Kdyby to byla aspoň 1:1.
Ale to je nějaká mini.
však ano, to je mini replica, jako sorry, ale tohle je úplně mimo
Tak je to helma nejslavnějšího a nejhodnotnějšího týmu, kam přestoupil nejlepší jezdec a možná tam bude nejlepší konstruktér?
Tak cena tomu odpovídá.
Tak tak, ani nejde o tie “usetrene” za obedik a zeleninku (vacsinou mi to ide na nervy, ked mi rodina pcha vypestovane a ja potom neviem co s tym, ale zakladnu zeleninu ako rajciny, papriky, atd si rad zoberiem hlavne kvoli chuti), ale presne ako si napisal - babysitting a cas straveny s rodinou. A hlavne ked uz mas deti, tak je to ideal, lebo uz nepotrebujes kluby, bary, restauracie a ruch stale. Skratka s detmi mas ovela kvalitnejsi zivot mimo velkeho mesta za mna. Navyse ked este zoberiem BA, tak tu neni kam na vylet, vsetci aj tak chodia na stredne Slovensko alebo do Tatier odtialto.
Už zase děláš satiru?
https://www.alza.cz/gaming/red-bull-12-checo-perez-250-races-2023-mini-helmet-d8575684.htm?o=6
Ja s tebou suhlasim, lenze ta vacsina bude vzdy ten priemer alebo podpriemer, lebo keby vela islo robit tych hodinovych manzelov atd, tak im klesne cena a su na priemere. Programator a zvysok co si vymenoval je o inom, lebo na to potrebujes jednak predpoklady a zaroven aj ta to musi bavit.
Ale suhlasim s tebou, ze dnes tych moznosti je viac ako nikdy, lenze zaroven je aj tazsia doba (financne) ako hocikedy predtym.
Rlly? Tak to si taku vecernu brigadku mozem dat. Budem tam nakladat na Hogra a hned mam 10-20 divakov, uz len 60-70 a zarabam. A ked Kick uvidi ten traffic, co mi tam Honza donesie, tak do roka som na urovni divocaka restta.
Hezká helma. I docela dobrá cena.
To ale podla mna bolo vzdy, len sa s dobou meni forma toho oje.bu. Oje.bavaci si cestu vzdy najdu.
Když netočil s vrtačkou ručně, tak byl nadmíru vyvinutý.
Přísahám bohu, že se to opravdu stalo.
tak to goodluck, najst si stabilne 60-70 divakov dneska v tom presaturovanom prostredi ked si muz, proste goodluck
Já Ti věřím. Dnes už dávno nejsme národ kutilů.
ale vyvrtal je ne? to je to hlavní
To jo, ale tak z 200.
Není výhodnější používat Patex?
Díky za video… 28:09
voda na mlyn
Viděl jsem. Ale je teprve středa. Ještě nebyl vidět ani jeden upgrade.
Taková středeční instalačka…