Na koľko si prídu v roku 2024 jednotliví jazdci? Najviac cinkne na účet Verstappenovi | Magazín F1 - F1online.sk

Jednotliví jazdci štartového poľa nemajú k dispozícii rovnaký materiál a rovní si nie sú ani platovo. Zatiaľ čo niektorí zarobia ročne desiatky miliónov dolárov, iní obdržia milión, dva či nanajvýš tri. Kto kraľuje pilotom z hľadiska príjmov? A kto má naopak „hlboko do kapsy“? Poďme sa na to spoločne pozrieť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/143931/na-kolko-si-pridu-v-roku-2024-jednotlivi-jazdci-najviac-cinkne-na-ucet-verstappenovi

Checo “zaplatí” RB 20 a dostane 14.
To je dobrej deal.

Až bude hledat práci, tak ho rád zaměstnám. :slight_smile:

1 Like

Tak teda ty si myslíš, ze to plati on, jo?

To neplatí, ale takový zaměstnanec musí být sen každého zaměstnavatele. :slight_smile: :smiley:

Checo zaplatil za celu RB20ku? A len sebe ci aj Maxovi

Tak to urcitr, ale myslim si ze 96% zamestnavatelov nieje tak lukratívnych, ako redbull / f1 team

Ja len nechápem toho Leclerca. Teraz ma 34 a že by rozdrvil Carlosa ani náhodou. Kedy raz vyhraje titul tak mu koľko dajú 100?
Som zvedavý na Hamika ako si sním poradí.

1 Like

PlatY jsou docela ok. Jen se mi zdá, že Sainz má “málo”.

Pockaj ked Leclerc dostane naozaj rychle pretacave auto aky bude rozdiel medzi nim a Sainzom. To bude nieco ako Verstappen a Perez (v mensej miere). Som zvedavy, ci sa tu budu spominat Fredove gombiky. :smiley:

2 Likes

to sa oprasi klasicky termin “FIARI:smiley:

Lol.

5 Likes

aspon, ze google to napisal s jednym r

2 Likes

sa necudujem, ze haas vykopol steinera. platit magnusenovi 5 mega? :slight_smile:
nemaju prachy na vyvoj a on takto preplaca priemerneho jazdca

Prekvapujú ma vyjadrenia na nepomer platov medzi Sai a Lec, no nevadí im nepomer medzi Rus a Ham, pričom Rus porazil na body 7 násobného majstra. :thinking:

2 Likes