a to si psal, že Marquéz nemá letos šanci
Je skvělé ty kluky sledovat. Docela se mi líbí Bastianini jak se vrací zpět, je to můj černý kůň sezony Vždy mi přišel lepší než Bagnaia, ale po tom zranění loni se to dost zaseklo. Teď se začíná vracet a začíná mít záblesky svého starého já, tak snad to vydrží. Samo J.Martin je skvělej a MM nepochybně. Zajímavej rok to bude.
Souhlas, já se přiznám, že jsem zklamanej celkově z Viňalese, že jsem čekla vždycky od něj víc. MM se vrací do hry, kdy ty poslední sezony fakt trpěl na zranění a jezdil, jak šílenec, aby dorovnal ztráty Hondy. Jinak, kam padla Honda, která dominovala s MM, je to šílený
Úpadek Hondy je hodně děsivý. Vlastně jsem čekal že jim “výuka” v F1 bude velkým přínosem i na poli MotoGP, nějak jsem se seknul.
Přitom tak dominovali, doba před covidem byla doba Hondy a MM, potom to šlo strašně rychle z kopce
Víš Honzí, z vrcholu je jenom jedna cesta.
Proto by všichni měli být pokorní. Jednoho dne to přijde na každýho.
Špatně, jenom jedna cesta je pro ty co podvádí. Ty co makají a dostanou se na úspěch, tak mají cestu tam zůstat nebo spadnout
Jsem z tebe fakt zmatený. Příště až budeš venku, tak si vem čepici nebo se namaž 50 krémem.
Nebuď. Napsal jsi, že z vrcholu je jen jedna cesta. Jenže na vrcholu úspěchu není jen cesta dolů, ale je tam i cesta makat a udržet se tam. Jedna cesta dolů z vrcholu je max pro podvodníky, co se navrchol dostal hlavně díky podvádění.
Tak se taky máme čím pochlubit.
Pohyb medvěda u Zlína potvrdily stopy. Svědci hlásí také medvědici s mládětem - Novinky
Hehe, u nas denne nejaky kontakt, ale to je logicke ked ich mame vela…
Zlin zase tak daleko od pohranicia nie je, ale tento uz bude mat urcite vas pas
Ten prý emigroval až z Rusňácka a koluje se o něm, že má více rozumu než naše vláda.
To je nějakej Španělsko Italský domácí šampionát?
Španělsko a Itálie jsou rájem pro závody na motorkách no dalo by se říct, že je to něco, jako Skandinávie a hokej