Na Charlesovom mieste by som urobil to isté, priznáva Albon | Magazín F1 - F1online.sk

Kazia nám nové jazdecké štandardy zážitok z pretekov? A je „pretekanie na apex“ novou normou vo Formule 1? Keby bol záverečný súboj Charlesa Leclerca a Alexa Albona bitkou o víťazstvo, rezonoval by ešte dlhé týždne. Takto to išlo trochu do stratena a akosi sme sa vyhli diskusii, či je toto výsledok, ktorý chceme pre šport.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200599/na-charlesovom-mieste-by-som-urobil-to-iste-priznava-albon

Totálna 3.14čovina de m ento v. z fia. To ako mám na apexa vedieť kto má kde zrkadlo? Vtedy nie he možnosť sledovať už nič. Jednoducho do j e b a l i. Výjazdové zóny asfaltom tak to tam pustí každý k… Neskoré brzdy bez šance ubrzdiť to regulérne a vmestiť sa na trať v limitoch a aj so súperom tým pádom je nové pravidlo a kto má vpredu zrkadlo má právo na zátačku. A ten druhý sa vtedy musí odpariť z trate. Demencia vládne svetu.

Cista lobotomia toto co robia s tymi jazdeckymi standardami, uz sami o sebe su absurdne napisane, a este k tomu potom raz platia, potom neplatia, clovek sa z toho uz nevie vysomarit, odvolavaju sa na apex, pritom ten suboj zacina davno pred apexom, a nikto ani vlastne presne nevie kde ten apex je, stal za z toho teda pekny gulas

Toto pravidlo s apexom je úplne nepoužiteľľné. Pánov komisárov by som posadil do formulkyy a nechal ich určiť kde je apex v 200 km/h a bez predbiehania a myslím, že by to nedali, lebo podľľa mňa nik presne nevie, kde ten apex je a hlavne ako ho má pilot z kokpitu vidieť … :frowning: