Na Norrisovom mieste by som začal byť nervózny, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Mestské okruhy Red Bullu RB20 vôbec nevoňajú, no v Singapure sa Maxovi Verstappenovi darí viac ako len uspokojivo minimalizovať škody. Za istých okolností by v nedeľu dokonca mohol aj vyhrať. Helmut Marko vidí veľkú šancu najmä na štarte, kde vraj Lando Norris nebude veľmi pokojný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172683/na-norrisovom-mieste-by-som-zacal-byt-nervozny-hovori-marko

Kapitan Red Bullu v plne sile :drooling_face:

Nič krajšie ako kolízia medzi nimi dvomi v prvom kole by sa nám nemohlo prihodiť, budem tomu držať palce. Tá dominancia Mclarenu ma už nebaví, nech vyhrá aj niekto iný :grinning:

No vida, Helmut Marko začíná hrát mind games.

S Toto Wolffem si můžou zajít na kafe a vyměnit si zkušenosti.

Teď je otázka, jestli si Lando Norris nechá nasadit brouka do hlavy nebo si to vyloží jako kompliment (to, že Markovi stojí za poznámky tohoto typu).

1 Like

Uff, tak to se Lando už rozklepal.

2 Likes

Myslim ze ujo by sa mal skor zaujimat o to, ze ak lando opat zlyha a trhne ho verstappen, tak aby na tom prvom mieste ostal aj po desiatkach kol :slight_smile:

Norris by mel vyhrat postartovni souboj s VER a dat mu lekci, on ale nemusi pac ma lepsi auto a v klidu ho pak predjede, uvidime. Pak tam je lisak HAM, ale ten na vitezstvi podle me nema auto. Piastri je letosni vitez v top aute.

Nemá to být náhodou obráceně, že Norris by mohl přestat být nervózní, když má vedle sebe Maxe a ne Oscara :smile: ?

2 Likes

Spíš by měl být nervózní Max a Marko.
Maxovi se vždycky splaší ruce, a zatemní mozek, když vedle sebe cítí Hamiltona. :smiley:

Těžko říct, týmový kolega ho letos nevysekal, když spolu bojovali :slightly_smiling_face:

Marko je asi nějaký nervózní :smile:

1 Like

Ono už to taky není co bývalo. Max v poslední době není tak tvrdý, jestli je to celkovou deziluzí z auta a vepředu se to změní těžko říct. To uvidíme.

Lando nemoze zacat byt nervozny, pretoze on je nervozny stale. Uvidime ako zvladne dnes start ked ma najvacsieho supera hned vedla neho.

2 Likes

Řekl bych, že svého největšího soupeře má před sebou, a ne vedle sebe. :slight_smile:

1 Like

Prauda a zhorsi se mu zrak :eyes: uz vidim jak mu zase skonci na zadech :bath:

Variant je tady hodne. Max urcite nepredstavuje nejvetsi hrozbu. Za posledni tri sezony si nepamatuji, ze by Max mel kontakt v prvni zatacce a co se tyce prvniho kola mel problem jen … voila s Russellem. Coz se napr. o Hamiltonovi rict neda.

Lando ma za sebou tri nejlepe startujici piloty v tomto roce a obecne piloty, kteri maji dobre starty.

Hamilton je z teto trojice pravdepodobne nejnebezpecnejsi. Ale ani Russell si nezada. Pilot ktery se urcite bude chtit vyhnout srazce je prave Max a nepochybuji, ze ti dva vzadu jsou si toho vedomi. S ohledem na jejich schopnosti to urcite neni komfortni pozice ani pro Maxe, ale Lando ma na sobe jednoznacne terc. Hamilton po propadaku z minuleho zavodu bude chtit vyhrat stuj co stuj. Auto na to ma.

Maxovo chovani je posledni roky uplne v pohode. Problem je, ze tu jeho udajnou auru zivi jeho antifans, ke kterym pocitam i vetsinu britskych komentatoru.

Ma tri tituly, rec jeho tela mluvi jasne. Podava maximalni vykon a chce vyhravat. Neni to Alonso, Bottas,nebo Hamilton. Nechce se jen vozit. Ale evidentne mu to zili netrha.

2 Likes

Který je to Landův start z prvního místa? Sedmý?
Tak mu držme všechny palce, aby už konečně zlomil své prokletí a konečně své první místo udržel. :muscle:

Bože, to je ale idiot.

1 Like

Ja sa tak neskutočne teším na vyjadrenie dedka Marka teraz po pretekech, keď Lando naložil Verstappenovi po prvom stinte cca 29s. Na dedkovom mieste by som začal byť nervózny. :rofl::rofl: