Na trať vyšiel nový Red Bull RB20. Prítomný bol vraj aj Christian Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Nový Red Bull oficiálne uzrie svetlo sveta až vo štvrtok, 15. februára, ako posledný z desiatky monopostov. Podobne ako vlani sa však tím rozhodol, že sa s novým autom vydá na trať ešte pred jeho oficiálnym predstavením. V utorok sa vybral filmovať do Silverstone, čo sa z pochopiteľných dôvodov nepodarilo celkom utajiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142369/na-trat-vysiel-novy-red-bull-rb20-pritomny-bol-vraj-aj-christian-horner

Vsetci kopiruju bocnice RB19, zatial co RB20 bude mat bocnice ine? :stuck_out_tongue:

Red Bull je totiž o krok před ostatníma. To zas bude brekotu už v Bahrajnu.

Stavim sa, ze miestny srdciari Astonu, ktori sa teraz biju do hrude o tom, ze Aston je plan A a ze Fernando je najlojalnejsi pilot v historii, tak najneskor v Suzuke ho zacnu tlacit do Mercedesu alebo do RB. :smiley:

1 Like

Pravda je, že Alonso má několik “nej”.
Třeba má nejstupidnější fanoušky tady na fóru, nebo je nejkřivější povahy a taky bych podle jeho historických prohlášení řekl že je nejhloupější.

Tak do red bullu ho už cpali ne?

4 Likes

A budu zase, ak Max bude vyhravat. To si si nevsimol, ze vzdy ho pchaju tam, kde sa vyhrava? Aj do McLarenu by ho naspat vopchali, len aby zazili okamzity uspech. :smiley:

Tak to abysme se na to připravili, protože Max vyhrávat bude. Ty říkáš v Suzuce, já bych řekl, že to bude už po 5 závodech :grinning:

Suzuka je stvrty zavod, takze si ohladom nich vacsi optimista, ze to vydrzia o 2 tyzdne dlhsie. :smiley:

1 Like

Ajo sakra, já to mám pořád spojený, že se to jezdí až u konce :grinning:

1 Like

Vloni bylo totální embargo, kde byla jedna totálně rozmazaná fotka…
A letos takhle, jak zlatým podnose? :smiley:

Oká. :upside_down_face: :upside_down_face:

1 Like

Už to není co to bývalo :man_shrugging: Teď schovávají spíše Hornera :smile:

3 Likes

To vyjeli jentak, aby si každej myslel, že to mají podobný a dělaj to dobře.

1 Like

Co povies na ten mercedesoidny kryt motora?

1 Like

2 Likes

Nie je na tých záberoch rozdielna podlaha?

Těžko říci, zkoušet tam můžou všelico :man_shrugging: Na to ty fotky nejsou dostatečně kvalitní. Téměř nerozeznám kde je silnice a kde už podlaha :smiley:

1 Like

Veď to, väčšina je dosť rozmaznaných ale keď jazdil Verstappen tak mi prídu okraje podlahy strašne jednoduché. Teraz pri Perezovi už vidieť aj záhyby (plus prúdenie vody)…

Nevedel som či ma klame zrak alebo vidím rozdiely :smiley:

Tak dávalo by smysl “postupovat”, i podlahu tam můžou měnit, času maj fůru.

2 Likes

Pockam na technicky popis RB20 a hlavni rozdily oproti RB19, doufam ze se tady objevi v nejakem oficialnim clanku.