Moja budúcnosť je nejasná, priznáva Lawson | Magazín F1 - F1online.sk

Dvaja jazdci, ktorých budúcnosť je poriadne neistá. Nie je to len Júki Cunoda či Franco Colapinto, o ktorých konci sa v posledných týždňoch špekuluje. Je tu aj Liam Lawson, ktorý podľa niektorých zdrojov zvádza boj o holý formulový život so svojím bývalým tímovým kolegom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213773/moja-buducnost-je-nejasna-priznava-lawson

Myslím, že zatím může být Lawson v klidu. Po odchodu Hondy k Astonu nejspíše vyhodí Tsunodu.

Nevyhodi, Tsunoda v RB zustat nemuze, pujde delat rezervu do Austinu a cekat na sanci, treba se objevi dalsi odberatel.

Nebo třeba přestoupí do Indy.

1 Like

Ano maji tam HI22TT 2.2-liter, six-cylinder, twin-turbocharged engine

Pujde o to jestli se bude chtit do USA stehovat.

Ak by mal Doktor dve zdravé oči už by bol Dunne podpísaný v juniorke.

Další vozeďbouch?

ja v ňom teda vidím skôr ďalšieho Verstappena

Rychlý, ale zatím hodně divoký s neuvěřitelným darem se přimotat do každé šlamastyky.

Veď vravím, tá podobnosť tam je a nie malá či už charakter alebo správanie na trati a čistá rýchlosť. Hlavne má na rozdiel od zvyšku inštinkt zabijaka

Ale rychlý je, to se mu nedá upřít. Nicméně patří McLarenu. Mně ale připadá smutné, že není větší zájem o Lea Fornaroliho, tam už si neumím představit, co víc by pro svoji budoucnost měl udělat.

@Evap
Dune se mi zdá o hodně klidnější, než byl Emil. V posledním závodě ho sejmul Arvid a Dune zbytečně přišel o hodně bodů a bylo mi ho líto.
Ani nevím kolik se ještě jede závodů do konce sezóny, aby se ještě všichni včetně Fornaroliho mohli ukázat. Moc se o něm nemluví, ani ho není moc vidět a přesto vede šampionát.

Však Dunne má za sebou taky slušné vystoupení z Monaka :smile: . Jsou to divočáci, s tím se musí trochu počítat. Arvid to minule doprasil pěkně, i když odstřelení Staňka jde podle mě spíš na triko týmu. Měli ho stáhnout nebo mu aspoň vyměnit spoiler, myslím, že auto v tu chvíli už bylo dost neovladatelné. Chudák Roman, měl to rozjeté pěkně.
Fornaroli se už ukázal myslím dostatečně, je to debutant v F2 a vede, to snad každý musí vidět. Jestli opravdu utrpí vítězství s vyhozením z F2 bez dalšího angažmá tak aby si to hodil…

Já ho sledoval v minulém závodu a jezdil čistě a nedělal chyby. Vlastně jsem si ještě nikdy nevšiml, že by dělal nějaké kopance. Asi proto bude trochu neviditelný a tak vysoko.

1 Like

Stanek ma letos jeste par zavodu kde se muze ukazat, co uz nevyslo 🫤