ahh, Jos je busy…
Kazaši mají Matějskou.
To už je ale tvoj problém. Nemôžem za to, že ty si si nahovoril, že ja obdivujem Trump a už vôbec nemôžem za to, že si snowflake.
Pozeraj radšej hokej a buď hrdý na tých chlapcov. Či to sú macho charaktery a čisto mužský šport ťa nezaujíma a radšej si si pozrel euroviziu s nebinárnym víťazom?
Zatial to vyzerá nadejne pre našich. Škoda toho nemecka…
S Nemeckom sme dostali gól snáď zo všetkého a druhá vec boli rozhodcovia (prvý gól Nemcov nemal platiť a viaceré vylúčenia boli veľmi vtipne ohodnotené), ale hra nebola až tak zlá. Aj tak to bude všetko o jednom zápase v štvrťfinále.
Viaceré tímy vyzerajú veľmi silno.
na co mam byt hrdy? vsak som sa o to nijakym sposobom nepricinil.
Matějská bude zítra se Švýcarskem😀
Ty si pekne v lese. Takže v živote nie si a nebol si nikdy hrdý na nič a na nikoho o čo si sa nijako nepričinil?
Keď tvoji rodičia, súrodenec alebo kamarát niekedy v živote dosiahli nejakí úspech, tak si nebol na nich hrdý, lebo ty si sa o to nepričinil?
Co jsou to za lidi.
good point. ale to je pre mna skor v osobnej rovine. z hokejistov nepoznam ani jedneho (ani po mene) a oni nepoznaju mna.
Meno Slafkovsky pozná aj ten, čo o hokej ani nezakopne. Ani jeho nepoznáš?
ano o nom som pocul, ale neviem kde hra a ci je na MS.
Vice se mi zamlouva mlaceni politiku v Nemecku, snad to dorazi i k nam, je to lepsi nez strileni studentu atd.
To ma prosim co s temou/clankom?
Ake one by one? Myslim ze za posledne mesiace sa odstrelili 2 medvede (nie v lese) z vyse tisic (mozno aj par tisic). Kolko medvedov je v Cesku?
Kazdopadne ze sa tema medved dostane aj na F1 forum a dokonca od bratov cechov, je dost kuriozne
nevím, nechodím je počítat
Moc by si nenapocital aj keby si sa snazil
těch 800 je na Moravě?
Občas si nějaký medvěd udělá vycházku do Beskyd, ale vrácí se zpátky požírat Slováky. Češi jim nechutnají. Prý mají po pivu hodně nahořklou chuť.
V zasade medvede nemate, s nadsazkou, humorne ako pise Ferdo, chodia do Beskyd nase v malych poctoch
Vy ste si totiz tie svoje (narozdiel od nas) fakt one by one uplne vystrielali, tak jasne ze nemate problemy Len je potom ironia citat tu kritiku…
Neni medved jako medved, kdyz dela do politiky a ma ty nespravne nazory musi dostat par broku aby byl poradek ne