MS v Hokeji 2024

Tak zatim s Finy na Leclerca :slight_smile: strely akce a bez golu.

Nám sa snáď podarí postúpiť do štvrťfinále zo 4. miesta. S Lotyšmi to možno bude tesné, ale mali by spolu s Kazachstanom, Francúzmi a Poliakmi skončiť za nami, teda dúfam. :ice_hockey: :slovakia: :muscle: :slightly_smiling_face:

1 Like

Ja doufam ze letos nebudeme hrat bezgolovy hokej.

Takze bezgolovy hokej, ztraceny vecer dik.

Bezgólový? Já četl, že jsme prohráli 1:2.

Prehrali ste tesne v úplnom závere v samostatných nájazdoch, ale aspoň 1 bod ste si odniesli.
Švajčiari sú pomerne silní. Už to nie sú tí slabí Švajčiari, čo bývali kedysi. :slightly_smiling_face:

Proste jim to strili ale hraje se na goly, nevadi.

Já už hokej nesleduji téměř čtvrť století. Jak úroveň našeho hokeje začala po Naganu upadat, tak jsem tento sport hodil za hlavu a je mi ukradený. Vlastně můžu s hrdostí říci, že jsem veškeré pravomoci přenechal synovi a vnoučatům. :slightly_smiling_face:

1 Like

Nebyl to špatný hokej, na góly sice slabý ale co se týče obrazu hry a šancí, tak tam toho bylo dost. Sem tam i nějaké strkanice, takže zápas s kvalitní úrovní, člověk se musí na tu hru dokázat dívat z více úhlů pohledu, ne jenom na vstřelené góly

1 Like

Musíme dúfať, že Nemci stratia body napríklad s Lotyšmi alebo Kazachstanom a my pôjdeme z 3. miesta a vyhneme sa tak Kanade v štvrťfinále.

Česi, Fíni a Švajčiari by boli pre nás hrateľnejší.

1 Like

Nejlepší na včerejším hokeji byl Voráček jako spolukomentátor. :+1:
No a škoda, že to naši nedotáhli, ale s těmi jejich bezzubými nájezdy to bohužel ani nešlo, tak aspoň bod.

Neumim si predstavit ze se to s prichodem posil zmeni, hrajou hezky, maji akce, bohuzel casto prekombinovane s potrebou umistit puk do prazdne branky.

Navic nerozumim proc se vsichni tak tesi i ve studiu na najezdy, maji se snazit vyhrat v zapase.

Prichod akych posil mate este v hre? Pasta ak v noci vypadne, tak pride?

Proti Švýcarům se nám hraje asi blbě, až na nějaký momenty se mi ten hokej moc nelíbil, ale bylo to vyrovnaný. Jsem zvědavý na Kanadu, tam si ale myslím, že to nebude vůbec dobrý…možná nám pomuže domácí atmosféra a fandové - strhává to občas i u obrazovky, to je naprosto super. Chce to přejít aspoň přes to čtvrtfinále.

1 Like

Nevim presne, ale kdyz posily neprinesou tymu presnou musku a goly vysledek bude stejny, to je snad u nas nejaka davova psychoza, nerozumim tomu.

Tak otázka jak ještě medical check a zda by klub mu dal zelenou. Ale pokud ano, tak by mohl ještě dojít Pastrňák, možná Zacha. Lauka nevidím jako přínos

Bohuzel, Kanada, USA jsou nekde jinde, bez golu se nechytame, jinak herni projev mame skvely.

Práve Pasta by vám toto mohol priniesť. Jednoduché góly strelou alebo z protiútoku. To je to, čo aj nám chýba, taký Gaborik, ktorý to vedel zobrať na seba a bez nejakej komplikovanej akcie alebo tlaku streliť gól zápästím z kadekolvek.

Myslím, že Pasta má taký status, že klub mu nebude robiť problémy a hneď z prehrateho zápasu by ho pustili na lietadlo. Lauko by asi veľká posila nebol, tím máte aj bez neho kvalitný.

1 Like

Z minulych let vidime ze to neni o prichodu posil, i kdyz nastoupi tak to tam proste nepada ani z jasnych golovych situaci, to uz nejde hazet na smulu, nevim co to je, mozna krec.