Mercedes benz R63, predbehli dobu, speavili rychle mpv ked na to este nebol trh, dneska ro stoji krasne peniaze a bude este viac
Toto si ale vela ludi neuvedomuje. Vidi o 200e lacnejsiu splatku hypo, ale nevidi uz 20-40km denne co prejazdia benzin a o case ani nehovorim. Mam zopar znamych, co sa odstahovali do satelitov a mesiac sa tesili z uzasneho dvojdomu a zahrady, kde budu furt so znamymi grilovat atd. A skoncili tak, ze vstavaju rano o hodinu a pol skor, cez tyzden odidu z domu o 6tej, pridu domov o 7mej a cez vikend aj tak chodia do BA, lebo nikomu zo znamych sa tam nechce trepat. Zopar z nich uz sa aj vratilo do BA.
To je vyhoda mensich miest, ze dedinky su ovela blizsie a mozes mat aj dom a aj cas, len potom musis obetovat par tych vymozenosti “velkomesta”.
Rad bych daily… Ne obyvak pro 12 deti a 3 manzelky.
Tak to minibenz dava zmysel, posledne generacie uz aspon niesu viac vyssie ako sirsie
Naposledy mi brklo z Audi rs7, kdyby nebyli kapitalisti svině, tak bych měl 2 před barákem.
Takisto, audi R8, vyroba ukoncena, nastupca vo hviezdach, uz to len porastie
Pisem, ze to je priemer, nie ze ja za to robim. Ja sa mam velmi dobre, ale pozeram sa na to ocami priemeru. Co ten ma robit preto, aby nerobil za 1500-1600e? Ist muklovat do zahranicia a vymenit cely zivot a dostojnost za peniaze? Skus im poradit, rad si to precitam.
Ja vsetkym takymto “priemerne” zarabajucim znamym radim odist z BA do mesta odkial pochadzaju. Zarobia tam sice este menej, ale dovolia si za to ovela viac v tom meste.
Jako sedel jsem uz v hodne autech… Par tesel jsem taky projizdel. Ale co dokazali dostat z toho ctyrhnku, tak to je neco neskutecnyho. Ne nadarmo se rika “4 valce staci, kdyz turbo tlaci”
Hlavne tam mas vacsinou rodinu, ku svokre na obedik, usetrene, od strycka zo zahradky zelenina ovocie, usetrene. Mas deti? Babysitting porieseny
Tam je to potom o tom kto co od zivota chce a co je schopny obetovat
Urcite nemam v planu nikomu radit do zivota. Ani nekomu rikat, ze delat za 1500-1600€ je spatny nebo cokoliv jinyho. Pokud je clovek stastnej a vic nepotrebuje, tak co mu ma kdo vycitat? A z jaky pozice hlavne…
Muj osobni nazor je takovej, ze nikdy nebylo jednodussi prorazit jako je ted. Muzes delat cokoliv. Muzes bejt hodinovej manzel, instalater, programator, architekt, designer.
Zkousel jsi sehnat v posledni dobe remeslnika, co tu praci nevojebe, prijde na domluvenej cas, netahne z nej lahvac v 7 rano a praci si udela na DOMLUVENEJ termin ?
/// Muzes byt i streamer. Kick ted vyplaci 9€/hodina pokud mas 80 - 100 divaku
Samozrejme nic osobniho… To je nazor nas autistu z vesnice.
Ano, to je fajn, lenze mam taky pocit, ze dnes uz vacsina tych, ktorym patri svet nie su sikovni, ale skor oj€bavaci. A je skor umenie sa vyhnut tomu, aby ta niekto obtiahol, najma ak si starsi a dovercivy (vid co vsetko skusaju na dochodcoch, atd).
Puff sa ti hlasi do sluzby
Nikomu se nechce makat. Já to vidím.
Rukama se dá vydělat ohromnej balík, nikdo nemá představu jaký.
Už i vocas, co neumí ani držet lopatu bere 200kč/h.
Bohuzel… Nechci kategorizovat, a je to velky klise, kazdopadne cim mladsi to je, tak tim je to horsi. Neni to tak davno, co jeden studak z vejsky dostal nabidku nafoceni produktovych fotek pro eshop. Fix = 100k/mesic a bude hotovo. Student vyzkousel 3 produkty, pronesl, ze ho boli zada a delat to nebude. (Fotak byl na rameni a jen delal topshoty…)
Už jsem to tu jednou psal. Jednou měl borec (22 mu bylo asi) jít vrtat díry do betonu.
Když si šel asi pro 4 vrták, tak jsem se šel podívat co dělá. Vyvrtal za hodinu asi 3 díry, zničil 3 vrtáky. Ten blázen měl vrtačku na zpětný chod.
To je jedno. Kdo si chce vydělat, tak vydělá. Kdo pro svůj život/úspěch něco udělá, bude vždy odměněn. Kdo sedí doma na zadku tak brečí.
Bohužel někdo má smůlu na zdravotní stav nebo postižení. O takové lidi by se měl systém řádně postarat a zařídit důstojný život. Vyžírky nakopat do zadku. Bohužel to je přesně naopak.