Predsezónny cieľ Alpinu znel jasne: Skončiť prinajhoršom na štvrtom mieste. Zatiaľ sú však Francúzi až piatym najsilnejším celkom na štartovom rošte. V tíme však napriek tejto skutočnosti hlavy nevešajú. Športový riaditeľ stajne Alan Permane tvrdí, že tím z Enstone sa počas zimy k Ferrari a Mercedesu priblížil, no nečakane mu vypálil rybník Aston Martin.
Ja ti neviem. Porovnavat sa s Mercedesom, ktory ma nestandartny koncept auta a ferrari, ktoremu sa podarilo postavit auto, ktore je pomalsie ako minuly rok? Ale urcite sa nemozu porovnavat s RBR a Astonom, lebo ti sa zlepsili az moc, a to by nebolo fer.
Ještě to zhorším, protože si myslím že Mercedes na tom byl loni podobně špatně a vlastně tam v meziročním srovnání těchto 2 týmů nějaké bonusy Alpine vůči Mercedesu ani nevidím. Alpine dokonce loni v Džiddě Mercedes v kvalifikaci porazil.
Po tvém prvním komentáři jsem jako provokaci hledal jak je pochválit, ale krom pochvaly za uvolnění Alonsa mě nic nenapadlo tak jsem toho radši nechal Ale důležité je jak to mají oni, a asi je to ok. Cílem bylo s přehledem 4 místo, ale nakonec 5 místo je lepší než 6 a tak dále