Porad je to bulvar. To ze je pravda ze nekdo s nekym spal, nebo ze nekdo nekomu dava vypoved proto, ze s nekym spal je porad bulvar. Overeni s tim nema co delat.
Popsat realne kauzu s tim ze uvedu, ceho protipravniho, nebo amoralniho se dotycny dopustil, pripadne jaky to melo dopad na obet a overit si zdroje je novinarina. Tohle jsou spekulace, kde je minimum overenych faktu.
Dobra Mitzslaff chtel dat Hornerovi vypoved. Proc? Protoze byl zdesen? No pani Rovlingova byla zdesena, kdyz navstivila Ceskou republiku a zjistila ze zde pouzivame klecova luzka pro deti abychom je nemuseli poutat. A pan Radcliff, byl zdesen tim, ze pani Rovlingova prohlasila, ze zeny maji vagynu.
V tomto svete je kde kdo kde cim zdesen, ale to zadnymu miliardari nedava pravo ( ze zrovna on je zdesen) davat lidem vypovedi. To at si vetkne nekam. Delaji z Hornera najednou vladce vsehomira. Urcite ma vliv a moc, ale urcite ten vliv a moc nebude srovnatelnej s tim co ma Mitzslaff.
Jestli Horner odkopl svoji milenku nejakym nepeknym zpusobem, je sice pro dotycnou bolestive, ale pokud si zacala se zenatym je to ocekavatelne. V kazdem pripade, do toho nikomu nic neni. A dokonce ani dotycne ne. Horner ma plne pravo ukocit vztah, jako ma to pravo ona.
Pokud ji Horner obtezoval ( delal ji navrhy, posilal fotky a ji to nebylo po vuli) a ona to nahlasila a veliky RB to zametl pod koberec, pak ma RB veliky problem, pana Mitzslaffa nevyjimaje.
V takovem pripade, nemel pan Mitzslaff na nic cekat, neresit vec interne, ale postoupit ji policii. Sexualni obtezovani z pozice nadrizeneho muze byt trestne. Paklize byl tedy tak zhrozen. To je minimum, co bych od cloveka jeho postaveni ocekaval.