Tak jsem prohledal telefon a nejblíže ke krokodýlovi mají tito krasavci.
A teď šup zpátky do ignoru, kluci.
Ty miliardy mi stejně ani nezkusíte vysvětlit, páč nejspíš ani netušíte, kolik to má nul…
Tak jsem prohledal telefon a nejblíže ke krokodýlovi mají tito krasavci.
A teď šup zpátky do ignoru, kluci.
Ty miliardy mi stejně ani nezkusíte vysvětlit, páč nejspíš ani netušíte, kolik to má nul…
Kvůli pajtce musím být doma, tak jsem si trochu povyrazil, ale už co nevidět zase budu skákat přes kaluže, takže nastane dieta.
Někomu se tam rozvázala šňůrka od bot.
Jsi dobrej. Pak pošli ještě fotky jak se potápíš do 70m.
Květen 2025
Art Exhibition: “Aeroform & Emotion”
Umělecká výstava spojující prvky aerodynamiky s moderním designem.
Instalace zobrazující estetiku rychlosti, tvarů proudnic a techniky inspirované motorsportem.
Guest Chef: Chef Yuki Tanaka (Japonsko)
V rámci konceptu Restaurant Ikarus – Guest Chefs bude celý květen vařit japonský šéfkuchař s michelinskou hvězdou.
Menu zaměřeno na fúzi japonské tradice a evropské kuchyně.
Letecké dny Hangár-7 – 17.–19. května 2025
Letecké ukázky, výstava letadel Flying Bulls, přednášky pilotů a interaktivní simulátory.
Červen 2025
Art Exhibition: “Wings of Innovation”
Výstava zaměřená na technický pokrok ve Formuli 1 a letectví – kombinuje fotografie, modely a interaktivní technologie.
Guest Chef: Chef Bruno Silva (Brazílie)
Exotické menu s důrazem na autentické brazilské chutě a kreativní prezentace.
Red Bull Racing Heritage Days – 21.–23. června 2025
Prezentace historických monopostů F1, setkání s technikou Red Bullu, možnost prohlídky částí motorů a aerodynamických prvků.
Nespočet pretekárskych aut váži tonu. LeMans, WRC, Nascar, DTM, GTčka, Supercars, Dakar, Topfuel dragster, trucky, drift. Väčšina motošportu je 1000kg+ a funguje to.
150 čoho?
Honzík a čísla, nekonečná kapitola.
Nezdá se Ti úchylné srovnávat trucky s F1?
Asi Hřiven.
@spineIesssheep nemyslel, aby si stahoval fotky z netu, ale používal vlastní.
Samozřejmě očekáváme do toho tvůj výstup, jak tu všichni mají dělat něco smysluplného, přitom ty píšeš jen o tom, aby někdo dělal něco smysluplného, to ti přijde smysluplné?
Jinak to číslo na vývoj motorů bych ti vysvětlil, problém je ten, že jsem si volal v neděli s klukama z Hondy a ty nechtějí tyhle čísla dávat veřejně, protože budgetově samozřejmě Honda jede aktivní politiku navyšování při potřebě, takže ty finální čísla se budou lišit
On zas datovej analytik není schopnej si najít i běžný info na netu?
Asi to bude číslo za všechny automobilky, včetně výroby motorek a kyselin.
Především kyseliny spolknou momentálně větší díl peněz a nejspíše bude v téhle částce i vývoj baterií.
Dík, takhle by to vypadalo, že už v květnu by mělo být otevřeno. Jako hlavní organizátor výjezdu počkám do poslední chvíle a operativně rozhodnu . Dám vědět.
Napísal si
1 tona je úplne OK na pretekárske auto.
To je stale vela. Honziho je opat za vola, nic nove. On a cisla nikdy neboli kamarati, ale toto je zakladna skola, to prekvapil aj mna ako zle je na tom.
Kdyby jsi uměl vyhledávat na googlu, tak tu nejsi za blba. I když vlastně to jsi i tak skrze tvůj 6 účet tady, well
Čísla z 2019, nezahrnující údržbu, výrobu ani vývoj pod “zamrznutím” - Honda loni, kdy se objevil problém s motorem u Maxe.
Doufám, že si dokážeš alespoň přeložit část článku
Já přesné čísla neznám, takže se nemůžu hádat, když sám nemám přesné argumenty.
Pro doplnění, ale tak někteří očividně umí jen urážet bez normálního fungování
Jsme na stránkách F1, tak můžeš hádat jaké vozy jsem měl na mysli.
Výrobce: Odhad nákladů na vývoj motoru
2026
Mercedes 250–350 milionů EUR
Ferrari 250–350 milionů EUR
Honda (Aston Martin) 250–300 milionů EUR
Pohonné jednotky Red Bull/Ford 400–500 milionů EUR
Audi (Sauber) 300–400 milionů EUR
Tohle oficiálně říkají auditoři…
Za mě je to i tak více, než jsem čekal.
Hlavně u Redbullu, tam jsou ale započítané i technologie, které už ostatní nemuseli pořizovat.