Asi jo, zrejme ho čaká podobný osud ako trebárs Vandoorna alebo Wehrleina… aspoň, ako vraví aj kolega vyššie, si Mick vybuduje meno v inej súťaži než jeho otec, podobne ako Carlos alebo Doohan. Alpine v F1 nie je bohvieaká výhra, naopak WEC ide hore ako súťaž, tie Hypercary to extrémne zlepšili. Len tam by to tiež chcelo trošku lepší tím než Alpine s ich Mecachrome motormi.
To Audi by možno dávalo zmysel, ale asi som ani nezachytil žiadne špekulácie. Tam sa zrejme vychádza z toho, že si nechajú jedného zo súčasných jazdcov. Obzvlášť Bottas má stále veľmi ambiciózne vyjadrenia, že by rád zotrval. Ja by som ho tam najradšej už nevidel, ale myslím, že on sa stále vidí v F1 a tím mu dá ešte šancu.
Sauber je poslední místo kde by ho mohli vzít. V RB je přetlak a sami se trápí s umístěním Lawsona.
V Sauberu momentálně přebírá Binotto vedení a o jezdcích se nejspíše začne jednat trochu později. Zájemců mají dost, tak není kde spěchat. Vždyť jsme teprve v půlce a do vánoc času dost.
Este neni na papieri ani Doohan v Alpine a nemaju na papieri ani Mercedese nikoho. To len tak mimochodom.
To ze verejnost o niecom nevie, neznamena automaticky ze sa to nestalo. Aj oni su len ludia a chcu mat troska pokoja od medii
Ak by mali podpis uz by sa to vedelo
Ten Mercedes ma taktiež napadol Viem, že sa to nestane, ale určite by to bolo dosť cool.
Ty a Puff ste notoricky známy hejteri Micka takže nulová hodnota
Ale bolo by to cool
Uz len vratit grid girls a OF pomoze dodat potrebne
Cakal som ze ho (OnlyFans) vlastni nejaky Rus a veru mylil som sa ( )
Takze Mazepin nebude realny ak toto je pravda
Inak pomimo fakt sa teším an budúci rok. Pokiaľ Charles pošle Lewisa do retire ako porazeného, jeho hodnota pôjde extrémne vysoko. @PUFF Nechcete ho kúpiť radšej predtým?
A co spravis ak to bude opacne a dostane Charles nakladacku hned v prvej sezone? Das Hamiltonovi Palec hore ?
Ano bola by to parada, ale ja to nepovazujem za nerealne . Koho podpise Mercedes na sezonu 2025? Nie je tam nikdo kdo by okrem neho a Kimiho Antoneliho pripadal do uvahy. Je otazne ci Mercedes to riskne a da sancu hned po prvej sezone sancu Kimimu, alebo ho nechaju este jednu sezonu sa dobre vyjazdit v f2 a daju ho az na nove pravidla v sezone 2026. Za ten cas by mohol tu jednu sezonu odjazdit prave Mick. Ten by bol rad aj za jednu sezonu v f1
Russell porazil Hamiltona. Je jeho cena vyšší?
Ani moc ne.
Myslis toho podvodnika?
dalsia meta je p*rnhub, uvidime, ci sa niekto odvazi
F1 Al-Pina Rychly Prachy tím tvle …
Ako však prečo nie … čo ešte nie je doj*bané v Alpine tak on to …
najprv proti sebe bojovali ropné spoločnosti … potom tabakové , alkohol … a teraz totok