Monacké prekliatie? V niečo také som neveril, hovorí Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc má po víťazstve v Monze na konte ďalší nesmierne cenný triumf. Okrem domácich pretekov Ferrari vyhral aj svoje vlastné. Nerodilo sa však vôbec ľahko a Charlesove štatistiky na domácej trati pôsobili tak hrozivo, že stáli za vznikom mýtu o monackom prekliatí. V niečo také však Leclerc podľa vlastných slov neveril.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156637/monacke-prekliatie-v-nieco-take-som-neveril-hovori-leclerc

Po boji je kazdy general …

Lenže on to hovoril vždy. Že sú to ich chyby a nedôslednosť a nie nejaké prekliatie.

Ale ty si mluvil jinak a to jsi jeho skalní fanda …

Je rozdiel ja a jazdec. Ja si to môžem tvrdiť, ale jaxdec si nikdy nemôže žiadne prekliatie vziať k sedcu, lebo ptm tomu začne veriť a urobí na seba taký tlak, že vždy tam urobí kdesi chybu

1 Like

Tak to je jasný, spíš mě to překvapuje, když víš co Charles říká celou dobu. Jinak Ferrari připravuje další balík upgrades, kde mají mít zisk 0.2s na kolo

Dokedy to neuvidím na trati neverím. Médiám neverím vôbec. Ferrari predpovedalo 0.2 na kolo v tomto balíku a to získali. Tých 0.4 spätne bol veľký prepal od médií.

1 Like