Ono jde nějak odfiltrovat některé “diskutéry” ? To by bylo super, třeba bych měl v každém vlákně jen pár příspěvků, co se dají číst a ne desítky dristů od pár nechytrých.
skor to je o tom, ze ten ignor tu je totalne zbytocnost. co ja mam z toho, ze nevidim komentare od toho, co ignorujem, ked on ma moznost na mna reagovat?
na inych weboch aspon toto je vypnute, koho si dam do ignoru, nema sancu na mna reagovat, max mi dat lajk.
tu je vsetko tak tolerantne nastavene, ze sa ani neni co divit, ked tu zelena uderka denne vypisuje sr4cky
chces ponizit mna, ale ponizujes len seba
Mozno uz mu to cele zacalo ist na city (nie Hornerov ohnivak, ale ten humbuk co sa okolo toho robi) a vie ako to chodi. Ked uz zacnes nad odchodom z prace premyslat, nehladas to dobre, preco zostat. Hladas dalsie dovody, preco naozaj skoncit az zistis, ze chces vypadnut co najskor. Mozno sa to iste stalo u Neweyho.
A mozno to mal rozlezene v hlave este skor, ako sa cela vec s Hornerom zacala. Mozno v teame sa niekomu preriekol ze chce skoncit alebo vypadnut do Ferrari a tak Verstappen starsi rozohral celu masineriu so sekretarkou-stetkou aby mohol odist aj Max
Kym nemame viac informacii, mozeme len a len hadat
Ne to si zase nepochopil, mne nejde o to někoho ponížit, takhle funguješ ty a tvoji kamarádi. Jen ukazuju, jak si tu neustale sereš do huby a k F1 nevyplodíš nic.
mna ta vasa dialnica neinteresuje
A můžeš mně říct, proč na ně vůbec reaguješ? Dost si to děláš sám. Nereaguj a oni zajdou na úbytě.
RB 17 jim asi dokončí, proč ne, a papíry jim určitě nechá. To by se asi stalo v každém případě. Pořád nevidím důvod ho kvůli tomu takhle pouštět, celý postup přímo poškozuje RB po všech stránkách. Proto se tyhle konkurenční doložky do smluv dávají. Ale uvidíme, co z toho ještě bude a co se dozvíme. Takhle to vypadá, že musí vědět fakt strašlivé věci !
vyskusane bolo vsetko aj nereagovanie, co ich este viac pohanalo, aj hodenie do ignorelistu, hocico.
[quote=“Hedgehog, post:107, topic:22278”]
ta vasa
A pak, kdo řeší narodnosti, a kdo kam patří, když rozlišuješ na vaše naše
ja sa, Evka obavam, aby sme sa to nedozvedeli az zasa v nejakej knizke haha
ja by som si ale osobne zelal, nech uz povie pan Adrian bud ze ide do dochodku alebo ze nastupuje niekam, kamkolvek. ale vidis sama, ze emocne to nezvladame tazko
mohol to byt dobry argument keby si ho nepokaslal zase tvojou neschopnostou
No nic, tuhle kauzu můžeme uzavřít. Red Bulláči neunesli odchod Neweyho a sere je, že tu někdo postoval o tom zprávy už předtím. Takové odkopání na dno jsem ale nečekal
Nad tymto som zrovna vcera haluzil, ze aki to musia byt noliferi. Raz som tu neni ja, druhy krat tu nie je Jos, inokedy tu nie si ty ci Temneny, ale ti dvaja buz3ranti su tu proste stale ono to vyzera, ze keby stranku zrusia, tak sa shitner obesi a honzik sa hodi pod elektricku
ferda a ini co si ich pamataju este z cz webu by ti mohli vypravat kamarat … to neni ze len tu to zacali robit takto funguju uz dlho
Nefunguje to. Pribudne novy clanok a o par minut si tam ti dva uz shitpostuju navzajom. Cele forum je od toho zasrate a clovek aby lovil normalne prispevky v diskusiach ako nejaky detektiv…
Uz som o tom co to pocul. Pridu, doj3bu celu diskusiu a presedlaju na ine forum.
Co cakas od takych noliferov
Tak aspoň je o čem spekulovat, lepší téma k hovoru než kdo kam jde teď není. Jasně, máme barvy autíček, ale to přece jenom není tak třaskavé téma . Kdyby chtěl jít AN do důchodu, tak nucenou dovolenou vůbec nemusí řešit a může nám hned všechno říct, pak by nebylo o čem. Ale třeba si fakt o celém RB myslí takové věci, že se to nesmí dostat ven za žádných okolností…
A mozno ma aj on podiel na nejaky sedych zonach, ktore RedBull vyuziva a proste sa nemozu dostat von, ako svojho casu Ferrari motor. Moznosti je viac …