Mintzlaff chcel už 2. februára zverejniť tlačové vyhlásenie s textom: Christian Horner odchádza | Magazín F1 - F1online.sk

Christian Horner naďalej zostáva na pozícii šéfa Red Bullu Racing. Krk mu zatiaľ nezlomilo ani vyšetrovanie kauzy, ani zverejnenie súkromnej komunikácie a ako sa ukazuje, ani Oliver Mintzlaff, ktorý mal už na začiatku februára pripravenú tlačovú správu o odchode šéfa pretekárskej stajne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145094/mintzlaff-chcel-uz-2-februara-zverejnit-tlacove-vyhlasenie-s-textom-christian-horner-odchadza

To co se v článku píše, je nadmíru znepokojující.

3 Likes

Ved vy normalne robite bulvar. Ved este ani raz ste nenapisali nic, co by bolo overene, podlozene faktami a stale vlastne nevieme coho sa Hornen dopustil (zahranicne media o formule necitam.) Vidim ze na F1online sa toho vela nedozviem, co mi v podstate je jedno. Je mi jedno co Horner spravil, nech si to Red Bull sam vyriesi. Ale normalne mi vadi, ze vy v tomto pripade robite iba bulvarne clanky, ktore nehovoria vobec nic, maju iba sokujuce nadpisy na styl plus 7 dni.

2 Likes

Ked uz zverejnil ten insider polovicu tej komunikacie Hornera s jeho PA (ci kto to vlastne bol), tak preco nezverejni aj tu cast, kde ju Horner tak strasne sexualne obtazuje?

Rad by som si uz urobil zaver, ci sa Horner fakt dopustil sexualneho obtazovania alebo zneuzitia svojej moci (bossingu) alebo je to len snaha rakuskej casti firmy zbavit sa ho.

Ved tu sa priamo pise mozny motiv preco by sa ho chceli rakusania zbavit, tak potom sa tazko cloveku chce verit, ze by to bola ozajstna kauza a Horner by sa naozaj dopustil nejakeho nemoralneho spravania.

Medialna komedia. :clown_face:

2 Likes

No četl jsem že ta výpověď Hornerovi Mintzlaffem byla potvrzena vlastními zdroji Motorsport-total, takže tuto informaci bych bulvárem uplně nenazval.

1 Like

Presne tak… ak by mal odstupit na zaklade tej polovice zverejnenej komunikacie tak je to trapne. Jednoducho sa rozputal mocensky boj a skusaju ho odstrelit takto. Red Bull by si ale mal rozmysliet ci chce stavat tym na 80 rocnom rasistickom rakuskom ■■■■■■■■, alebo clovekovi, ktory ma vysledky.

3 Likes

Do prdele at uz ho vyhodi, kdo to ma porad cist :eyes:

To je ten dnesny zapad,kde sa riesia hluposti…Dotycna zamestnankyna mala ,ak bol poruseny zakon podat trestne oznamenie na Hornera a nie robit z toho takuto komediu!A uz asi chapem,preco ,som pred par tyzdnami zachytil na zahranicnych portaloch o F1 informaciu z dobreho zdroja,ze Newey ma ist v roku 2026 do Ferrari.

Polovacka na Hornera pokracuje… horsi od neho je snad uz iba Hitler.
Stale cakam na tie zdrvujuce dokazy, ktore mali byt zaslane polovici civilizovaneho sveta. Z toho co som doteraz videl je len zrejme, ze k niecomu medzi nimi doslo co si Horner vylozil mozno inak ako druha strana. Nevidim tam ziaden natlak z pozicie vplyvneho bossa. Samozrejme, to co sa objevilo na google drive nemusi byt vsetko a tie naozaj zdrvujuce veci boli vynechane. Pokial sa neobjavi este nieco, bude to v rovine spekulacii, konspiracii a firemnej politiky.

Byť Hornera nemusím, tak není přeci jen celé jeho úspěch? On si udržel celý tým pohromadě, včetně všech inženýrů.

Porad je to bulvar. To ze je pravda ze nekdo s nekym spal, nebo ze nekdo nekomu dava vypoved proto, ze s nekym spal je porad bulvar. Overeni s tim nema co delat.

Popsat realne kauzu s tim ze uvedu, ceho protipravniho, nebo amoralniho se dotycny dopustil, pripadne jaky to melo dopad na obet a overit si zdroje je novinarina. Tohle jsou spekulace, kde je minimum overenych faktu.

Dobra Mitzslaff chtel dat Hornerovi vypoved. Proc? Protoze byl zdesen? No pani Rovlingova byla zdesena, kdyz navstivila Ceskou republiku a zjistila ze zde pouzivame klecova luzka pro deti abychom je nemuseli poutat. A pan Radcliff, byl zdesen tim, ze pani Rovlingova prohlasila, ze zeny maji vagynu.

