Mohol by Wolff skončiť ako šéf Mercedesu? Jedného dňa to môže prísť, priznal | Magazín F1 - F1online.sk

Čaká Mercedes druhá neúspešná sezóna? Všetci vieme, že každé impérium sa raz rozpadne a aj tí najúspešnejší tréneri a manažéri dôjdu na koniec svojej cesty. Platiť to môže aj o takom neohrozenom lídrovi ako Toto Wolff.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92334/mohol-by-wolff-skoncit-ako-sef-mercedesu-jedneho-dna-to-moze-prist-priznal

No toto, Toto. :man_shrugging:

ano a preto je v tej pozicii tak dlho a tim sa riadil sam :smiley: tieto tvrdenia…to si neprides jak tupec, ked taketo bludy vypustis z ust? :smiley:

no jasne, ze to tak bolo. Auta mercedesu sa do dnesneho dna stavaju podla Brownovych blueprintov len v poslednej dobe im to uz trochu vybledlo a Hamilton stale tazi zo schumecherovej brilantnej a nedocenenej prace pre strieborne sipy.
Dokonca podla Hogra Hamitlon asi este stale jazdi s Alonsovmi setupmi bez, ktorych by dopadol horsie ako Latifi. Je to ten Hamilton riadny stastlivec, ze v 2007 nadabil na takeho borca a opajcol od neho setup.

2 Likes

:joy::joy:pobavilo, milujem ironiu a tu jej bola slusna davka

Teraz keby Toto odide tak Mercedes padne na hubu ako Ferrari ked odišiel Jano Todt. Tak snaď to tam dá naporiadok a potom nech z jeho práce ťaží jeho nástupca. :grin: