Mintzlaffovi sa nepáči, že Wolff lanári Verstappena: Nech sa stará o svoje problémy | Magazín F1 - F1online.sk

Keď Ron Dennis prirovnal Formulu 1 ku „klubu piraní“, vyslovil jednu z najslávnejších právd o tomto športe. Je to vskutku tak a najvyššia motoristická trieda je zároveň o veľkých egách, ktorým tu disponuje prakticky každý veľký hráč. Výnimkou nie je ani skúsený obchodník Toto Wolff, ktorý dáva verejné návrhy hviezde Red Bullu Maxovi Verstappenovi. To sa ani trochu nepáči výkonnému riaditeľovi výrobcu energetických nápojov Oliverovi Mintzlaffovi.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152781/mintzlaffovi-sa-nepaci-ze-wolff-lanari-verstappena-nech-sa-stara-o-svoje-problemy

Verstappen se kratce vyjadril po oznameni odchodu Neweyeho z Red Bullu:

1 Like

No že se mu to nelíbí je jasný, ale že Wolff to zkouší je přeci logický, zejména když tohle začalo hlavně tím jak tam Jos Verstappen demonstrativně běhal po padoku za Wolffem aby si s Hornerem měřil pindíka.

1 Like

Zajímavé, takhle neuvažoval, když RB takhle kradl zaměstnance Mercedesu. Jen ať se hezky podívá do výplatnice kolik desítek a možná i stovek bývalých Mergláků tam teď figuruje.

1 Like

V každém případě jestli chtěl Wolff Verstappenovcům zde demonstrovat trochu vůz na úrovni, tak se to teda moc nepovedlo :thinking:

1 Like

Akurát, že získaním Verstappena by Wolff vyriešil dosť svojich problémov – dôvera v tím sa vytráca a získaním aktuálnej hviezdy poľa by zas všetkých upokojil (nielen sponzorov, ale aj zamestnancov).

Takže Wolff sa snaží – zaplniť medzeru po Hamiltonovi je jedna z priorít.

1 Like

@PUFF tak Mick do F1 a Kimi si musí počkat

Blbé je, že my vůbec netušíme co všechno se děje v zákulisí F1.
Třeba je Toto s Emilem domluvený, že za každého přetáhnutého inženýra RB dostane prémii 100 000 Dolsů.

2 Likes

V RB začinaju byť nervózni

Este nie je rozhodnuté

První vlaštovka, ale jestli chtějí vážně udělat něco pořádného, tak by měl Mintzlaff vystoupit ještě rázněji a dát liden v týmu najevo podporu manažerů v Rakousku.

Ty si kociruj svojho Maxika a diane vo svojom time, a nechal zvysok na pokoji :smiley:

To co tam “odstartoval” Horner, sa len tak nevidi… CI to bolo umyselne, ci to niekto chcel, je druha vec, ale aby top tim na vrchole sa sam potopil, to je sila.

Momentálně přestup do Mercedesu nedává smysl, jedině jako gamble k roku 2026, i tak ale nedává smysl přestupovat už letos.
Ale Max není hloupej, on to ví :slightly_smiling_face:

toto je trochu trapne vyplakavanie a takto verejne. nieje to hodne cloveka na takom poste
wolffik si robi len svoju robotu ak chce ukradnut najvacsiemu konkurentovi jeho najvacsiu hviezdu(medialnu) aj ked este lepsiu robotu by odviedol ak by i ukradol tu skutocnu hviezdu co stoji za tou dominanciou, lebo maxo bez najlepsieho auta, alebo aspon takeho ktore ma na pravidelne vitazstva je len klbko nervov

3 Likes

Tezko si predstavit Verstappena jak rano vstava a ty jo, jdu do Mercedesu.

1 Like

Neboj to příjde. Nic netrvá věčně a jedno Emila RB omrzí.

Uz brzy, uz brzy.

2 Likes

Je tazke uverit, ze by Max nepremyslal nad prestupom.
Sucasna situacia v RB, odchod Neweyho a hlavne opravnena obava ohladne motorov Ford od 26 (bude mensi zazrak ak budu mat hned dobry motor) ho k tomu nuti…
A Wolff by bol blbec, ak by sa nesnazil ho ziskat.
Cize otazka je skor kedy a kam…