Mladíci si musia počkať. Rezervnými pilotmi Ferrari budú Čou a Giovinazzi | Magazín F1 - F1online.sk

Juniori z akadémie Ferrari sa v tejto sezóne nedočkajú podobnej príležitosti ako Oliver Bearman na minuloročnej Veľkej cene Saudskej Arábie. Scuderia totiž pri výbere náhradníkov stavila na mená so skúsenosťami z Formuly 1. Stajňa okolo Freda Vasseura vymenovala za svojich rezervistov Kuan-jü Čoua a Antonia Giovinazziho.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186333/mladici-si-musia-pockat-rezervnymi-pilotmi-ferrari-budu-cou-a-giovinazzi

Zaujímalo by ma čo tam drží Giovinazziho. Bez urážky k nemu, len by ma to zaujímalo. Sú to peniaze, kontakty (viem, že ma dobre vzťahy s vedením), alebo je fakt dobrý a len mu to v F1 nevyšlo. Vyhrať LeMans sa mu podarilo.

Takto sa to robi. Kuan-jü Čou si teraz pocka ako si pocas tretieho vikendu nestastne zlomi Hamilton nohu na kolobezke pri objazde trate. Nasledne nastupi uz v sobotu na kvalifikaciu a po 8 mieste v nej sa prebojuje celkovo na 4. poziciu. Treba priznat, ze trochu so stastim.
Pocnuc dalsim vikendom zacne zatapat jazdcom bojujucim o podiove umiestnenia.
Predaj merchu Ferrari v Cine stupne o 2428 percent.
Kuan-jü Čou skonci v rocniku 2025 celkovo treti.

Wikipedia: F1 2025 (vynatky)

3 Likes