Možno sme podcenili výzvu, ktorá nás čakala, hovorí Vasseur o Hamiltonovi | Magazín F1 - F1online.sk

Jedna skupina čudákov ma tu nazve že som Lewisov hejter. Nejaký ďalší čudák ma tu zas nazve že Lewis ke môj idol. Čudáci tu boli a budú. Ja som nestranný fanúšik športu a oceňujem fantastické výkony ktoré športovci predvádzajú.
Nie si jedniný komu číra nenávisť a bezhraničné zlo bráni tešiť sa z dobrých vecí. Aký je smutný pohľad na bedárov ktorí sa takto trápia. Ale keď si nechcú dať pomôcť ich chyba. Pritom autizmus a podobné psychické poruchy, kedy človek vníma svet nesprávne, sa dajú liečiť.
Aj Ludwig van Beethoven stratil sluch. Už potom nedokázal robiť takú úžasnú hudbu ako skôr. Aj napriek jeho problémom sú rukolapné dôkazy, prečo oceňujeme Beethovenove hudobné umenie. Aj napriek jeho problémom sú rukolapné dôkazy, prečo oceňujeme Lewisove športové umenie.
Lewis je naúspešnejší pilot F1 histórie. Nech tu bude hociaký chorý úbožiak písať čokoľvek, nič to na skutočnosti nezmení.

2 Likes

Tak oceňuj fantastické výkony lujzka tvojho idola síce jazdí teraz ako manták ale tebe to očividne stačí a si spokojný.

takže po ďalších zvratkoch si zase ukázal že nie si k o k o t ale Veľký k o k o t.

Krásne ta doma naučili rozprávať.rodicia na teba môžu byť hrdí.:joy: