To už si pekne v koncoch, keď vyťahuješ toto. ![]()
Neprajem nikomu nič zlé a nechcem, aby ťa nejaký tvoj milovaný terorista zrazil na pride. Dávaj na seba pozor v tom Nemecku, či kde to je ten raj.
To už si pekne v koncoch, keď vyťahuješ toto. ![]()
Neprajem nikomu nič zlé a nechcem, aby ťa nejaký tvoj milovaný terorista zrazil na pride. Dávaj na seba pozor v tom Nemecku, či kde to je ten raj.
zda sa ti, ze on je problem?
Pro některé evidentně ano.
Konečně správně použitej “odlítl ti dekl” argument ![]()
Dnesny suhrn
Helmutko:

Mifty:

Jos:

Bretnix:

Dobrá urážka Sheldona.
Ale jo, pobavilo.
Posílám like, ať neskončíme ve fázi války všech proti všem, protože ta končí Hobbesovým Leviathanem.
Nenazval by som to problémom, v hlbokej podstate sa tu kľudne aj pozabíjajte medzi sebou za politiku a či Pedro je taký alebo onaký.
Príde mi ale fér pripomenúť po 150tich príspevkoch v téme, že sme na F1online nie na politickom diskusnom krúžku. Tak isto by mi prišlo odveci písať do diskusie pod článok o tom, že Ficko kradne, že Max Verstappen skončil včera druhý v závode.
Na konci dňa, robte jak chcete, kľudne tu rozoberajte aj či marhuľa patrí na kura s ryžou alebo ne.
Musím vás tady zase po dlouhé době pochválit, vidím tady ambice, drajv a vášeň, navíc detailní znalosti geopolitiky, makroekonomie a strategie velmocí, to je působivé.
Vidím tady taky ale obrovský rozpor mezi velkými ambicemi v debatách o ničem a téměř žádnou kontrolou nad vlastním životem.
Kdo mě tuhle lidskou vlastnost smysluplně vysvětlí?
Ci je frajerina za peniaze daňových poplatníkov si pozrieť F1?

Dvaja blbeckovia sa nasli. Vyletiky za verejné peniaze. Progresivcom zrazu nevadí ![]()
Hezký, po dlouhé době jsem nějaký post dočetl do konce ![]()
Problem je ze za verejné peniaze aj tvoje dane tento blbeček chodi na motorsport ako papalas
Tak ono to bylo za moje! Aha! ![]()
![]()
![]()
Podle mě je problém, když lidi sedící ve vládě dohazují kšfty známým a platí to stát z našich daní, nemluvě o dotacích, třeba 7 miliard. To je pro mě daleko větší problém, než že prezident ve volném čase jede fotit na závody
Absolutne jednoznacne ano.
Veru, taký Dozimeter alebo Bitcoinová kauza, to je ďaleko väčší problém ako to, že nejaký prezliekač kabátov si robí PR na F1.
Veď preto ste aj poslali tú skorumpovanú Fialovú vládu do čerta. Slizkejšieho človeka ako bol Fiala by som ťažko hľadal aj v slovenskej politike. Možno tak Jarino Naď alebo Korčok.
Díky Tripere, ale doufám, že si mě neidealizuješ, reálně jsem typický, nudný mainstream
. I když to je u tebe asi to poslední co bych čekal.