Montoyu prekvapil rozdiel medzi Pérezovým a Verstappenovým autom | Magazín F1 - F1online.sk

To rozdýchám. Jen mě to šokovalo, že se toto děje.

1 Like

To je George po Sirovom vitazstve. :stuck_out_tongue:

To je hodně lidí po Sirovom vitazstve. :stuck_out_tongue: :smiley:

1 Like

Ja myslim,ze prave naopak. Mnoho ludi mu to doprialo ako rozluckove vitazstvo s timom.

2 Likes

Je to presne ako pises. Kazdy tim, ktory ma jasne urcenu 1ku a 2ku stavia auto na svojho lepsieho jazdca. RB ma ale smolu v tom, ze jeho 1ka ma evidentne strasne specificky styl jazdy na ktory sa ini jazdci nevedia prisposobit.

A potom chudak 2ka dostava “nalozene” zo vsetkych stran lebo v rovnakom aute v ktorom Max vyhrava preteky, nevie ani prejst cez Q1. Pritom argument rovankeho auta ma asi taku vahu ako keby dame vsetkym hokejistom NHL Charovu hokejku :smiley: Mensi hraci by mali ovela vacsi problem prisposobit sa a uz vobec nehovorim o tych, co drzia hokejku na opacnu stranu. Ale mate rovanke nacinie, takze je to fer :smiley:

A RB samozrejme nemoze povedat, ze stavia auto na Maxa pretoze ak by to povedali, tak v tom momente sa konci narativ “Perez, Albon, Gasly su drevaci” a zacina sa “Max vie podavat perfektne vykony len s autom postavenim jemu na mieru”

2 Likes

To není možný, řekni, že je Montoya jen další hater co chce rozložit fórum :pensive:

Proc by pomalejsi jezdec mel dostavat jako prvni upgrady. :smiley: V Perezovo podani muze byt rad, ze jeste vubec nekde jezdi…

1 Like

Asi jo, jinak @bob měl pravdu. Forum mu dluží velkou omluvu.

1 Like

Skor je verstappen tak unikatny, ze ten rozdiel tam je silno badatelny…

Inde sa to neriesi ani u mcl ani u ferrari, ani u ocona s alonsom sa nikto tymto nezaoberal

Ten narrativ s tymi dvojkami co pises tu ale bue vzdy, dokym bude verstappen na gride a jeho hejteri budu tym pohanani

2 Likes

Hoší nehádajte sa. Kto pozná auto dostane zlatého bludištáka

911 gt3ka ​

1 Like

Ježek vý to je master

Já si myslím, že Maxe strašně zvýhodňují. Chudák Pérez, on tam nemá ani podporu, to je navenek vidět. Kdyby vyvíjeli oba stejně, tak by Pérez byl blízko Maxe, alespoň jako je Sainz blízko Leclercovi.

Maxovou smolou je, ze jeho unikatnost sa zacala prejavovat akurat ked sa stal 1kou v RB. :sweat_smile:

No inde sa to neriesi lebo nikde inde take velke rozdiely nie su. Aspon si nepamatam ziadny tim z blizkej minulosti, kde by 1 jazdec vyhraval preteky a druhy nevedel koncit na bodoch.

A samozrejme je jednoduche oznacit kazdeho kto si dovoli kritizovat Maxa za jeho hejtera ale Maxove kvality najviac zhadzuju prave vykony jeho timovych kolegov, kedze kazdy kto sleduje F1 nejaky ten piatok vie, ze taky rozdiel nie je len o vykonnosti jazdcov. Hlavne ked Perez Albon alebo Gasly podavali v inych autach kvalitne vykony.

to jo …

midfield piloti no :smiley:

1 Like

ma rovnake auto tak je zle, pretoze je to robene na Verstappena. Ma ine auto, zase je zle, pretoze ho nema rovnake ako Verstappen.

6 Likes

Sranda, ze Montoya vie z palubnych zaberov spozorovat rozdiel v spravani auta aj bez telemetrie. Albon to uz raz vysvetloval aky je rozdiel medzi Maxom a vsetkymi ostatnymi. Max skratka vie zvladnut ovela extremnejsie pretacavejsie auto ako ini. Potom je tu este rozdiel v nastaveniach. :slight_smile:

Mercedes v rukach Hamiltona tiez vzdy vyzeral stabilnejsie ako v rukach Bottasa. Tak isto aj Aston v rukach Alonsa vyzeral lepsie, kym mal Alonso nad Strollom jasnu prevahu. Cim to asi bude?

Neviem ci najlepsou ukazkou Maxovych kvalit, je vitazstvo v pretekoch, kde sa zrazili Mercedesy :smiley: to ti tu mozem takto hodit aj vitazstva tych “midfield pilotov” Pereza s Force Indiou a Gaslyho na Alphatauri. To boli podobne haluze. Navyse seozonu 2016 aj 17 Max prehral proti Ricciardovi. :sweat_smile: Ja by som ako ukazku maxovych kvalit pouzil prave jeho sezonu 2015 v Torro Rosso, kde to celkom natrel Sainzovi.

A teda takto ja netvrdim, ze Max by v inom aute jazdil na urovni Sargeanta :smiley: myslim, ze Max by aj mohol byt mierne pred LEC NOR RUS hlavne preto, ze Max uz vie jazdit vpredu a ti traja mi pridu dost vystresovani ked maju na dosah vitazstvo :smiley:

Ja len tvrdim, ze to ako teraz Max nici Pereza sa neda odovodnit len jazdeckymi kvalitami. Ak by obaja buducu sezonu jazdili vo Ferrari tak Max by mal na konci sezony viac bodov ako Perez ale urcite nie tak vyrazne ako v RB.

tak vidis, jaka nadradenost potom :smiley: schvalne som dal to video, lebo to vies aj ty, ze o tomto to absolutne neni

jasne, ze neda, Perez je v prdeli psychicky takisto, nie len, ze nema jazdecke kvality

Tu zober do uvahy aj jeho vek a to, ze je to jeho prvy pretek v danom aute bez nejakej pripravy, odjazdil len volne treningy, quali a pretek. Navyse vyraznu cast tej VC odolaval Raikkonenovi vo Ferrari.