Ja som si to tiez prebehol cele. Nic specialne tam nie je. niekto mal snahu to slusne nafuknut.
Ty běžně posíláš takove zpravy a fotky kolegyním?
Josa neries, neodbacaj od temy, hoci aj pri nom trepes pekne hluposti.
Pisal si doslovne, ze Horner je dobytok ak sa spravne pamatam. Stale to plati? Ci uz si otocil kabat bez kuska sebareflexie, ze sorry zmylil som sa a robil som unahlene zavery?
To je jedno ze nemoze. mal podat navrh oficialne a odvolavat sa na to ze vacsinovy vlastnik to zamietol aj na zaklade “všetkých protihornerovskych bla bla bla” dokazov
Hahahaha ty nezbednik
Horner vsetko poprel. Vsetky vznesené obvinenia
hornerov PR tim nasadil krizovu komunikaciu
to je tak priehladne ako sa tam producirovali, ako tam zrazu prisli thajski majitelia, ktori sa tak to nikdy neprezentovali
a to, ze to bolo ciste PR naznacuje to, ze sa k tomu nikto z nich verejne nevyjadroval ak odmyslime to povinne hornerovo odmietnutie(bez dalsich detailov) ak sa ho uz na to niekto pytal, ale vzdy len strucne “vsetko popieram”
lenze ak je to pravda, tak tie zverejnene spravy nebudu vsetky dokazy proti hornerovi, lebo ak by boli a dotycna sa vyhrazala vedeniu redbull nieco v style, ze ak ho nevyhodia tak ona to zacne prepierat verejne tak by ho vedenie donutilo sa k tomu postavit ako chlap priznat mimomanzelsku aferu, nasyspat si popol na hlavu a este povedat, ze sa ho dotycna snazi vydierat(a potom nech to riesie kompetentne organy). a ak by to bola pravda tak reputacia redbullu by neutrpela nic, rb by sa plne postavil za hornera a ten by mal problemy len so svojou manzelkou a bol by za nevernika co nieje az take zle, to sa prezit da
nebol by prvy a ani posledny a medialne sa to dalo uhrat uplne lavou zadnou, ak by bola pravda ze to bolo len a len o aferke ktoru horner ukoncil a dotycne to nevedela spracovat
no ale skor to uz vypada, ze tym dotycnym co dostal kopacky bol horner a opojeny slavou a mocou zacal robit blbosti, ktore by clovek v jeho postaveni robit nemal. lebo ved ako si ona dovolila odkopnut velkeho hornera v case jeho najvacsej slavy
je to samozrejme len moja spekulacia, ale kvoli obycajnej afere by v rb taky pochlach okolo toho nerobili a riesili by to uplne inak
neverim, ze ak by islo len o mimomanzelsku aferku tak ho rakuske vedenie bude chciet vyhodit ak dobre vedia, ze vacsinovy vlastnik stoji za hornerom a milenecka afera nemoze byt padny dovod na ukoncenie zmluvy a dobrovolne on neodide
tie spravy nemusia byt vsetky. ak chces aby sa niekto zamotal do svojich klamstiev tak nikdy nemozes zverejnit vsetko, musis to davkovat po spravnych davkach tak aby to najprv zacal zatlkat a zamotavat sa do toho, potom zacnes zverejnovat dalsie a dalsie casti a ak on zacal klamat na zaciatku tak z toho mozes vytlct ovela viac ako keby si naraz zverejnil vsetko
horner napr. dodnes nepriznal ani milenecky pomer s tou dotycnou
No nikdy se nevyjádřil k oněm “uniklým důkazům”, nikdy nepopřel že by jejich obsah byl fake nebo že by s ní nic neměl. Je velmi opatrný a vždy jen řekne že se k oněm věcem nebude vyjadřovat, a že vznesená obvinění vždy popíral. Já jsem nečetl žádná její obvinění a co vlastně má konkrétně za problém.
PS pro ilustrativní příklad. Třeba řekla že ji znásilnil, on že to popírá, vyšetřili že mu řekla jen 5x NE takže to bylo dobrovolný, případ pro ně uzavřen.
Nemyslím si tohle konkrétně, ale pohled na věc se může ohledně obvinění určitě lišit pro oba dva, poškozenou a obviněného. Jestli mi něco neuteklo, oficiálně k uniklým věcem nebylo vůbec nic což považuji za zvláštní.
poprel vsetky obvinenia. mat mimomanzelsky vztah s kolegynou nie je sice eticke ale zijeme v dospelackom svete a take veci sa stavaju. Podla zverejnenych screenshotov to bolo obojstranne. Hornerova nevera ale vidly do redbullackej idylky isto nehodila. Keby tam nebola hra o trony, tak sa verejnost ani nic nedozvie. Niekto musel / musi schvalne vynasat a niekto to schvalne rozduchava s cielom Hornera pripadne thajsku stranu vyhodit zo sedla.
Dokonca by som bol nachylny uverit, ze to na Hornera zamerne nasadili a on hlupak sa chytil, pokial mal podobne aferky s tuctom dalsich zien co sa flaka po padoku nebolo by to nic tazke.
Ale ono je to tam take na hrane. Z tych sprav sa da vyvodit sexualne obtazovanie, zavisi od toho ako sa na to chces pozriet. V tych spravach jej medzi haldami nepodstatneho textu robi naznaky a vola v noci a objektifikuje ju a ona mu to tam neopatuje, dokonca 2-3x tam je jasne napisane nech to nerobi ze jej to vadi.
Zaroven nie su tak moc explicitne aby to sikovni drahi pravnici nedokazali otocit na zlomene srdce, nie na sexualne obtazovanie. Ja na to nazor nemam. Sexualne obtazovanie je zle, ale zase je strasne jednoduche hocico dnes otocit na “sexualne obtazovanie”.
sproste je to bez ohladu ci o tom manzelka vie, alebo nie
sorry, ale podstata a vaznost skutku sa nemera v tom kolko ludi o tom vie… ja to ale myslim tak, ze v takom pripade je to cisto jeho hlupa sukromna aferka, nic do coho by nas nieco bolo (RB ako team ano, kedze ide o zamestnanecky pomer)
suhlas
A tak ma napadlo, co ak je to opacne? co ak (v este nezverejnenej casti) bola prave ta kolegyna ktora ten vztah vyuzivala (ak to prezenieme tak mozno az vyhrazala), mala z toho neprimerane vyhody v teame?
A Horner musel byt ticho, pretoze romanik musel ostat ututlany? Co ak ona bola ta predatorka? A kludne mohla byt aj dosadena, to sa vlastne nevylucuje. Vsetko su to fabulacie, ale kludne ak by to tak bolo (z uniknutej konverzacie, ak je skutocna, to totiz fakt nevyzera ze by to bolo cele nasilu/jednostranne), tak Horner by mal okrem zeny stale aj problem s tym, ze nezvladol ulohu sefa teamu co ked sa prevali tak nastve velmi vela ludi
Nehodnotim skutek jako takovy, jen jsem nabidl alternativni pohled na to, proc Horner nabidl uplatek dotycne.
O sprostosti nebo nesprostosti nemuzu a tudiz nebudu diskutovat, protoze o jejich rodinem zazemi vim uplne kulove.
Bud sme videli ine spravy alebo je podla nas sexualne obtazovanie nieco uplne ine. Lebo z toho co som ja videl, tak to bolo vzajomne, mali za sebou nejaku minulost a len zrazu ona zacala byt odmietava, a sice Horner mal par dalsich pokusov, ale ziaden natlak ani nic a ona tomu tiez nedala ziadnu razantnu stopku.
keby si to cital tak by si videl ze neprimerane vyhody zrejme nemala ked bola sokovana ze jej navrhol v jeden den homeoffice ked vie ako neznasa ked si niekto pyta homeoffice a nechcela to akceptovat Takisto je uplne zrejme ze on bol ten kto to soferoval.
Cekal jsem vsechno, ale ze Red Bull rozjede na zacatku sezony nejvetsi spamovou self-anti-kampan historie F1, na to jsem i ja se svym vysoce nadprumernym procentem uspesneho odhadu kratkej