V tomto svete je kde kdo kde cim zdesen, ale to zadnymu miliardari nedava pravo ( ze zrovna on je zdesen) davat lidem vypovedi. To at si vetkne nekam. Delaji z Hornera najednou vladce vsehomira. Urcite ma vliv a moc, ale urcite ten vliv a moc nebude srovnatelnej s tim co ma Mitzslaff.

Jestli Horner odkopl svoji milenku nejakym nepeknym zpusobem, je sice pro dotycnou bolestive, ale pokud si zacala se zenatym je to ocekavatelne. V kazdem pripade, do toho nikomu nic neni. A dokonce ani dotycne ne. Horner ma plne pravo ukocit vztah, jako ma to pravo ona.

Pokud ji Horner obtezoval ( delal ji navrhy, posilal fotky a ji to nebylo po vuli) a ona to nahlasila a veliky RB to zametl pod koberec, pak ma RB veliky problem, pana Mitzslaffa nevyjimaje.

V takovem pripade, nemel pan Mitzslaff na nic cekat, neresit vec interne, ale postoupit ji policii. Sexualni obtezovani z pozice nadrizeneho muze byt trestne. Paklize byl tedy tak zhrozen. To je minimum, co bych od cloveka jeho postaveni ocekaval.

1 Like

tak nejak.
Keby Horner akceptoval rezignaciu zo zdravotnych dovodov dopadlo by to pre neho ovela ovela horsie. Bol by z neho uchylak, ktory nieco uchylne vyparatil a od hanby a strachu zaliezol pod kamen.
To, ze Horner rezignaciu neakceptoval znamena, ze si mysli, ze kauzu moze ustat, to znamena, ze je presvedceny, ze nech je to cokolvek, tak okrem porusenia firemnej kultury a zakladnej etiky tam nic ine nie je.
Ak tam je naozaj nieco co je na civilne konanie, tak je v hovne cely Redbull vratane Mintzlaffa az po usi pretoze to uz 2 miesiace tutlu. Preto si myslim, ze tam nic take nie je.

Este dobre za Hornera, bola aj nejaka velka cena vobec? :smiley:

Pro me jo :grinning:. Sice nudna, ale o to vic radosti mi udelala. :grinning:

Na zaklade tej zverejnenej komunikacie sa s nim moze maximalne tak Geri pohadat. Podla tej casti komunikacie by mala mat pracovny postih skor osoba, ktora tie spravy dostala mimo firmy. A zaroven media, ktore diskredituju Hornera a sirili o nom nepravdy.

Ak sa teda nepreukaze opak. Ale snazia sa o to uz skoro mesiac a stale na Hornera nic zmysluplne nenasli (alebo aspon neuniklo na verejnost).

Keby na neho nieco zavazne naozaj mali tak uz by skoncil pred mesiacom, to by neustal, urcite by sa to dostalo ne verejnost…toto je uz nechutne stale to rozmazavat ako h…o po stene…to dokedy bude tento verejny lync prebiehat,vkuse clanky typu Horner je bestia, a pritom stale je boss top timu sucastnej ery…A neverim ani dristom ze by bol s A.Newey na noze. Newey by si mohol vyberat kde bude posobit v ktorejkolvek minute, nieje odkazany robit pod natlakom alebo v nejakom psychoprostredi. Toto uz musi zivit nejaky mentalny atlet

1 Like
  • Horner to urobil
  • Horner to neurobil
  • Zaujíma ma, čo Horner mohol urobiť
  • Nezaujíma ma, čo Horner mohol urobiť
  • Môže za to Jos
  • Môže za to Elkann
  • Počkám si na výsledok
  • Stačí mi výsledok, ktorý už padol
  • Nezaujimam sa o to, zaujíma ma F1
  • Nenávidím Redbull, chcem aby sa rozpadol

0 účastníci

Jedna vec v celom pribehu ale nedava zmysel. Vztah/nevztah, kaslat na tieto somariny, do toho nas nic nie je. Zenaty muz, ak mal romanik tak je to sproste od neho aj od nej. Ale do toho nas absolutne nic nie je.

Preco ale mal ponukat odskodnenie? O tom sa malo pise, alebo to uz bolo de-mentovane (pomlcka tam je navyse kvoli nestastnej auto cenzure) a som ja nepostrehol? Pretoze tento jediny (zrejme) fakt nahrava tomu, ze to nebol len nestastny koniec romanika, ale ze sa Horner naozaj mohol dopustit niecoho viac nemoralneho…

Zvláštní je, že se řeší Horner v rámci firmy, a neřeší to orgán činný v trestním řízení…

zrejme preto, ze organy nemaju co riesit…