Slyšel jsem, že prý nejhorší byl Montoya.
Právě jsi získal korunku krále bulváru.
Mimochodem, co je kukavůz?
Hele nestraš, máme kousek od Plzně chalupu. Sice už mám svůj věk, ale tohle jsou zjevně fajnšmekři, u kterých nikdy nevíš .
To jsem v životě neslyšel
Nikdo nezná všechno, ale Kuka vůz je oficiální název popelářské nástavby. Slýchám ho od dětství.
Možná kuka znamená koš, nevím.
Kuka by měla být zkratka německé firmy, která vyráběla popelářské vozy před 80 lety.
Něco jako AMUS… Auto Motor und Sport
Keller und Knappich z Ausburgu.
Pořád existuje…
Bravo kluci, stali jste se mistry ve vyhledávání hovadin na internetu .
Teď jdu spát, tak zase v neděli.
Krásné sny přeji.
Tady jsem našel hezký obrázek z roku 1931.
@PUFF měl pravdu.
Historie popelářských vozů v Československu
V roce 1931 byly v Praze zavedeny popelářské vozy podle konstrukce německé firmy Keller a Knappich z Augsburgu. Podle názvu firmy se ujalo jejich lidové označení Kuka. Na rozdíl od předchozího systému (popelnice byly odváženy) byly již, stejně jako dnes, popelnice vysypány na místě a prázdné ihned vráceny. Vozy, které již byly vybaveny vestavěnou spirálou, vyráběla v licenci ČKD. Pro potřeby Prahy, která tehdy produkovala denně 30–60 vagónů odpadků, jich bylo zapotřebí 28.[2]
ok
Alzáci už ztratili všechny zábrany když desítky let marně čekali na Alonsovu výhru.
Už konečně pochopili, že ten mamlas dokáže během dvou let udělat z druhého nejlepšího auta šrot na konci pole.
Vettel se musí smát celé dny .
Kam Alzák šlápne, sto let tráva neroste.
Teď jsem si vlastně uvědomil, pokud mi něco neuniklo, že Alonso drží titul největší zoufalec historie F1.
Je držitelem rekordu v nejdelší době v F1 bez výhry.
A nepochybně ten svůj rekord ještě natáhne, takže to bude na věky .
Měli byste slavit Alzáci, konečně se nějak Alonso zapsal do historie, když pominu jeho křivárny a podvody.