Možno už nezískam ďalší titul, hovorí Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to je další rozměr. Kluci nám tu nadávají do hloupých hateru a přitom jsou ukázkoví hateři Maxe. Je to přesně jak píšeš :grin:
Nicméně pořád si myslím, že částečně tam hraje roli i ten princip co jsem popsal já. Je to hold jiné vidění světa :slightly_smiling_face:

2 Likes

A mohl bych ten hate na Maxe vidět?:thinking:

2 Likes

Jak vzpomenul Ježek, ten případ s měněním názoru podle toho, jestli se zrovna spekulovalo o odchodu Maxe z RB a nebo následně o setrvání, to byl krásnej příklad.
Mám z toho nejlikovanější příspěvek tu foru, pokud se na to chceš podívat znova :stuck_out_tongue:

2 Likes

Fico dostal ve volbách taky nejvíc hlasů a nereflektuje to nějakou hodnotu, spíš naopak

2 Likes

Dejv nedělá dobře s tím laciným populismem.

2 Likes

Verstappen v nadpise, komplexy vychádzajú na povrch. :grin:

image

1 Like

Dejva to nějak moc táhne k levným populistům na Východ :face_vomiting:

3 Likes

Ale ani podla teba ponuku priamo z F1 v tom obdobi nemal a o tom tu bola diskusia.

To jsem nepsal, že v té době neměl nabídky. Myslím, že je dostával celou dobu. Nevím, proč jsi takovej hater Alonsa a řešíš něco x let zpátky, Evap by ti vysvětlila, že tu jen vybrekáváš.

A Babiš ich najviac ešte len dostane. :grin:

To bude progresivnehé kvikotu (pričom by ste mali byť radi, veď je to rovnakí ľavičiar ako tí, čo ich volíš).

Aj ty budeš veľkohubo utekať z ČR ako tebe podobní klauni utekali po voľbách zo SR a nakoniec nikto neodišiel? :joy:

A ake podla teba dostaval? Na to som sa pytal, len si mi neodpovedal a zacal splietat nieco o Dakare a WEC.

Napriklad ja som odisiel uz davno.

1 Like

Len kvôli tomu kto bol premiér? :smiley:

Ano, dostával nabídky i v letech, kdy jezdil WEC nebo Dakar

Tak “len” kvoli tomu, to trochu zlahcujes, ale samozrejme, bolo to kvoli tomu, v akom stave je nasa krajina vo vseobecnosti - a nebola by v takom stave, keby tu uz viac ako 13 rokov nevladlo to, co tu vladlo a zialbohu aj vladne.

2 Likes

A ake? Na to sa pytam.

Co já vím, na tohle jsem se s Fernandem nebavil. Ty mi taky nejsi schopen dát info, jaký nabídky dostává Max, nebo jo?

1 Like

Mně stejně přijde, že čím víc tady člověk něco dokládá, tím víc je za …píp… :man_shrugging:

2 Likes