Na McLaren s Mercedesom strácame dve alebo tri desatiny, hlási Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Zatiaľ čo vlani o takomto čase zbieral jedno pódium za druhým, v súčasnosti má pre Fernanda Alonsa cenu zlata aj piate miesto – obzvlášť, keď porazí súperov, ktorí disponujú o niečo rýchlejším monopostom. Španielovi sa to podľa vlastných slov podarilo v Saudskej Arábii, kde si na konto pripísal cenný skalp Landa Norrisa, Olivera Bearmana a oboch pilotov Mercedesu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147097/na-mclaren-s-mercedesom-stracame-dve-alebo-tri-desatiny-hlasi-alonso

Alonso 2-3 desetiny a $troll 1-2 vteriny (:

2 Likes

Kvalifikační rychlost nám dává naději pro blízkou budoucnost. Ta závodní rychlost s vyšším množstvím paliva je evidentní problém a jen třeba to nějak přečkat než se z toho dostaneme. Mercedes a McLaren není zcela mimo dosah vývojem, teď jde o to zda oproti loňsku skutečně vědí jak auto vyvinout. Ukáže čas. Nějak mi přijde že to není tak špatný a mám lepší pocit než po Bahrajnu.

Stroll je na stejné úrovni jako Alonso.
Aspoň to teda tady psali kluci.

@PUFF

2 Likes

Někdo pomatený na mysli? :thinking:

1 Like

Oni mysleli že Stroll byl vyrovnaný s tím co tam byl před Alonsem :smile:

1 Like

No vlastně vybavuji si jednoho co tvrdil, že Stroll je na urovni Alonsa, protože byl na úrovni toho co tam byl před Alonsem, takže je to jasná věc. :smile:

1 Like

Jen hlupák, troll a háter by tam viděl nějaký jezdecký rozdíl.

1 Like

Alonsova klasika, kto ta iný pochváli, keď nie ty sám. A pridať nejaké desatinky a pomalšom aute :laughing:

1 Like

Co konkrétně myslíš tou samochválou :thinking:

Třeba tady:

Břídil je nejlepší, ale už deset let jde od porážky k porážce.
A bezpáteřní ho za to milují, protože to mají v životě stejně.

1 Like

Alonso nikdy nepovie niečo len tak. Čiže ked povie, že strácali 2-3 desatinky na kolo, znamena to, že to vybojoval napriek pomalsiemu autu on ako jazdec. Ešte idealne zamlčať, že v kvalifikácii sú rýchlejší (to povie, že sa superom vyrovnávajú).
To, že bol pod enormným tlakom Russella už ani neriešim, to zvalicsuje už každý jazdec.

Mě přijde jeho vyjádření korektní, ale jestli teda myslíš že Aston byl v závodě rychlejší než McLareny a Mercedesy, možná i Ferrari, dobrá zpráva :+1:

1 Like

Nevím no, prvních šest kol tam Stroll bojoval s RB2 a Williamsem. :man_shrugging: