Na Neweyho odchode sa podieľali aj Hornerove vyjadrenia, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

obrazek
a to si psal, že Marquéz nemá letos šanci

Je skvělé ty kluky sledovat. Docela se mi líbí Bastianini jak se vrací zpět, je to můj černý kůň sezony :slightly_smiling_face: Vždy mi přišel lepší než Bagnaia, ale po tom zranění loni se to dost zaseklo. Teď se začíná vracet a začíná mít záblesky svého starého já, tak snad to vydrží. Samo J.Martin je skvělej a MM nepochybně. Zajímavej rok to bude.

1 Like

Souhlas, já se přiznám, že jsem zklamanej celkově z Viňalese, že jsem čekla vždycky od něj víc. MM se vrací do hry, kdy ty poslední sezony fakt trpěl na zranění a jezdil, jak šílenec, aby dorovnal ztráty Hondy. Jinak, kam padla Honda, která dominovala s MM, je to šílený

Úpadek Hondy je hodně děsivý. Vlastně jsem čekal že jim “výuka” v F1 bude velkým přínosem i na poli MotoGP, nějak jsem se seknul.

Přitom tak dominovali, doba před covidem byla doba Hondy a MM, potom to šlo strašně rychle z kopce

Víš Honzí, z vrcholu je jenom jedna cesta.
Proto by všichni měli být pokorní. Jednoho dne to přijde na každýho.

Špatně, jenom jedna cesta je pro ty co podvádí. Ty co makají a dostanou se na úspěch, tak mají cestu tam zůstat nebo spadnout

1 Like

Jsem z tebe fakt zmatený. Příště až budeš venku, tak si vem čepici nebo se namaž 50 krémem.

Nebuď. Napsal jsi, že z vrcholu je jen jedna cesta. Jenže na vrcholu úspěchu není jen cesta dolů, ale je tam i cesta makat a udržet se tam. Jedna cesta dolů z vrcholu je max pro podvodníky, co se navrchol dostal hlavně díky podvádění.

Tak se taky máme čím pochlubit.

Pohyb medvěda u Zlína potvrdily stopy. Svědci hlásí také medvědici s mládětem - Novinky

Hehe, u nas denne nejaky kontakt, ale to je logicke ked ich mame vela…
Zlin zase tak daleko od pohranicia nie je, ale tento uz bude mat urcite vas pas :smiley:

Ten prý emigroval až z Rusňácka a koluje se o něm, že má více rozumu než naše vláda. :grin:

1 Like

To je nějakej Španělsko Italský domácí šampionát? :grinning:

1 Like

Španělsko a Itálie jsou rájem pro závody na motorkách no :grinning: dalo by se říct, že je to něco, jako Skandinávie a hokej :thinking: