Možno už nezískam ďalší titul, hovorí Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Ked nevies, ake ponuky dostaval, tak ako vies, ze vobec nejake dostaval?

2 Likes

A když nevíš, že žádné nabídky nedostal, tak jak můžeš vědět, že žádné nedostával?

2 Likes

Keby nejaku dobru ponuku dostal, tak by si asi nedaval 2-rocnu pauzu.

1 Like

Ale to si jen myslíš, prostě to nevíš a točíme se v kruhu. Podle mě byl Alonso done po letech s Hondou a chtěl si zase užít vítězství a nové výzvy (tak jako Verstappen chodí na GT)

2 Likes

A v F1 by si ich neuzil, keby nemal dobre ponuky?

Viděl si Daytonu 2019?

2 Likes

Nechapem, kam to cele zas smeruje. @HellHogr tvrdil, ze Alonso mal ponuky z F1, normalne ma zaujimalo, ake konkretne mal na mysli. Nevymenoval nic, obvinil ma, ze si veci len domyslam a teraz sa mam bavit o Daytone 2019? Ja som polozil uplne jednoduchu otazku a dostal som vsetko, len nie odpoved na nu. Figu borovu sa budem bavit o nejakej Daytone 2019. Chcem vediet, ake konkretne ponuky Alonso mal pocas svojej 2-rocnej pauzy, ked tu Hogr tym sermoval.

4 Likes

Chci jen říct, že to z pohledu divaka byla velká zabava, Alonso si chtěl vyzkoušet něco jiného.
Za mě jeden z největších zažitků z Alonsovy kariery.
Jinak co si pamatuju z té doby, tak Alonsa chtěl Stroll minimálně už dřív než byl v Alpine.

Davas to do zlej roviny - tvoja odpoved implicitne naznacuje (ak to tak nie je, tak sa ospravedlnujem), ze Alonsova 2-rocna pauza bola jeho vyslovene zelanie - ze vlastne o neho bol obrovsky zaujem a len on sam si chcel zajazdit a povyhravat niekde inde. Podla mna to vobec nezodpoveda realite. Po roku 2018 ho ziadny lepsi tim jednoducho nechcel. Preco by aj? Mercedes fungoval vyborne s Hamiltonom, Ferrari videlo buducnost v Leclercovi a Red Bull staval svoj tim okolo Maxa. Alonso neodisiel do WEC, Dakaru etc., lebo by sa chcel bavit inde, ale preto, ze sa mu nic dobre v F1 neponukalo. Ze ho mozno chcel nejaky Stroll, mu bolo v tom case urcite srdecne jedno. Vieme, kde sa v roku 2018 potacal Racing Point. To mohol kludne ostat aj v Mclarene.

A proč teda nezustal v McLarenu? Jasně že se tam šel bavit.

1 Like

V Mclarene neostal preto, lebo to nemalo perspektivu - bojoval tam v strede pola. A na stred pola uz nemal chut, to mas pravdu. To radsej ten Dakar. Ale neverim, ze to bola jeho prva volba. Urcite lestil klucky v top timoch F1, len zial dostal kosom.

No když byl mimo F1 tak asi nedostával nabídky od Mercedesu za Hamiltona který bral tituly, to je pravda. Dostal snad nějakou nabídku v té době Vettel nebo Verstappen od nich? Dává smysl nahrazovat pilota se kterým tým bere tituly?
Ale věřím tomu že nabídky mu chodily klidně z jiných týmů i v té pauze.

Perspektivu v tom asi Alonso neviděl, proto se vracel před změnou pravidel, ta se pak, pokud se nepletu, bohužel odsunula.

2 Likes

A já chci vědět, kde bereš jistotu, že Alonso žádné nabídky neměl. Jenže na to jsi moc velký hater Alonsa, aby si přiznal, že si napsal nesmysl.

1 Like

Presne tak Ford s RBR nebude mať absolútne žiadnu šancu, rovnako ako Honda GP2 engine s RBR nemala žiadnu šancu, však že :+1:

A pritom je to tak jednoduché, namiesto tliachania vydržať a zatiaľ si užívať aktuálnu sezónu

1 Like

Nezlahcujem. Ak niekto odide zit do zahranicia len preto, ze volby vyhrala strana, ktora sa mu nepaci, tak pre toto nemam pochopenie. To robia ludia, pre ktorych je politika viac ako rodina a kamarati a to mi pride na hlavu a dost fanaticke. Na vladu sa vyhovara len clovek, co nie je schopny sa postarat sam o seba.

Takze si neodisiel len preto, ze nejaky Fico vyhral volby, ale si odisiel za lepsou pracou atd a neplanujes sa vratit len preto, ked nejaky Misko Simecka vyhra volby, spravne tomu rozumiem?

Mozem sa spytat aj to, ze kam si odisiel a ci to bolo za skolou alebo za pracou a ci sa planujes niekedy vratit? (seriozne sa pytam) :slight_smile:

Lebo poznam dost ludi, co sa po 40ke vratili aj z Nemecka alebo dokonca USA, kde mali celkom fajn zivot, ale rodina je rodina.

