Na Neweyho odchode sa podieľali aj Hornerove vyjadrenia, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

ahh, Jos je busy…

1 Like

Kazaši mají Matějskou. :smiley:

To už je ale tvoj problém. Nemôžem za to, že ty si si nahovoril, že ja obdivujem Trump a už vôbec nemôžem za to, že si snowflake. :slight_smile:

Pozeraj radšej hokej a buď hrdý na tých chlapcov. Či to sú macho charaktery a čisto mužský šport ťa nezaujíma a radšej si si pozrel euroviziu s nebinárnym víťazom? :rainbow_flag:

Zatial to vyzerá nadejne pre našich. Škoda toho nemecka… :roll_eyes:

1 Like

S Nemeckom sme dostali gól snáď zo všetkého a druhá vec boli rozhodcovia (prvý gól Nemcov nemal platiť a viaceré vylúčenia boli veľmi vtipne ohodnotené), ale hra nebola až tak zlá. Aj tak to bude všetko o jednom zápase v štvrťfinále. :slight_smile:

Viaceré tímy vyzerajú veľmi silno.

na co mam byt hrdy? vsak som sa o to nijakym sposobom nepricinil.

1 Like

Matějská bude zítra se Švýcarskem😀

Ty si pekne v lese. Takže v živote nie si a nebol si nikdy hrdý na nič a na nikoho o čo si sa nijako nepričinil?

Keď tvoji rodičia, súrodenec alebo kamarát niekedy v živote dosiahli nejakí úspech, tak si nebol na nich hrdý, lebo ty si sa o to nepričinil?

Co jsou to za lidi. :face_vomiting:

good point. ale to je pre mna skor v osobnej rovine. z hokejistov nepoznam ani jedneho (ani po mene) a oni nepoznaju mna.

Meno Slafkovsky pozná aj ten, čo o hokej ani nezakopne. Ani jeho nepoznáš?

ano o nom som pocul, ale neviem kde hra a ci je na MS.

Vice se mi zamlouva mlaceni politiku v Nemecku, snad to dorazi i k nam, je to lepsi nez strileni studentu atd.

To ma prosim co s temou/clankom?

Ake one by one? Myslim ze za posledne mesiace sa odstrelili 2 medvede (nie v lese) z vyse tisic (mozno aj par tisic). Kolko medvedov je v Cesku? :smiley:

Kazdopadne ze sa tema medved dostane aj na F1 forum a dokonca od bratov cechov, je dost kuriozne :smiley:

nevím, nechodím je počítat

image

Moc by si nenapocital aj keby si sa snazil :smiley:

těch 800 je na Moravě? :smiley:

Občas si nějaký medvěd udělá vycházku do Beskyd, ale vrácí se zpátky požírat Slováky. Češi jim nechutnají. Prý mají po pivu hodně nahořklou chuť. :beer:

V zasade medvede nemate, s nadsazkou, humorne ako pise Ferdo, chodia do Beskyd nase v malych poctoch :smiley:

Vy ste si totiz tie svoje (narozdiel od nas) fakt one by one uplne vystrielali, tak jasne ze nemate problemy :smiley: Len je potom ironia citat tu kritiku… :slight_smile:

5 Likes

Neni medved jako medved, kdyz dela do politiky a ma ty nespravne nazory musi dostat par broku aby byl poradek ne :wink:

Fico je nechal navozit a rozmnožit, aby jejich hlavní král měl na čem jezdit až přijede na svazáckou kontrolu. :slight_smile: :slight_smile:

1 Like