Na rozdiel od ostatných mal jednu nevýhodu. Steiner vysvetľuje, prečo je Hadjar nováčikom roka | Magazín F1 - F1online.sk

Isack Hadjar ukázal, že nie je správne odpisovať jazdca, aj keď sa na svojich prvých pretekoch dopustí fatálnej chyby. Podľa Günthera Steinera je dokonca najlepším nováčikom uplynulej sezóny, keďže formulovú verejnosť musel presviedčať o svojich kvalitách bez pomoci druhej strany garáže.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223965/na-rozdiel-od-ostatnych-mal-jednu-nevyhodu-steiner-vysvetluje-preco-je-hadjar-novacikom-roka

Stačilo, aby Tsunodu nepřemístili do RB a dnes by byl Hadjar bezejmenný a svět by oplakával Tsunodu, že musí opustit RB. No a kdyby RB přesunul Hadjara do RB místo Tsunudy, tak by měl možná po kariéře.

Tak moc je štěstí v F1 vrtkavé.

Hadjar je pvdelka foukací, rozsype se při prvním pocitu křivdy tváří v tvář VER hegemonii uvnitř týmu.

dobre som to pochopil, ze steiner povazuje slabeho timoveho kologu za nevyhodu? :slight_smile:
a nieje to nahodou tak, ze hadjar ma velku vyhodu v tom, ze skuseneho cunodu odpratali do rb a dali mu tam psychicky totalne rozhodeneho lawsona?

ak by mal za timoveho kolegu niekoho ako mal antonelli tak len tazko by z neho bol novacik roka, lebo to by ho porovnavali s timovym kolegom
ked ale nema v takychto timoch silneho timoveho kolegu tak vsetky uspechy si pripisuje on a vsetky zle vysledky sa pripisuju autu. podobne to ma aj jeho kolega z ackoveho rb tiez ked dosiahol slaby vysledok tak to on a jeho fandovia pripisali autu :slight_smile: