Monopost pre rok 2025? Pustili sme sa do odvážneho rizika, avizuje Brown | Magazín F1 - F1online.sk

No prave ze nevim, ja bych nezkusil Carlose, ale nekoho potencialne silnejsiho, nebo perspektivnejsicho. Mozna by dotycny obral o nejake body Maxe, ale to by logicky obiral o body i ostatni. A Max mel sakra stesti, ze Oscar nemel uplne fajne sezonu. A o vypadcich Lewise ani nemluve. Ale jinak treba prave Ferko dokazalo Landa obrat o dost bodu. Tu Charles, tu Carlos.

A zase, pokud na to Max nema, aby to vybojoval i se silnejsim kolegou, tak to se neda nic delat.

Ty si asi pozeral inu sezonu. Lando kopil ako jazdecke chyby, tak bol aj psychicky labilnejsi, ako jeho superi. Snad nemusim hovorit o tych startoch a podobne. Keby pravidelne po starte z 1. miesta koncil na 1. mieste, tak by tato tabulka bola pravdiva. Ale bohuzial, Max bol daleko lepsi a jeho kredit znizuju akurat jeho spravanie a vybuchy. Ale co sa tyka jazdenia, tak neexistuje, ze Lando bol tento rok lepsi.

1 Like

Ten powerranking je kombinace výkonů s možnostmi vozu.

1 Like

Já rozumím, že si tu sezónu neviděl a neumíš s datama, ale furt si to můžeš dohledat a nemusíš o tom lhát

On je zarytý hejter Maxa. Stále je ublížený od 2021. Nechaj ho tak. Týmto spôsobom si len lieči svoj komplex, potom mu je možno chvíľu lepšie.

Ten power ranking je totálne h0vno. Asi najobjektívnejší ranking dáva planetf1, no aj tí si niekedy uletia a dajú tam nezmysel.

A to je přesně ono, Ferrari i McL měli dva vyrovnané jezdce, takže logicky ty body dokázali vozit oba. A pak máš RBR, kde ten gap je 3 rokem po sobě nesmyslnej, ale Pereze si drží, tak je úplně zbytečný argumentovat: Max vyhrál v 3 nej autě. To nejsou údaje o rychlosti, ale o bodech obou jezdců, což je sakra rozdíl.
Se můžeme kouknout i na AM, nebýt Alonsa, tak jsou nekde na 8 místě, takže o čem se tu chcou reálně bavit?

1 Like

To je fakt, to hodnocení je tam lepší

A ještě máš bonus, proč chce Max udržet Peréze v RBR🙂

1 Like

Tu dole máš asi najlepšie hodnotenie dlhodobo. Nie aramco bludy.

10/20 je veľká bieda, keď väčšina pilotov za tebou sú platiči. :smiley:

samozrejme, z takehoto uhla pohladu to dava zmysel :+1:

akurat, ze aj taky Mercedes v minulosti ukazal, ze PJ+PK vie bez problemov byt samozrejmost aj napriek tomu, ze dvojka mierne zaostava (a nekonci ani na 2. mieste v PJ)

Dropped down? čím to, bez dominatního auta už to není takovej talent? :open_mouth:

1 Like

Hej no, spadol z prveho miesta na prve. :smiley:

Pre tvoje info, Alonso mal pred rokom hodnotenie 7.39 a bol treti. Cim to asi bude? Bez auta uz to neni takovej talent? :clown_face:

Tak u Fernanda máš popis, ale chápu, že neumíš anglicky. Zkus překladač

1 Like

Anglictina nie je problem. Skor chapanie je u teba problem.

Ty neumíš beze mě fungovat?:thinking:

Zopakujem to aj tu. Pridem po hodine, reakcie od teba na vsetky moje komentare. Zareagujem a do minuty reagujes opat na vsetko co napisem. Honziku Honziku, takato zavislost na mne, to uz je vela.

Ako lahko si do toho spadol. A to som ani nemusel ovladac stlacat, aby som ta aktivoval.

Inak zdalo sa mi, ze uz si sa so mnou lucil vo vedlajsom vlakne a prial si mi hezky den. Tak co tu este robis?

Samozřejmě, že byl RBR dlouhodobě nejlepší, tady jen někteří cucaji čísla bez kontextu :slightly_smiling_face:

1 Like

Kasli na RB Honzi, ty si fanusik Astonu. Co nan hovoris?
5. najrychlejsie auto a vy ste z neho robili slimaka na urovni Sauberu. :joy:

PS: Kazdemu je jasne, ze RB z pohladu celej sezony najrychlejsi nebol. Je to skreslene velkou prevahou v 4 pretekoch na zaciatku sezony, ktora skresluje priemer, ale viac bodov pilot za to neziska. Dolezite je, ze McLaren bol viackrat najlepsie auto ako RB.

PS2: Neslo mi do hlavy ako z RB spravili najrychlejsie auto v Australii, ked Max vypadol v druhom kole a Checo bol piaty. Uz som sa docital preco su tie data bullshit (resp. uplne skreslene). Ale nehnevam sa na vas, Michal je rad, ze vie po cesky a Honzikovu anglictinu pozname.

Ked budete mat ranking na zaklade dat, ktore budu vychadzat z priemerneho kola alebo aspon niecoho relevantnejsieho, co sa tyka pretekov a bodov, tak napiste, lebo toto su clanky len pre kliky (kazdy ranking ma vzdy vysoke kliky). :smiley:

Líběj se nová auta (2026)?

2 Likes

Přijde mi to, jako dětská hračka :grinning: