Montoya by dal de Vriesovi viac času, Hill v tom vidí klasický rukopis Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Bude mať Red Bull s Nyckom de Vriesom rovnakú trpezlivosť ako s Júkim Cunodom? Vzhľadom na slová Helmuta Marka, ktorý holandskému pretekárovi ukázal „žltú kartu“ nielen za zatvorenými dverami, ale aj pred médiami, usudzujeme, že nie. Trvalo to presne päť veľkých cien a osud šampióna Formuly 2 či Formuly E začína byť otázny. Zo zástupu juniorov Red Bullu by istotne nebol prvý, ani posledný, komu by sa niečo také prihodilo.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/96655/montoya-by-dal-de-vriesovi-viac-casu-hill-v-tom-vidi-klasicky-rukopis-red-bullu

Na jednej strane chapem ich uhol pohladu, ale na druhej strane, Nyck nebol do AT prijaty so statusom novacika. Nyck nie je nejaky 17-rocny pubertak, ktory odjazdil 20 zavodov a teraz dostal velku sancu. Ved de Fries ma 28 rokov a najazdene ma viac ako Tsunoda, Zhou a Albon dokopy. A ake ■■■■■ uz vyskusal… A aj uspechy uz ma, sice vydrete ale ma… A pracou pre Mercedes uz ziskal ake-take skusenosti aj s F1… Marko ho s Tostom brali do AT ako nahradu za skuseneho Gaslyho, aby bol lidrom timu. Ale teraz sa lidrom stal prekvapivo Tsunoda a Nyck sa mota niekde vzadu. Ja som z toho sokovany a vyzera to tak, ze vedenie timu tiez. Lebo ako fakt, ak nezacne jazdit kvalitne, tak to tam naozaj mozu radsej posadit Lawsona. Horsie jazdit nebude a navyse patri do akademie, nie je to “cudzinec” ako Nyck.

1 Like