Myslí Verstappen na koniec kariéry? Nechcem odísť, ale som rozpoltený, priznáva | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen absolvoval prvú veľkú cenu s týmito večne kritizovanými predpismi. Holandský pretekár nemal na nové monoposty veľa pekných slov, čo vyvolalo aj otázky o možnom odchode z Formuly 1. Max ich odmieta, ale v Číne vyznal lásku vytrvalostným pretekom a priznal, že sa cíti rozpoltený.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/229006/mysli-verstappen-na-koniec-kariery-nechcem-odist-ale-som-rozpolteny-priznava

Nabízí se jedna hláška z Dědictví, aneb… :grinning_face:

to dokedy budeme pocuvat to jeho vyplakavanie ako ho jazda v autach f1 nebavi?

no tak ked ho nebavi tak nech odide robit to co ho bavi, v rb nech da vypoved a uz nebude muset neustale pred novinarmi vyplakavat ako musi hladat nove vyzvi, lebo f1 ho uz nebavi

ved on uz cele tyzdne nerozprava nic ine len “nebavi ma jazda v tychto autach”

…dokud bude F1 stát za :poop:

1 lajk

dokedy mu budu novinari klast rovnake otazky a bude im na ne rovnako odpovedat

“V Austrálii akékoľvek reči o odchode odmietol a povedal, že bude jazdiť aj „nákupným košíkom“ a pôjde s ním až na hranu. V Číne sa ho na túto tému pýtali znovu.”

5 lajky

nový aero prvek u Ferrari

3 lajkov

Verstappen má pravdu, ale budeme to muset vydržet.
Kdo opravdu miluje, dokáže hodně odpustit.

1 lajk

Kdy že je to za pořád stejné otázky poslal do pr…. :smile: ? Já jen, že už by to zase chtělo…

Utikej Foreste utikej​:person_running:

1 lajk

My prece vime ze kdyz Emil chce tak ani na otazky neodpovi a mlci, ale tyto otazky se mu hodi do kramu, clovek ktery se z 20 hodu sekerkou trefi jednou, jaky je predpoklad ze zvladne jizdu v novem aute…

1 lajk

To je tiez pravda

+1

1 lajk

Tiez cakam kedy ich posle do p.r.d.e.l.e. ale zas sa bude riesit ze je vulgarny a nechce komunikovat s novinarmi… ani tak dobre ani tak dobre

2 lajkov

To jsem si přesně říkal ráno, když jsem o tom přemýšlel.

Tyhle otázky se mu hodí a bude na ně odpovídat 100x. :smiley:
Jindy by nafoukl pusu s tím, že nebude odpovídat.

1 lajk

myslim si ze ju zvladne aj on aj kazdy len niekedy uz tie otazky su ozaj otravne na kazdej vc to iste dookola co cakaju ze zmeni nazor …mozno ho zmeni ked sa zmenia pravidla alebo auta zatial hovori stale to iste… dame tomu cas

wink

Nikto vas to nenuti citat, da sa zascrollovat dalej. Vidis, ze nic ine redakcia nema

2 lajkov

No, zmeni nazor az vyhraje, to se bude smat ostatnim.

Tyhle řeči se ještě stokrát otočí. Lewis to taky moc nemusel, najednou je to super. Až ho vyklepne KImi, tak taky změní názor (v kůži Lewise bych ale nechtěl být. Tohle se Lewisovi fakt povedlo).

Pokud přijdou změny a Mercedes ztratí výhodu i George trošku změní postoj. A pokud Max vyhraje? Vyhrávající Max zůstane určitě, pokud vítězství nebudou…..

No já mu dobře radil dva roky, že na to měl Totovi kejvnout. Jeho chyba. Komu není rady, tomu není pomoci.

1 lajk

Zase na druhou stranu, Lewis už potřeboval změnu a celý Mercedes asi taky. Já bych mu další titul přála, ale když nebude, taky se nic nestane. Vyhrál toho dost a to, že už ve svém věku a při poklesu formy získal angažmá v předním týmu nebylo úplně obvyklé. Tak to aspoň zkusil a třeba bude mít letos vydařený rok.

S Maxem souhlas, taky se mu vloni se zlepšenou formou auta výrazně zlepšila i nálada :smile: .

1 lajk

Ja bych Lewisovi další titul nepřál, ale to ode mě nemůže nikdo chtít. :grin:

Ale jinak souhlas. Změnu v Mercedesu to chtělo, jen jsem doufal v pořádná škatulata. No nemůžu mít všechno. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Co se týče Maxe, tam jsme za jedno. Máme ho přečtenýho. :wink:

1 lajk