Toto nebol moj prvy komentar. Na ktory Evka reagovala o tej prirodzenosti atd. Ja som na to az potom reagoval, slusne, akceptujuc jej nazor, ze PODLA MNA a prislo co si citoval. Cize nezacal som s tym ja ako si pisal…
Podla teba nie? Fajn…
Cakal som toho viac, ale uz ani ja nemam energiu riesit co som neriesil (zazrak a jeden clovek = uspech, ci “prirodzenost” straty dominancie), prijemny vecer.
Klames.
Dal som ti 2 prosby.
Prva, kde v mohom prvom prispevku pisem o neprirodzenom odchode AN.
Ak naozaj citas tu diskusiu, zistis, ze si citoval az z mojej reakcie na Evku, kde riesila tu prirodzenost. Nebudem to uz viac krat opakovat, lebo tak to proste je.
A ze mame na odchod AN rozny nazor, no a co? Bola to normalna diskusia…
A druhy bod prosby si dal citat jednej vety a to, ze podla mna odchod AN uskodil RB.
Podla teba teda nie, v poriadku, nezhodnem sa. To je OK a nevadi mi to, vacsie sklamanie je ked podporujes utoky na mna, od niekoho kto len dnes uz mal minimalne s dvoma uzivatelmi vulgarne hadky. Jeho slovami: odkopal.si sa, maj sa.
Edit: uz si to radsej vymazal, necudujem sa, ale fakt uz ani ja nemam chut dokazovat evidentne a byt napadany za vsetko, pritom ziadne urazky neboli, hoci tebe sa pacia…
Podle me RB vice uskodila cela situace ktera predchazela odchodu nekterych vysoce postavenych manazeru. Jestli to byl jen Horner ci “ odchod” jejich zakladatele jsk psala Evap nevim. Mozna vsechno dohromady.
Nemyslim si ze AN hraje klicovou roli v neuspechu dnesniho sasi. Je tam spousta chytrych eng a designeru. ..
to ze takovy tym neudrzi formu navzdy je dle historie normalni… proc to tak je. Jooo to kdybych vedel..
Nectu vsechny prispevky a vycitat mi komu a kdy dam like je fakt detinske. Nejvice “ argumentu” mivam se Situsem aspol a presto mi nebrani jim davat srdicka kdyz si myslim, ze to co napsali dava smysl nebo se mi libi. Nejsem pokrytec ani zaujaty. Je to svobodne anonymni forum ne platforma na vytvoreni pratel a nepratel
a smazal jsem to, protoze jsem nebyl spokojeny ani se svym prispevkem, ktery nic neresil spise situaci akorat eskaloval..
jediny duvod proc jsem dal Josovi srdicko bylo ze napsal ze kazdou debatu beres jako bitevni pole kdy jeden musi prohrat .. a to je skoda
Verim, ze to vydejchas a na pristim chatu uz muzeme zase normalne diskutovat, kde kazdy slusny nazor je povoleny ..
Ja si myslim, ze RB predovsetkym uskodil odchod Hornera a bude este horsie.
Minztlaf to nevie. Staci sa pozriet ako si vedu jeho futbalove kluby. Mozno sa vie dobre vysplhat hore, ale silne pochybujem, ze bude vediet manazovat sportovu automobilku a zaroven top stajnu F1.
Nebude dlho trvat a zacnu spinu hadzat na Mekkiesa. Dufam, ze sa mylim teda, inak mam ako dlhorocny fanusik RB problem.