Na nových pravidlách sa stále pracuje: Nechceme, aby piloti uberali na rovinkách, znie z FIA | Magazín F1 - F1online.sk

Teď jsem ho měl pěkně vychlazený.
Hodnotím ho velmi, velmi kladně 9/10.
Super pití. :+1:

Ferda by to mohl začít pít místo Radka. :+1:

2 Likes

Nějak se nemůžu rrozhodnout jestli si dám Tota, nebo nějakou jinou pochutinu.:stuck_out_tongue_winking_eye:

5 Likes

A je to venku…ty jo já myslel jak se tě to dotkne, že bys pil energiták a ty máš rovnou crazy wolfa. :smiley:

2 Likes

Mi ty grglavky chutnají, ale piju ho opravdu zcela vyjímečně. Dříve jsem ho měl doma na zvýšení tlaku, ale omezil jsem prášky a najednou Grglavky není potřeba. Někdy si ale dám trochu sladkého do krku, když mám chuť, ale tuhle pixlu mám na cestu dolů, když pojedeme v noci.

Grglavky jsou super. Miluju to. :grin::+1:
Wolf výborný za ty prachy. :+1:

Ale rovnou litrovej, tak to nezdáš Ferdo. :slightly_smiling_face:

Počkat nepsal si že máš bypassy? :pray:

1 Like

Najednou bych celou pixlu nevypil ani před erotikou. To by mě zabilo. :grin:

Mám tři. Právě proto jím prášky na snížení tlaku, ale když se kazí počasí, tak mi chodíval můj tlak hodně dolů a pak jsem nemohl ani vylézt z postele. Jednou mi tem horní klesl až na pouhých 82 a to je hodně málo.
Právě na tyhle případy jsem pil energeťák jako protijed.

3 Likes

toto naozaj súvisí s F1 čo dáva ten pajác

2 Likes

Vidno, že tu chýba poriadna rivalita dvoch tímov. Zak je Wolffov kamoš, Fred je kamoš všetkých, Horner out. Inokedy by sme počas leta mali zákulisie na dlani, teraz som 3 týždne o F1 nepočul, pritom sa toho určite deje veľa

Je to blb co nemá ani šajnu o počtech.

keď už sem dáš niečo z tej wiki, niekedy treba aj čítať. :slight_smile: Lebo vlastne si potvrdil tie počty - stačí si kliknúť na link, ktorý zdieľaš síce ako obrázok = “invazi vojsk Varšavské smlouvy”, a je tam:
image

a v inom zdroj na wiki:
image

Ale súhlasím. Na stránkach o F1 (aj keď osobných) by takéto informácie nemali byť. Pretože aj medzi fanúšikmi sa nájdu “osoby citlivejšie na pochopenie faktov”. Zbytočne sa tak takýto fanúšikovia vystavujú argumentačným útokom od tých “menej citlivých” :wink:

2 Likes

Dáva si to na súkromný profil, môže tam postovať hocičo.
EDIT: ale tebe očividne vadí niečo iné, nie to že to postuje na svoj súkromný profil.

9 Likes

Díky za doplnění tématu.
Dál nebudu rozvádět, protože jsem byl tehdy ještě poměrně malý. Tanky si sice pamatuji, ale abych dodat nezkreslené informace jsem tehdy nebyl dostatečně vyzrálý.

1 Like

no, v tom čase (a pár desiatok rokov neskôr) by si sa pravdu asi aj tak nedozvedel, a osobne zas asi všetko nespočítal :wink:

Vzpomínám si, že jsem na sáčku nosil připnutý Československý fáborek. Taky si vzpomínám, že se sbíral zlatý poklad na boj proti Rusku. (Lidé darovali na ulicích zlaté prstýnky brože a náušnice)
V šedesátém osmém se národu dostávalo možná více skutečné pravdy než dnes. Chvíli trvalo, než se politikům podařilo účinně potlačovat pravdu. Přesněji až za Husáka, proto dnes tvrdím, že poslední Český, Československý, nebo Slovenský prezident za kterého se národ-y nemusel-y stydět byl Ludvík Svoboda.

Dost by me zajimalo proc se prezident Ludvik Svoboda vice nezminuje, zahada.

Hajzli vždycky křičí hlasitěji než slušní lidé.

Vsichni omilaji jen Masaryka, pritom ho nikdo nema rad, spis nas zatahl do peknych sracek a delal si co chtel.