Na Neweyho odchode sa podieľali aj Hornerove vyjadrenia, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Napísal si, že odišiel lebo ho Horner nepochválil a kvôli kauze Horner. Takže 50% viny má Horner hej?

To povedal Marko? že 50% viny majú Hornerove vyjadrenia v Decembri?

Ty mi možeš akurát tak oblízať veniec a nie vravieť čo si ja robiť budem a nebudem :smiley:

1 Like

Jsem chtěl napsat Sonoma racwqy, ale to není

Chápu, že se ti to líbí, když to tu praktikuješ s dalšíma, ale tohle není nic pro mě.
Alespoň sis odpověděl na to, že tvoje tupý komenty typu: máte držet hubu sem už nemáš dávat.

Ne, psal jsem, že to byl jeden z důvodů. Ale ty jsi slizkej had, co se jen kroutí. Nemáš žadnou kredibilitu, jsi jen hater.

1 Like

To je ale smůla, 7 měsíců čekali, nic se prý nedělo, tak shazování a naplekování bylo prý ok. O to víc teď blbě vypadají, co hůř, už ani ta špetka sebereflexe nezbyla :grinning:

1 Like

Vallelunga​

1 Like

Psal si, že odišiel kvoli Hornerovi a kvoli tomu že ho v decembri nepochválil :smiley:
Vyslovene si to hodil na tieto dve veci takže mi to u krútení možeš vieš čo :smiley: ty kredibilita.

Tu to máš:

A celá ta reakcia je vytrhnutá z kontextu ale tak to ty robíš pravidelne rád. Lebo je to reakcia na @don.pindulanda ktorý presne písal, že odchod Neweyho IBA KVOLI komentáru od Hornera je blbosť. Však aj je. Jediné v čom som sa mýlil, je, že sa to evidetne Adriana dotklo.

Nuž, tak nevidím do hlavy jak ty všade bol, všetko videl :smiley:

2 Likes

Doplním si knowledge, děkuji

1 Like

Knowledge. Doplň si i angličtinu, hapo ti to říkal dobře.

4 Likes

Tyhle tvoje křeče jsou stejný, jak když posolíš maso čerstvě zabiteho kapra. Cuká se to, ale to je všechno.

1 Like

Však to tam mám :roll_eyes:

Dobre knowladge

Dik, napostuj si to ešte 10x a prečítaj si poslednú vetu.

Možno potom pochopíš knowladge

2 Likes

Tebe číst, to je jako číst prohlášení Fica o Ukrajině.

No a mame to :joy: jediny a priamy dovod neweho odchodu :joy:

Hoši, že vy máte problém s chápáním psaného textu + kontextu?

My alebo ty? :flushed: hmmmmm

Vy. Když jsem tu 10 dní zpátky psal, že nelze vyloučit, jak tohle prohlášení mohlo mít vliv na odchod Neweyho. Hádali jste se, rozkládali forum, aby se stalo to, že vaše předpovědi o haromonii v RBR se vypařili

More, Ja som napisal, ze neexistuje aby toto bol jediny dovod… A to stale platí. Nemas paru kolko dovodov mal newey na odchod. Mohlo ich byt 20 a toto je jeden z nich, tak mas 5% uspesnost. Gratulujem

2 Likes

Toto je tvoja robota. Tvoje komplexy su tu nekonečné a uz sa to netyka len rbr ale aj ferrari (alebo fiari) :v: