Musíme to rýchlo vyriešiť, nalieha Horner po kvalifikačnom neúspechu | Magazín F1 - F1online.sk

Celá Formula 1 vie, že Red Bull má problémy. V kvalifikácii na Veľkú cenu Talianska sa však ukázali naplno. Ak sa po tomto červení býci nepreberú, tak ich čaká veľmi nepríjemná jeseň. Christian Horner stláča červené tlačidlo a zdôrazňuje, že problémy treba čím skôr odstrániť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169832/musime-to-rychlo-vyriesit-nalieha-horner-po-kvalifikacnom-neuspechu

Kde je ten majster čo vyhrá aj na háse?

Už chápem čo sa tam deje. Babiš nevyhrá volby a nahradí hornera.

Alebo po vzore malinovkárov Babiš odkúpi Alpine (Francúzske konexie) a budeme mať už aj Vodnanské kuře F1

1 Like

Teď se bude vyrábět RB z řepky? :grin:

Prý je už na cestě z benzínky do paddocku. :grin:

1 Like

Úplne presné vyobrazenie malinoviek.

1 Like

Nene Max dostane vodnanské kura a kostelecke uzeniny. Tak trochu ho to nadopuje.

No lenže 2 násobného zbytočne nadopuješ. Tam treba nadopovať haraburdu

Nějak jim ten Red Bull přestává létat, proto si s Babišem domlouvají dodávky peří. :money_with_wings:
@PUFF přesně odhadl dobu kdy přestat pít grglavou vodu. :smile:

No lenže tá ich plechovka je pasterizovaná. Konkurencia chemicky. Takže origo produkt je ok. To len horner z nich urobil šmejdov a podvod íkov.

S Andrejem domlouvají, jak podvádět s cost capem, aby nemuseli uvádět všechno

Tak doufám, že McLaren na to ještě víc šlápne.

Horny tohle nema reseni.

Zacinam verit F1 v Brne, Andrey to rozbalil.

Myslíš, že Babiš použije GP Brna do předvolební kampaně, aby do svých řad nalákal i mladé? :grin:

No tak to je jeho reakce, vime kdo s tim nedavno prisel ne…

Já ale nevím. :slightly_smiling_face:

No ten samej co prisel s navratem Moto GP.

Já jsem v návrat Brna moc nevěřil, takže jsem drby o Brnu vůbec nesledoval.