Motorsport.com: Aston Martin lanári technického riaditeľa Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Prestupová sezóna na inžinierskom poli je rovnako zaujímavá ako na tom jazdeckom. Zatiaľ čo všetci čakajú, aký osud si zvolí Adrian Newey, na love je majiteľ Aston Martinu Lawrence Stroll. Kanadský miliardár údajne hľadá posily pre svoj tím v Maranelle.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156641/motorsport-com-aston-martin-lanari-technickeho-riaditela-ferrari

Tak je to správně! Však co nejhoršího se může stát? Buď Ferrari zdrhne nebo mu Ferrari přihodí nějakej balík navíc :grinning: Pro Aston win win.

1 Like

Zlanařte Flávia chytráci. :+1:

este to by ferrari chybalo :smiley:

Postoval jsem to tu včera. Zase tu přiběhli dva FIAri boys, že proč by chodil do AM, a takhle to máš se sdílením zpráv, který se nelíbí furt

To mě nepřekvapuje, tam je to o tom jen zda se líbí nebo ne, a kdo to postuje.

1 Like

image

1 Like

Haha, to musí všichni s tebou sdílenou věcí souhlasit?
Věř mi, sám by jsi se nudil :grin:

1 Like

A to píšu konkrétně kde? Samozřejmě s tím nemusíš souhlasit, ale rozdíl je, když někdo postuje doslova trash zpravy typu: Newey podepíše dnes ve 12 s Ferrari a hned se to oznámí. A zároveň tenhle jedinec ti tu pak reaguje: proč by chodil do potápějící lodi AM?
Davide až moc se snaží obhajovat neobhajitelné

Důchod gde? To zas se tady budou hadi kroutit, že to mysleli jinak :slightly_smiling_face:

Takže Newey s Verstappenem 2025 Mercedes.
Smlouva pro idioty.

Co by dělal v potápějící lodi Mercedes?

Na přesném znění příspěvku by chtělo zapracovat ale myšlenka je to naprosto validní.

Já vím, že můj point je validní, proto nechápu tvoji reakci.

Já mluvím o tom příspěvku protistrany o tom proč by šel do potápějící se lodi :smiley:

1 Like

To by vypadlo příliš očí z důlků :smile: Russell by pak ale asi začal odpočítávat :open_mouth:

Davide, proč šel Allison do Ferrari, když byli v úpadku? Ty jsi gaoučovej fanda co neví nic o fungování F1?
Btw hezky tu zas hejtuješ jednu stranu za zpravy a druhou komplet vynecháš

To se nemusí stát a už jsou tu záchvaty celkem pravidelně.

Ale já neříkám, že tam jít nemůžou. Já jen říkám, že je validní argument se ptát proč by tam šli.

chudak david prekvalifikovany na moralistu, nemozes jednemu vycitat a druhemu prehliadat, brrrr mam az dejavu