Na Liberty Media si pre Andretti Global posvieti americké ministerstvo spravodlivosti | Magazín F1 - F1online.sk

Očakávané sa stáva skutočnosťou. Keď sa myšlienka prijatia jedenásteho tímu do Formuly 1 stretla s jednohlasným odmietnutím zo strany Liberty Media i desiatich tímov, dalo sa očakávať, že do celej veci sa zapoja nesmierne komplikované zákony a nariadenia o hospodárskej súťaži.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167322/na-liberty-media-si-pre-andretti-global-posvieti-americke-ministerstvo-spravodlivosti

Jen do nich :sunglasses:

Ještě je potřeba posvíti si na FIA

1 Like

este by to mali podat aj na europsku komisiu
eu a usa protimonopolne praktiky vysetruju odlisnym sposobom, takze vacsia sanca na uspech a staci ked v prospech andretiho rozhodne ci uz usa, alebo eu
liberty resp. jej cast ovladajuca f1 musi dodrzovat aj eu aj usa zakony

ktovie co viedlo liberty ten vstup nepodpisat a nenechat teda timy nech si uplatia to pravo veta ktore vraj maju mat podla CA a potom by pripadnemu vysetrovaniu uz necelila liberty, ale timy ktore by mohli byt vysetrovane za kartelove dohody

nedava velku logiku, ze preco ten vstup zablokovala liberty ked pre nich by to malo byt prakticky jedno ci rozdeluju peniaze medzi 10, 11, alebo 12 timov. vzdy predsa rozdeluju rovnake percento z prijmov f1.

„Určite sme otvorení žiadostiam nových účastníkov a ak splnia všetky požiadavky, ich prihlášky potenciálne schválime,“ :joy: :joy: :joy:
A ešte zabudli povedať, že hlavne tí, ktorí im potenciálne padli do očka, inak majú smolu :wink:

Tak tuhle komedii bych chtěl mít možnost sledovat z první řady.

Do společenství nejostřejších hochů ovládajících jednu z nejvíce konkurenčních soutěží na světě, chce vnést své skautsky naivní pohledy na svět úřad, který již léta nasává ty nejhorší z nejhorších a za odměnu je ještě špatně platí.

Vraždění neviňátek se tomu myslím říká…

1 Like

Chovat se jak rozmazlene decko, co tim chce Liberty rict.

Jak mam nacteneho Andrettiho, nejak me nejde pod nos ze by kseftoval s drogama a chtel prat spinave prachy, jak jsme v minulosti v F1 uz nekolikrat videli.

Jsem hodně zklamaný, do tohoto postu jsem vkládal hodně nadějí…

Jsem tu po třech dnech, a žádný hejt. Možná ztrácím drajv, nebo je příliš horko, ale nejspíš to bude tím, že už jsem vás už všechny obrátil na správnou víru.
:love_you_gesture:

Nebo je to tím, že to absolutně nikoho nezajímá :smile: