videl som video z tribuny, Max vystupil z monopostu a robil kroky SMEROM ku trati, nie naopak.. a v tom tam niekto presiel.. to je mila FIA na jednu zltu? WTF
takze, toto nieje chyba Russela, aj keby som to mozno chcel.. tam mala byt dvojita zlta.
Nic viac a menej ako Bianchiho pripad tu netreba davat. Max nebezpecne mimo monopostu, marsali detto. Keby tam prileti Russel? Posledne pokusy, Q3, kazdy ide hranu (ako aj Max…).
Je to paradox, Max měl vlastně 2 možnosti, buď mohl zkusit odjet pokud by auto bylo ok, nebo definitivně odstavit, a na to co to bude čekali. Zůstal, tak přišla dvojtá žlutá, kdyby se rozjel a snažil by se dostat zpět na trať, přišla by dvojtá žlutá, takže světe div se, přišla dvojtá žlutá
hej tvrdite to od momentu kedy to povedel minimaxik, odtvedy je pre miniho fanusikov najvacsim pokrytcom russell, dovtedy ste nikdy nic take netvrdili, ale mini nieco povie a odvtedy to blabocete pri kazdej zmienke o russellovi
ak je to tak, ze mini namiesto od trate isiel smerok k trati tak on sam mal dostat trest. jazdec po vystupeni z auta po nehode sa ma co najrychlejsie pratat za bariery do bezpecia a nie si to namierit smerom k trati
inak som zvedavy co budete pisat ak to bude v opacnom garde a mini bude ten co spomali len na absolutne minimum co pozaduju pravidla, ze ci aj vtedy mu bude predhadzovat bianchiho odpoved asi vsetci pozname uz teraz
edit:
no teraz som si pozrel to video ako ide smerom ku trati, lenze to uz tam bolo medical car a ostre kola boli davno ukoncene a uz isli len dojazdove kolo. a podla toho videa to vypada, ze chvilu predtym vysiel z auta takze v case ked okolo neho prechadzal russell tak bol stale v aute a teda ziadne specialne vysoke nebezpecnestvo nehrozilo
mimochodom ked uz sa chcu vsetci hrat na velku bezpecnost tak by mali zaviest, ze jazdec nemoze sam rozhodnut o vystupeni z auta a ma mu byt oznamene, ze kedy je uz bezpecne aby zacal z auta vystupovat. s vynimkou ak by bezprostredne hrozil poziar auta. zatial nikomu kto sa ohana bezpecnostou jazdcov po nehode akosi nevadi, ze oni casto vystupuju z auta este ani poriadne niesu vyvesene zlte vlajky a uz su vonku z auta na trati ale safety first, ale vzdy len vtedy ked to mojmu konikovi vyhovuje
tvarite sa ako keby russell bol prvy co spomalil pod zltymi len na nutne minimum a vsetci ostatni spomalia na 30tku ako keby isli cez skolsku zonu
mini by bol prvy co by isiel uplne rovnako ako vcera russell a miniho fans by boli ti najhorlivejsi zastancovia toho, ze urobil vsetko v sulade s pravidlami a viac spomalit nemusel a ani jeden mu nepredhodi bianchiho