Jedna je tak, ze Mick jednoducho jazdecky nie je v rovnakej lige ani ako Albon a spol. Druha je, ze od neho davaju ruky prec pretoze sice na Albona by jazdecky mal, ale s pani mamou sa tazko vychadza.
tvoj nazor beriem , aj ked nemam rovnaky
mlademu schumimu by som to prial, ale je to nerealne… keby ho nenahradil hulk, a mal by moznost ziskavat skusenosti, mal by velku sancu.