Môžeš odísť skôr, ak nepovieš, čo si o nás myslíš | Magazín F1 - F1online.sk

toxický hater Jos, který tady jenom chodí, kope a plive, napíše takový komentář. To určitě nemůže být ten náš Jos :stuck_out_tongue:

1 Like

Jasne, srandu som si len robil. :slight_smile:

Narazal som len na to, ze pre niektorych to je slovensky narodny sport predbiehat sa v tom kto ma novsi a drahsi telefon a auto a uz parkrat som irl dosal otazku, ze preco mam stary telefon. :smiley:

@Hedgehog ma stiahol na svoju uroven. :smiley:

1 Like

Je to otázka ega. Mnohí sa zadĺžia len preto, aby ukázali svetu, že sú lepší ako ostatní. Zuck nosil dookola šedé tričko a stále má kopec kamarátov :slight_smile:

2 Likes

Co máš proti šedým tričkům?

Ja vôbec nič. Mám ich desiatky z Tesca :slight_smile:

2 Likes

sede/ biele tricko je peak vsetkeho. kto tvrdi opak je neznaboh

1 Like

Sede vobec. Biele je top (a potom cierne). Jezko uz dnes ti raz niekto napisal, ze nemas vkus na auta, nechci pokusat modny vkus. :stuck_out_tongue:

2 Likes

vkus je subjektivny takze som v klude :smiley: moje tricka su len cierne, biele a sede, takze myslim, ze vyhovujem :smiley: :smiley:

1 Like

V tom suhlasim. :slight_smile:

1 Like

image

3 Likes

z fizla na basistu. jak Rick Ross

Byl jsi na castingu?

2 Likes

podla coho si uhadol?

Jednou jsem si koupil zlute tricko :blossom: a nikdy vice. Nosim cernou, cervenou, bilou, sedou, ta kombinace mi sedi.

image
:+1:

1 Like

Měl jsem podobné číslo.

1 Like

si bol sadnut na gauc? :smiley:

Vyrábí se to v Kanadě. Jsem překvapený.
7,1% je docela silné kafe.
Plzeň měla za komančů 5,3% alkoholu a rozvinutí kapitalisté dokázali Plzeň znehodnotit na úroveň patoku na mytí noh s obsahem alkoholu 4,4%. :-1:

diky za koment.
Len mi pride zvlastne, ze to Adrian riesi uprostred sezony.
Keby to planoval a chcel zmenu, nema to potrebu robit pocas rozbehnutej sezony.
Takze, je tam cervicek pochybnosti, ci tam za tym neni nieco viac.

1 Like