Nahradí Hamiltona Mick Schumacher? Je jedným z najväčších kandidátov, tvrdí strýko Ralf | Magazín F1 - F1online.sk

Vezmite Micka…

Verim, ze ukaze svoj potencial…

3 Likes

Jaká náhrada do Mercedesu by aspoň trochu zpravilo náladu @PUFF co myslíte? :thinking:

Ja som zosobnenie empatie :smiley: , ale nie, dosť často sa mi nechce odpisovať, tak si len lustrujem komentáre a osrdiečkujem tie, s ktorými do istej miery alebo kompletne súhlasím. :slight_smile:

1 Like

Aky by to ale malo vyznam? Mick svoju sancu mal, ukazalo sa, ze je na F1 podpriemer a hotovo. Aj tak sa tam dostal len kvoli priezvisku (a to ho mam rad a velmi som mu fandil, no bohuzial tak to je, treba si to priznat).

Je kopec inych pilotov, ktori by dali vsetko na svete aspon za jednu sancu v F1, tak preco Mickovi davat dalsiu a neskusit niekoho noveho?

1 Like

Jestli chce dát nějaké prohlášení, tak to může být cokoliv. Třeba že se žení.

Albon má svůj brand s botama ne? To může bejt i tohle, jsi až moc nadopovanej Hamem a Ferrari :grinning:

1 Like

asi mas pravdu :smiley:

1 Like

Jinak bylo by fajn dát Micka do Mercedesu, by se potom některým dělalo zle, kdyby nejezdil špatne, jak o něm furt tvrdí :slightly_smiling_face:

1 Like

on ale jazdil spatne

Ok boomer

3 Likes

to su skreslene statistiky, realitu sme vsetci videli

3 Likes

Zkreslenou realitu ježka? :stuck_out_tongue:

nejdem sa o tom bavit, nehnevaj sa :smiley: mick mal dost casu presvedcit, mozem v sebe zivit nadej, ze ho este v F1 uvidim ale to je tak vsetko … ved ide jazdit WEC v Alpine, keby ho niekto chcel tak ho angazuje do F1 :smiley: ale mozem sa mylit klasika

Aby ho este nevzalo Audi.

to sa stat pokojne moze, preto pisem, ze sa mozem mylit

Fantasmagorie typu Mick Schumacher si nezasluzia ziadnu pozornost, no podla mna je aj sklonovanie Albona vyrazne precenovanie jeho vykonov vo Williamse.

Pre mna su jedini dvaja zmysluplni kandidati na nahradu Hamiltona Sainz a Alonso. Ludsky by som to po vyhadzove z Ferrari prial Sainzovi, no z vykonnostneho hladiska je podla mna lepsou volbou Alonso. Ze jazdecky stale patri medzi Top 3-4 jazdcov startoveho pola minuly rok podla mna dokazal dostatocne (a tym padom je aj lepsi od Sainza), mam male pochybnosti, ze si vykonnost este aspon dva roky dokaze udrzat, taka prilezitost by ho velmi motivovala a je to etablovany lider a majster sveta. Takze neviem, co by vyrazne proti tomu hovorilo, Alonso by bol pochaby, keby odmietol ponuku Mercedesu pre miesto v Aston Martine, takze aj v tomto smere to azda pojde. Vek nevidim ako prekazku, momentalne sa na jazdeckom trhu aj tak nenachadza adekvatna nahrada za Hamiltona, tou by podla mna nebol ani Sainz. A keby sa Alonso rozhodol za dva roky skoncit, jazdecky trh moze byt v tom case otvorenejsi, mozu byt k dispozicii Piastri ci dokonca aj Norris, mozno udajny supertalent Antonelli, horsie ako Albon Mercedes v kazdom pripade nedopadne. A ked Alonso bude schopny jazdit aj viac ako dva roky na najvyssej urovni, tak tiez len dobre.

Takze za mna Alonso najzmysluplnejsia volba.

A z fanusikovskeho hladiska je samozrejme Alonso v Mercedese skvela vec. :grin:

4 Likes

radsej sa edukuj

1 Like

Ja by som Mickovi šancu dala, ale nie som objektívna. Sancu by si zaslúžil, ale nie u kriváka tota. Radšej v Audi s Oconom. A Sainz nech ide k Džordžovi. Albon mi nepríde taký fantastický ako ho tu posledné týždne niektorí vidia. A tiež verím, že Albon nepodpíše k Maxovi, raz tam bol a ako dopadol

1 Like

15 x suhlasim s tebou.

Alonso bude mat v tom case 44 rokov…podla mna bude Mercedes hladat dlhodobejsie riesenie. Mysliet si, ze Alonso bude pomaly do 50ky jazdit na najvyssej urovni povazujem za iluziu. Nic v zlom proti nemu, ale vek sa nejakym sposobom prejavi. Ostatne aj sam Alonso tento rok priznal, ze uz sa vidi byt na konci svojej kariery. A keby Mercedes nemal mat vitazne auto, tak je tiez vo vzduchu otazka, preco by tam Alonso tak velmi mal chciet ist. Na nejake dlhodobe projekty uz nema cas. Ci si odkruti posledne roky v Astone alebo Mercedese je na konci dna tiez jedno.
To uz by bol rozumnejsia volba skor ten Sainz. Ale ja mam aj tak pocit, ze Wolff sa nejakym sposobom bude snazit vykupit Piastriho. Mclaren uz ma v podobe Norrisa fantastickeho pilota, takze na Piastrim ich tim nestoji a nepada. Pochybujem, ze ho budu nasilu drzat v Mclarene, ak Piastri bude chciet odist. Tak ci tak ma zmluvu iba do konca roka 2025, takze si ho v Mclarene budu moct podrzat maximalne na rok a potom by tak ci tak mohol PIastri tim opustit. To radsej zoberu stedre peniaze od Wolffa a najdu k Norrisovi nejaku kvalitnu dvojku ako Albon.
Mozne je, ze by Alonsovi ponukli rocnu zmluvu a pockali, ako sa rozhybe jazdecky trh po roku 2025. Ale opat, preco by mal Alonso chciet rocnu zmluvu o to viac, ak nema mat Mercedes vitazne auto?