Tak to je další rozměr. Kluci nám tu nadávají do hloupých hateru a přitom jsou ukázkoví hateři Maxe. Je to přesně jak píšeš
Nicméně pořád si myslím, že částečně tam hraje roli i ten princip co jsem popsal já. Je to hold jiné vidění světa
A mohl bych ten hate na Maxe vidět?
Jak vzpomenul Ježek, ten případ s měněním názoru podle toho, jestli se zrovna spekulovalo o odchodu Maxe z RB a nebo následně o setrvání, to byl krásnej příklad.
Mám z toho nejlikovanější příspěvek tu foru, pokud se na to chceš podívat znova
Fico dostal ve volbách taky nejvíc hlasů a nereflektuje to nějakou hodnotu, spíš naopak
Dejv nedělá dobře s tím laciným populismem.
Dejva to nějak moc táhne k levným populistům na Východ
Ale ani podla teba ponuku priamo z F1 v tom obdobi nemal a o tom tu bola diskusia.
To jsem nepsal, že v té době neměl nabídky. Myslím, že je dostával celou dobu. Nevím, proč jsi takovej hater Alonsa a řešíš něco x let zpátky, Evap by ti vysvětlila, že tu jen vybrekáváš.
A Babiš ich najviac ešte len dostane.
To bude progresivnehé kvikotu (pričom by ste mali byť radi, veď je to rovnakí ľavičiar ako tí, čo ich volíš).
Aj ty budeš veľkohubo utekať z ČR ako tebe podobní klauni utekali po voľbách zo SR a nakoniec nikto neodišiel?
A ake podla teba dostaval? Na to som sa pytal, len si mi neodpovedal a zacal splietat nieco o Dakare a WEC.
Napriklad ja som odisiel uz davno.
Len kvôli tomu kto bol premiér?
Ano, dostával nabídky i v letech, kdy jezdil WEC nebo Dakar
Tak “len” kvoli tomu, to trochu zlahcujes, ale samozrejme, bolo to kvoli tomu, v akom stave je nasa krajina vo vseobecnosti - a nebola by v takom stave, keby tu uz viac ako 13 rokov nevladlo to, co tu vladlo a zialbohu aj vladne.
A ake? Na to sa pytam.
Co já vím, na tohle jsem se s Fernandem nebavil. Ty mi taky nejsi schopen dát info, jaký nabídky dostává Max, nebo jo?
Mně stejně přijde, že čím víc tady člověk něco dokládá, tím víc je za …píp…