Na Ferrari a Mercedes strácame menej než vlani, znie z Alpinu | Magazín F1 - F1online.sk

Predsezónny cieľ Alpinu znel jasne: Skončiť prinajhoršom na štvrtom mieste. Zatiaľ sú však Francúzi až piatym najsilnejším celkom na štartovom rošte. V tíme však napriek tejto skutočnosti hlavy nevešajú. Športový riaditeľ stajne Alan Permane tvrdí, že tím z Enstone sa počas zimy k Ferrari a Mercedesu priblížil, no nečakane mu vypálil rybník Aston Martin.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92336/na-ferrari-a-mercedes-stracame-menej-nez-vlani-znie-z-alpinu

Ja ti neviem. Porovnavat sa s Mercedesom, ktory ma nestandartny koncept auta a ferrari, ktoremu sa podarilo postavit auto, ktore je pomalsie ako minuly rok? Ale urcite sa nemozu porovnavat s RBR a Astonom, lebo ti sa zlepsili az moc, a to by nebolo fer.

Je potřeba se pochválit, nikdo jiný to totiž neudělá :slightly_smiling_face:

Ferrari v Imole predstaví prakticky totálne zmenený monopost

good job Alpine…
image

Ještě to zhorším, protože si myslím že Mercedes na tom byl loni podobně špatně a vlastně tam v meziročním srovnání těchto 2 týmů nějaké bonusy Alpine vůči Mercedesu ani nevidím. Alpine dokonce loni v Džiddě Mercedes v kvalifikaci porazil.

Takže vlastně navíc lžou :open_mouth:

Po tvém prvním komentáři jsem jako provokaci hledal jak je pochválit, ale krom pochvaly za uvolnění Alonsa mě nic nenapadlo tak jsem toho radši nechal :smile: Ale důležité je jak to mají oni, a asi je to ok. Cílem bylo s přehledem 4 místo, ale nakonec 5 místo je lepší než 6 a tak dále :laughing:

2 Likes

To píšeš už druhým rokem …

? Druhým rokem. Minulý rok žiadnu veľkú zmenu ani nerobili.Tento rok príde nové zadné zavesenie, sidepody, podlaha

Neboli to co 90% týmů