Na svete je ďalšie lakovanie F1: Haas predstavil svoje farby na rok 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 14:06

Po krátkej víkendovej prestávke v predstavovacom období F1 opäť pokračuje odhaľovaním farebných schém na sezónu 2026. V pondelok prevzal štafetu americký Haas, ktorý spočiatku informoval o svojom predstavení len veľmi stroho. Napokon sme sa však dočkali rendrov nového auta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224488/na-svete-je-dalsie-lakovanie-f1-haas-predstavil-svoje-farby-na-rok-2026

Tak za mňa zatiaľ najkrajšie livery. :open_mouth:
Ale celkovo tieto nové monoposty vyzerajú veľmi dobre.
Lets go 2026

2 Likes

Suhlasim, aj mne sa pacia (na to co sme tu posledne dekady mali), aj na halo som si uz asi zvykol (bezpecnost jasna, ale vizualne to monoposty ospatnilo) :slight_smile:

Haas trochu prekvapivo skoro cely biely, ale pekne. Uz mame 2 primarne biele lakovania, viac uz netreba :joy:

2 Likes

Predne kolesa dal grafik pri renderingu rovnako siroke ako zadne.
Za mna - prúser.
Je to render najvacsej automobilky na svete - Toyoty …

1 Like

Tak dosavadní konkurence nechala laťku velmi nízko. Stačilo ji překročit.

Nejhezčí bude zase Aston, viď Puffe?

3 Likes

Gramo Rokkaz ty OKO

1 Like

Si šírku tých kolies meral pravítkom na monitore pri pohľade zvrchu, či ako? :slightly_smiling_face:

1 Like

Pepa je modelář, proto má takové detaily v oču.

1 Like

O koľko cm majú byť tie predné kolesá užšie oproti zadným? Viem, že to tu bolo v nejakom článku uvádzané, ale nechce sa mi to teraz hľadať.

1 Like

Pro předváděčky a myslím, že i pro filmovací dny se nepoužívají orginální pneumatiky, ale nějaké nahrážky. Takže @Jozef_Chroustal očo je opravdu pozorné.

1 Like

Pekne lakovanie, aj to GR paradne ukaze. Dobry styl pisma aj velkost. Plus SINGHA na zadnom kridle…

1 Like

To je nějaký render, ne?
To je tak, když zadáš práci ajťákovi. Dal zadní pneu na přední.
CTRLC+CTRLV pneu jako pneu.

1 Like

Nastává čas, kdy už i AI začíná ajťáky překonávat. Dokonce i ty dostupné a neplacené verze začínají mít navrch.

1 Like

Už som si zistil tú šírku kolies. V 2026 majú byť predné kolesá široké 28 cm a zadné 37,5 cm, čo je rozdiel 9,5 cm, ktorý by mal byť na vizualizácii najmä pri pohľade zhora citeľný.
Čiže palec hore pre Jozefa, že si to hneď všimol. :slightly_smiling_face:

2 Likes

hehe, toto som chcel napisat. yebli tam 4x zadne gumy co zostali z minuleho roku.

2 Likes

Vedle jsem se tě ptal na palivo, tak tam prosím odepiš.

uz sa stalo, snad bude spokojnost.

Nic moc, čekal jsem seriozni analýzu.

tam nie je co analyzovat. Aramco bude mat urcite benzin kvalitny. Problem syntetiky je, ze vo vyssom kompresnom pomere je to narocne na casovanie. To asi nemaju zvladnute a nieco o tom naznacil aj ten chlapik od RBPT, ze sa neodvazia ist na 16. Hlavne boli ale v priebehu roka spravy o Audi.
Japonci zacali velmi neskoro, nez sa dohodli s Astonom, vsetci uz mali prototypy na testovacich stanovistiach. Honda pripravi urcite spickovy motor, ale skor asi az na 27.

1 Like