Mňa nemôžete porovnávať so žiadnym iným pilotom, odkázal Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Je pravda ze Hamilton jazdil len v top teamoch, ale taky Alonso si presiel asi vsetkym a motivaciu zjavne stale ma. A nemozes povedat ze by mladi nedostavali sancu v top teamoch. Kolko mladych sa vystriedalo v Red Bulle? :slight_smile: bohuzial pre nich nikto nedokazal drzat krok s Verstappenom.

Samozřejmě, že Hamilton je rasista jak víno i když on by s tím zuřivě nesouhlasil! :pensive: V dnešní době je problém, že č.e.rn.och.ovi nesmíš říct, že je č.e.rn.och, ale musíš se k němu chovat, jako k č.er.noc.h.ovi! :pray: Je to na hlavu. :rofl:

Kdyz porovnas Lewise s Bergerem ktery taky celou karieru jezdil v nejlepsich tymech, sedel v tech nejlepsich vozech :face_with_monocle:

Suhlasim. A aby som nezabudol @Ambassador_Kosh ked uz ti mladi jazdci nedostavaju sance v top teamoch, Verstappen mal 18 ked ho posadili do RB a vyhral hned prve preteky.

1 Like

A preco Maxa posadili do malinoviek? Lebo museli, kedze si to Jos vydupal v zmluve. Zacal v juniorke a dalsi rok mal byt uz v malinovke.

Asi si to mohol vydupat aby Max nezdrhol do Mercedesu. Ak na to mlady jazdec ma tak sa cesta do top teamu najde. A ako som uz spomenul viac mladych jazdcov dostalo sancu v tych maliovkach. Bohuzial ked dostali od Verstappena v pretekoch kolo asi na to nemaju. A ja sa velmi rad pozriem na porovnanie generacii, ked na to 40-45 rocny jazdec ma, nech si s mladymi zapreteka. Takato rozmanitost je iba dobra.

Spravna poznamka, on vlastne ani nie je c.e.r.noch, tym, ze je mulat a omiela ciernu plet de facto znevazuje svoju mamu. A ked ma komplexy z detstva naznacuje, ze moc nedospel a zostal zaseknuty ako osoba. V jeho veku uz je to podla mna aj problem

1 Like

Běžně trvá půl sezóny, než si jezdec na nové prostředí a vůz zvykne.
Hamík je už ostřílený starý pes, ale i tomu bude nějakou chvíli trvat než si zvykne na nový kotec.

No, nevim, kdyz vezmes v potaz Mansella a jeho debut ve Ferrari kdy vyhral tusim v Brazilii, to mel nove razeni pod volantem, ale uvidime Lewis je sikovny, jen se musi vyhybat VER, vypada to na pokracovani stylu nestiham tak faul.

Za Mansella byly vozy závodním nářadím, dnes se jedná spíše o kybernetiku.
Na Emila bude platit pravý opak. Neuhýbat mu. Však on si časem uvědomí, že hlavou zeď neprorazí.

Jo ale nechal bych to jinym at si nici auta, Gasly by ho mohl postavit do late pokud by se posoupnul v poli dopredu.