Montoya o súboji Verstappena a Hamiltona: Ľudia zabúdajú, čo sa medzi nimi stalo, ale nie Lewis | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen a Lewis Hamilton pripravili v Rakúsku pre divákov veľmi zaujímavé divadlo. Podľa Juana Pabla Montoyu sa naň tak dobre pozeralo aj preto, že to bolo osobné. Lewis Hamilton chcel svojmu súperovi vrátiť niečo z predchádzajúcich rokov a dať mu ochutnať jeho vlastnú medicínu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/238210/montoya-o-suboji-verstappena-a-hamiltona-ludia-zabudaju-co-sa-medzi-nimi-stalo-ale-nie-lewis

FestTrappen stlaca gombík,hej vytlačil ma ten červený kombík, nariadujem,žiadam trest je som Pán Boh ja som Best​:face_with_steam_from_nose:

1 lajk

Pekny suboj :+1: Lui si pritom ponicil pneu a Max ho ajtak potom polahky predbehol no ale snaha bola :grinning_face_with_smiling_eyes:

…FestTrappen??? To si musel dlho vymýšľať…wau…to si našiel v nejakom Lišiakovi, keď ešte jazdil Maxov tatko??? Toto fórum je fakt miesto, kde sa stretávajú divné osôbky s rôznymi diagnózami…

1 lajk

To, čo sa medzi nimi stalo, je minulosť a obaja s tým vyzerajú byť v pohode. Navyše medzi nimi sa nestalo nič strašné. Pár kolízií ako vo väčšine vyhrotených súbojov o titul aké Lewis zažil aj s Alonsom, keď to obaja prehrali s Kimim, alebo s Rosbergom a Vettelom. Stalo sa akurát medzi Wolffom / Lewisom a Masim. Ale s tým už Lewis vyzerá byť dávno v pohode, akurát Wolff to nikdy neprekusne, ale s Maxom to nič nemá.

Tento súboj bol krásny a čistý z oboch strán. Nikto si tam nič z minulosti neriešil, takže vyjadrenie Montoyu je len taká wannabe mediálna senzácia.

2 lajkov

On chcel napísať Faststappen, akurát sa pomýlil.

a pritom spravne je to crashstappen :slight_smile:

To je správne len pre uplakaných zamindrákovaných hejterov. :slight_smile:

Kedysi to možno bolo aspoň sčasti pravdivé, no už dlhé roky patrí Max k tým pilotom, čo rozbili najmenej áut vlastnou chybou.

jasne, ked tim vzdy vsetko hodi na auto aby ucicikali miniho :slight_smile:

Spočítaj Maxove rozbitia auta vlastnou chybou za posledných 5 rokov, a potom to spočítaj aj pre Leclerca, Russella a iných pilotov a napíš kto mal toho najmenej.

a to vlastnou chybou budes akcetovat len ked to sam priznal mini a aj tim? :slight_smile: cize sobotnajsiu kvaldu hned vynechame lebo tam tim rychlo prisiel s vyhovorkou :slight_smile:

Keď ti to spraví dobre, tak si tam zarátaj aj sobotnú kvaldu a rovnako to rátaj tým pádom aj pri ostatných.

Na celém textu od Juana je důležitá jen jedna věc. Juan nemá Maxe rád a Lewise ano, já mám rád Maxe a nemám rád Lewise.

A přesto se s Juanem shodneme.

Keď vás ako pilota niekto prevalcuje, nezabudnete na to.

Přesně tak Juane. :+1:

Dobře si to pamatujte i vy ostatní. Jak říká Juan, nezapomínejte. :wink: