Na Freda sa nemôžem hnevať, odkázal Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Priateľstvá sú vo Formule 1 pomerne vzácne. Nech vám Drive to Survive, televízia alebo film predáva čokoľvek, piloti a šéfovia tímov si nenašli svojich najlepších priateľov v padoku Formuly 1. Kamarátov tam však predsa len nájdeme a sú nimi aj Toto Wolff a Frédéric Vasseur, ktorí dnes stoja v čele dvoch veľkých rivalov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141752/na-freda-sa-nemozem-hnevat-odkazal-wolff

Wolf je aj rád že sa zbavil princezničky

2 Likes

Chalani zachvilu začína nová sezóna. Keďže mám Orange tak asi nič nebude. Aký je rozdiel keď si zaplatím f1.tv? Majú tam dve predplatné. Stačí mi to lacnejšie? Sk/CZ dabing tam určite nieje, či?

zaplat si rovno pro, za tie prachy sa to stale oplati

1 Like

Čus, ne nestačí.
To levné je jen livetiming a replaye.
CZSK tam není.

K vzhledem k dotazu předpokládám, že asi anglicky to bude nic moc… tak si asi počkej na nějakou nabídku v češtině ať z toho něco máš… :slight_smile:

Jinak určitě kup tu dražší tvpro.
A ještě chvilku počkej… občas bývá, že pro nové tam je ještě -10e. Ale to nevím jeslti bude.

1 Like

Ok. Ďakujem. Kedysi to dávalo orf a Maďari. Možno to tam bude

Som im povedal, že už nechcem ďalej F1TV a mi dali mesačnú zlavu -25% asi na polroka xd

1 Like

Chlapci, aká je šanca že Magio dostane F1?
Bola tu rýchla správa že DIGI rokuje s Novou.
O Telekome zatiaľ ani slovo.
Volal som len na zákaznícku linku, tam mi samozrejme povedali že zatiaľ o ničom nevedia, ale tak zas to nemusí nič zmanenať, oni ani nemusia nič vedieť :confused:

U mě zatím taky nic nového. :roll_eyes:

“Fred mi ukradol Hamiltona, ale nanho sa nemozem hnevat, tak som aktivoval svoju poistku v RB” :rofl:

4 Likes

Ja som bol osobne na pobočke Telekomu a zatial stále rokujú. Pracovníčka pozerala nejaký prípis od vedenie k tejto téme. Treba dúfať že to uhrajú.

Mne v marci konci s Telekomom zmluva na telku a nemam v plane ju predlzovat. Platili sme to doma roky len preto, “aby v telke nieco bezalo” ale posledne dva roky su to vyhodene peniaze. Vstanes cez vikend, neda sa to pozerat, pustis si radsej nieco stiahnute alebo VOD. Mam home office, som cely den doma a v telke neni co pozerat. A este si priplacas za sportove kanaly. Ja si radsej zaplatim F1 a zena nejake VOD a vyjde to lacnejsie ako pozerat tu nasu produkciu

2 Likes

Drahšie PRO stojí v našich končinách ešte relatívne málo. Na Reddite si ľudia vymieňali ceny z rôznych častí planéty a tých našich 50-60€ ročne je fakt deal. Kopec contentu a výborný Sam Collins. Ak by ti chýbal Eisking, YouTube debriefing postačí.

1 Like

Ja som si teraz kupoval za 3,50 a normálne som kukal 2013 Maďarsko… Či to je v každom balíku ?

Toto je čistá špekulácia ale môže sa stať, že F1 na Slovensku môže mať len exkluzívne 2 spoločnosti. Zatiaľ je F1 na SkyLinku v balíku Kombi+ za 15,90€. V ČR má F1 zatiaľ len dve spoločnosti. O2 a SkyLink.

Áno, toto je fakt možné. Je to veľká konkurenčná výhoda a O2 a SkyLink tak môžu získať viac zákazníkov. Oni to určite ponúkajú aj iným, ale tipujem to na premrštené sumy.

Nieco nove na tuto temu ? Sezona predodvermi a nic viac nevieme ? :thinking:
Dajte niekto votovanie, kto ake sluzby na sledovanie F1 pouziva :grin: