Na Hamiltona dýchlo kúzlo Ferrari: Grazie tutti! Bolo to, ako keď som sledoval Michaela | Magazín F1 - F1online.sk

Po sobote to s Ferrari nevyzeralo vôbec ružovo a chlapci v červenom vyzerali na domácej pôde ako úplní babráci. Monopost SF-25 porazilo v kvalifikácii sedem tímov, ale v nedeľu sme opäť videli, že toto auto má stále vynikajúce pretekové tempo. Štvrté a šieste miesto nie je pre fanúšikov červeného tímu dokonalá náplasť, ale potešiť ich môže aspoň to, že sa na domácej pôde vyhli hanbe.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/199518/na-hamiltona-dychlo-kuzlo-ferrari-grazie-tutti-bolo-to-ako-ked-som-sledoval-michaela

Skoda len, ze na trati to pripominalo skor Massu s Raikkonenom v roku 2009.

2 Likes

Ale ke konci měl Hamilton nejrychlejší tempo. V tom autě něco bude.

1 Like

Jeden náhodný “dobrý” výsledok a pre Lewisa sú zas všetci v tíme úžasní. Nemať šťastie na SC, tak by to bola rovnaká beznádej ako v Miami.

1 Like

To tempo mal aj Leclerc. Ale to auto má až mco slabín

Ako pardon, ale čo to trepe? :smiley: veľmi vividne si pamätám, ako niekde spomínal, že keď jazdil Schumi tak to nesledoval lebo to bolo preňho nudné, pretože “Schumi vždy vyhral”.

Jasne treba najst hned nieco za co ho skritizovat👏

Jj, on nic jiného neumí. :grinning:

1 Like

Tak ať si užijí Cardileho. :joy:

Serra opravuje chyby. :grinning:

Už počas preteku som si všimol, že tá komunikácia medzi Lewisom a Ricardom bola na úplne inej úrovni, stručná vecná a behom pár sekúnd bolo jasné čo má robiť, žiadne “we are checking” a tradičné ferrarioviny

Ferrari 6/7

1 Like

Tak nakonec to po včerejšku zase taková trága nebyla, ne? Charles měl smolnější závod, ale celkově rozhodně nad očekávání.

1 Like

Vyjimecne mas pravdu.