Jestli je tak dobrý, jakou má pověst, tak asi bude vědět o všem. Přijde na to, o co by šlo. Na šedých zónách není nic špatného, ty se využívat můžou. Motor Ferrari byl pravděpodobně něco, co už nešlo nazvat šedou zónou, ale nebyl zájem to řešit veřejně (znám oficiální verzi ). No uvidíme .
jasne, cez to vlak nejde
takisto jak pise vyssie timur, si nemyslim, ze RBR su nejaka matka tereza, moze horner, marko, ktokolvek pisat na socky, ze jaki su mu zaviazani, jaky respekt maju atd. proste ked ma technicke informacie, tak sa ziada gardening.
lenze ten u Neweyho zjavne nebude.
plus teda pisalo sa aj, ale to berem s rezervou, ze newey nechcel do mercedesu kvoli tomu, ze VRAJ by ani on nevedel s ich autom nic markantne spravit. ale tomu jak pisem prisudzujem malu vahu.
takisto som premyslal nad jeho navratom do Indy, ale to mi po F1 pride ako degradovanie, nemyslim to nijak v zlom.
ponuka sa Ferrari, ponuka sa McL, ponuka sa Aston - aston mal vsak takisto odmietnut relativne rychlo. ale to je zas nepotvrdene.
vasseur bol s nim v londyne pred par dnami, to je jedina rukolapna vec
Ty si odpad a riadny…
Davaj postni sem tu moju správu ty troska
Me to prijde furt stejne, v cem je zmena.
Proč to sem nepostneš ty sám? Ještě tu budeš lhát o tom co jsi mi psal, fakt charakter
Ak ho “ukecal” výmenou za vymazanie nútenej dovolenky, tak je Horner idiot.
Newey mohol teraz už rok sedieť na lavičke a ďalšieho pol roka by ešte sedieť musel. Samozrejme, v Red Bulle by Newey nedohliadal na vývoj RB20 a možno by nakoniec ani neprekopávali chladenie. Otázka, čo je pred Red Bull lepšie – ale ak je Newey len jeden z mnohých, tak odpoveď je jasná.
Ale ved ty tu tvrdis nieco, tak to dokáž, ale ako vzdy iba klames ako decko
klasika, vymysli si sr4cku, a od teba chce aby si ju vyvratil
hlavne ze ma zaplatene
Ty nemáš přístup k naší konverzaci, když chceš tvrdit opak?
Je rok 2024 ale pripomina mi to 15. storocie ci Jakobinov.
Horner sa dopustil dedicneho hriechu, bol obvineny zo sexualneho harasenia a kedze odmieta sklopit usi a priznat vinu bez ohladu na to, ci je vinny alebo nie, tak ho treba zakazdym zdiskreditovat alebo neustale tu kauzu pripominat a poukazovat, ze je zly clovek a kazdy od neho dava ruky prec.
Newey uz chcel odist xkrat a to, ze mu skratili dovolenku, vnimam skor ako dobre gesto zo strany zamestnavatela, ked od teba odchdadza klucovy muz, tak nebudes zo seba robit vola, ale snazis sa rozlucit v dobrom, podakujes, das nejake darcek na rozlucku ako podakovanie za vsetky uspechy, ktore priniesol.
Mi závidíš prachy, když o nich furt píšeš nebo co?
tak rozhodne, prachy za prispevky na fore si nechaj
Pokud tedy Newey prijme vyzvu Ferrari, uprimne, ja nevidim problem v tom aby Newey poskytl Ferrari par obecnych rad uz pri aute 2025, i kdyz je jasne ze auto bude delat stavajici tym, zasahovat vyrazne do projektu by byla chyba. Ale par navaznosti si pripravit dopredu neni na skodu.
Já mám prachy z tvyho komplexu a vyplakavání, už mam zaplacenej trip Dubaj - Maledivy - Srí Lanka - Bali. Díky
vidis, a mohol si si radsej zaplatit logopeda. ale tak tvoje peniaze, nadrel si sa, uzivaj
Ja nemel na mysli primo Newey. Samozrejme by to resili pravnici. Ale jde pravnik na jednani, vrati se a rekne. Hele Adriane, chovaji se jako ovadi, tak jsem jim pohrozil ze se na ne vyprdnes, pokud te nenechaji delat.
Preci jen, uz je Newey starsi a nejaky takovyhle hratky s casem, pro nej moc nebudou.
Ale samozrejme, souhlas. Taky si nemyslim ze je Newey tenhle typ.
Proč bych ti platil logopeda?
Jde, ale me to neslo v aplikaci, ale jen pres prohlizec v pc. Je to v nastaveni vlastniho profilu. Pokud to nenajdes napis mi zpravu, ja az budu u pc, to dohledam a poslu ti nejakej screen.
Ja se tedy spis priklanim k tomu prvnimu co pises. Vadi mu ten humbuk. Novinari dokazou rozjet neskutecnou koridu. Hlavne britsky. Nijak v lasce jsem nemel Dianu, ale tu ustvali komplet. Bez nich, by to nerozmlatili. A jasny nebyla pripoutana, ale i tak.
Jde to i v aplikaci.