Bohuzial to nikto nevie povedat v akom stave by bola. To, co tu vladne teraz, nie je z ekonomickeho hladiska vobec dobre. Ale to, co tu vladlo tie 3 roky cez covid, bolo z ekonomickeho hladiska ovela horsie. Jedina rozumna sanca bola este v 2010, no Risko nech je ekonomicky dobry ako chce, tak politiku robit nikdy nevedel a s takymi ako je Matovic, sa politika robit neda. Takze mozno je aj mierne lepsie (alebo menej zle), ze tu 13 rokov vladne Robo ako keby mali byt kazde 2 roky predcasne volby (opat raz upozornujem, ze nie som volic Fica a nikdy nebudem).

Veru tak. Alonsov koniec v F1 bol z dovodu ako pises. Fernando si myslel, ze o neho bude mat zaujem nejaky top tim, ale nemal. Preto odisiel. Chcel sa vyhnut situacii, do ktorej sa aj tak dostal navratom do Alpinu a do Astonu (az na tych par podii).

Ale s Hogrom vecnu diskusiu necakaj, ten zaprie aj vlastnu mater, len aby ti nedal za pravdu aj keby napises, ze trava je zelena. A ked Hogr kapituloval, tak priletel brainlesssheep. Modus operandi nasich alzakov.

Akoze nikto nevie? Staci sa pozriet, ako na tom su ine krajiny spomedzi EU, kde podobna zber.ba nevladla. Ale to je podla mna vecne slovenske prekliatie - vela ludi u nas ma uzasnu schopnost, si tu mizeriu, v akej nasa krjina je, este aj idealizovat. Uspesne presvedcia samych seba, ako sme so vsetkymi vybabrali a ako sme my jedini, kto prekukol tento zvrateny system. Vsetky krajiny EU podla nas trpia “liberalnymi zvratenostami” a smeruju k upadku, ale my si tu chranime “tradicne hodnoty” a je nam hej. Sice nam popritom padaju na hlavu nemocnice, na univerzitach ziska titul kazdy, kto si to dobre zaplati a verejne zdroje miesto potrebnej infrastruktury idu na nejake Fafokany pre Norka, ale tak aspon si tu mozeme zanadavat na homosexualov a bavit sa o tom, ci je vakcinacia bezpecna. Sme najlepsi.
Ale ostatne nemam potrebu nikoho presviedcat o opaku. Kto je s tym spokojny, nech sa paci. Ja len za seba mozem povedat, ze som mal chvalabohu prilezitost, spoznat aj nieco lepsie (kedze si sa konkretne pytal, tak zijem v Nemecku) a pocitit rozdiel medzi tym, ked vladnu normalni politici alebo banda luzrov. To je hadam moje pravo - posudit pre seba sameho, co sa mi paci viac. V tomto som pre seba nasiel jednoznacnu odpoved a ked to niekto vidi inak, pokojne to viem akceptovat.

5 Likes

Istotu? Ja som tu ziadnu istotu neprezentoval - vyslovil som moj nazor, ze Alonso ziadnu dobru ponuku nedostal, kedze si dal nutenu 2-rocnu pauzu, ktoru by si podla mna nedal, keby mal nejaku dobru ponuku z F1.

Ty si tu bol ten, kto tu s istotou tvrdil, ze Alonso mal nejake ponuky a nepodlozil si to vobec nicim. V tomto smere mas teda ty burden of proof. Ved v logike to nefunguje tak, ze ja hocico strelim a potom moj oponent musi dokazat, ze to nie je pravda. Ked ti poviem, ze na Plute ziju martania, tak bude na mne, dokazat, ze to tak je a nie na tebe, dokazat, ze to tak nie je.

3 Likes

Ale však ty po mě chceš něco prokázat, když jsem opakovaně psal, že si to myslím. Fakt nechápu na čem se teď točíš :grinning:

“Ano, dostával nabídky i v letech, kdy jezdil WEC nebo Dakar.”

Neviem no, povodne si to napisal takto a tak sa mi zdalo, ze to prezentujes ako fakt a nie ako osobny nazor. Uz zase sa tocis ani neviem kam, na konci dna si za to cele mozes sam, lebo formulujes veci nejasne. Ked napises, ze “dostaval nabidky”, tak sa prosim ta nepustaj do mna, ked chcem seriozne vediet, ake konkretne mas na mysli. Odpoved na to mi nedas a miesto toho to obratis na to, ze to vlastne cele bolo prezentovane len ako nepodlozeny a osobny nazor.

Ale dobre, akceptujem, ze to bol len tvoj nazor, len mi prosim vysvetli, ze ked Alonso podla teba mal take dobre ponuky, preco bol 2 roky mimo F1? Seriozne chces tvrdit, ze odmietol moznost, bojovat v F1 o vitazstva, aby sa zabavil na Dakare? To mi hadam nechces tvrdit…

3 Likes