Načo dvojité žlté vlajky? Podľa Russella “zvíťazil zdravý rozum”, Verstappen to vidí inak | Magazín F1 - F1online.sk

videl som video z tribuny, Max vystupil z monopostu a robil kroky SMEROM ku trati, nie naopak.. a v tom tam niekto presiel.. to je mila FIA na jednu zltu? WTF

takze, toto nieje chyba Russela, aj keby som to mozno chcel.. tam mala byt dvojita zlta.

Nic viac a menej ako Bianchiho pripad tu netreba davat. Max nebezpecne mimo monopostu, marsali detto. Keby tam prileti Russel? Posledne pokusy, Q3, kazdy ide hranu (ako aj Max…).

2 lajkov

Je to paradox, Max měl vlastně 2 možnosti, buď mohl zkusit odjet pokud by auto bylo ok, nebo definitivně odstavit, a na to co to bude čekali. Zůstal, tak přišla dvojtá žlutá, kdyby se rozjel a snažil by se dostat zpět na trať, přišla by dvojtá žlutá, takže světe div se, přišla dvojtá žlutá :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Já souhlasím :slightly_smiling_face:

DYF mala byt vyvesena hned, bez ohladu na to kto kazdy je este na trati.

2 lajkov

hej tvrdite to od momentu kedy to povedel minimaxik, odtvedy je pre miniho fanusikov najvacsim pokrytcom russell, dovtedy ste nikdy nic take netvrdili, ale mini nieco povie a odvtedy to blabocete pri kazdej zmienke o russellovi :slight_smile:

Vsak nech tam nabuduce niekto vleti. A budes prvy, co tu budes plakat, ze sa niekto zranil, alebo nebodaj nieco viac…

ak je to tak, ze mini namiesto od trate isiel smerok k trati tak on sam mal dostat trest. jazdec po vystupeni z auta po nehode sa ma co najrychlejsie pratat za bariery do bezpecia a nie si to namierit smerom k trati

inak som zvedavy co budete pisat ak to bude v opacnom garde a mini bude ten co spomali len na absolutne minimum co pozaduju pravidla, ze ci aj vtedy mu bude predhadzovat bianchiho :slight_smile: odpoved asi vsetci pozname uz teraz :slight_smile:

edit:

no teraz som si pozrel to video ako ide smerom ku trati, lenze to uz tam bolo medical car a ostre kola boli davno ukoncene a uz isli len dojazdove kolo. a podla toho videa to vypada, ze chvilu predtym vysiel z auta takze v case ked okolo neho prechadzal russell tak bol stale v aute a teda ziadne specialne vysoke nebezpecnestvo nehrozilo

mimochodom ked uz sa chcu vsetci hrat na velku bezpecnost tak by mali zaviest, ze jazdec nemoze sam rozhodnut o vystupeni z auta a ma mu byt oznamene, ze kedy je uz bezpecne aby zacal z auta vystupovat. s vynimkou ak by bezprostredne hrozil poziar auta. zatial nikomu kto sa ohana bezpecnostou jazdcov po nehode akosi nevadi, ze oni casto vystupuju z auta este ani poriadne niesu vyvesene zlte vlajky a uz su vonku z auta na trati :slight_smile: ale safety first, ale vzdy len vtedy ked to mojmu konikovi vyhovuje :slight_smile:

tvarite sa ako keby russell bol prvy co spomalil pod zltymi len na nutne minimum a vsetci ostatni spomalia na 30tku ako keby isli cez skolsku zonu :slight_smile:

mini by bol prvy co by isiel uplne rovnako ako vcera russell a miniho fans by boli ti najhorlivejsi zastancovia toho, ze urobil vsetko v sulade s pravidlami a viac spomalit nemusel a ani jeden mu nepredhodi bianchiho :slight_smile:

vies ze si s tym minimaxom maximalne infantilny?

2 lajkov

ked to tvrdis ty tak to bude urcite pravda

https://www.facebook.com/share/v/19PZjHtZpP/ 3-4 desatiny

Je to 2 face asshole. Presne co Wolf potrebuje