No já si skládám názor z toho co dostávám, a nejhorší je že to co dostáváme zatím vůbec nikdo nedementoval. Nikdo neřekl že co přišlo novinářům je fake, tohle pan Mintzlaff může smést ze stolu jedna dvě jako zcela smyšlenou lež, ale vůbec nic. Mě to napovídá že Horner tam s nějakou ženskou ten přehmat udělal. Kdyby ne je to všecko neskutečně absurdní, to by přece bylo dávno řečeno.
A zase celá diskusia o ničom. Tak za prvé to čo bolo zverejnené prišlo od Hornera alebo ľudí čo ho zachraňujú. Naschval to vyzera takto ako to vyzerá. Klasická vplyvová operacia, celé to predstavenie v Bahrajne totalne smrdí. Horner mohol robiť nechutné veci a sexualny podtext v tom nemusí hrať žiadnu rolu a ani to nemusí byť uplne trestná vec. Ale už som začil i to,že typek ukradol sumu cez 40 000 euro,ale firma to nechcela rozmazavať tak ho len vyhodili a k policajtom sa ani nešlo.
Tvár ženskej čo sa zaoberá showbiznisom a pochadza s pokryteckeho anglického prostredia nič neznamená, celé to bolo divadielko.
okej a co toto
Wolffa som popravde zabudol v hlasovani spomenut, napadlo ma to, ale mne prave toto pride neskutocne absurdne
Tipuju že neměl zájem to rozmazávat ani zloděj. Ale tady by to měla mít zájem rozmazat údajná oběť.
Já jsem taky slyšel jak obrali jednoho místního miliardáře a taky to nehlásil. Jen pro ty zlodějské manažery to nedopadlo bezbolestně.
A ako dovod odstupenia od zmluvy by Verstappen uviedol, ze Horner bol vyhodeny hej?
jj, ze citil neskutocne vnutorne tlaky, co na jeho vykonnost zacali prinasat nepriaznive vplyvy, a teraz kedze Lewis ako jeho povedzme nemesis, tam uz neni, tak preco nie
Práveže ani nie, tak ako sa Horner chová ako predátor tak sa ona práveže chová ako obeť, nechceš svoju hanbu zverejňovať verejne, môže byť potom čo sa deje zaskočená, psychicky na tom zle. Preto sa viac než 2/3 znásilnení ani nenahlasujú policajtom. V RedBulle nastal bol o moc a ona môže byť naštvaná na obe strany, že jej prípad len zneuživajú atc., Je to vpodstate normalne chovanie obete,a nikto nevieme ako ďaleko Horner a Thaici boli ochotný zájsť, či ju nezastrašujú.
Skôr než vnútorné tlaky vie ako na tom motor RBulu pre sezónu 2026 je.
ten moj koment bola cista fikcia, ber to prosim tak
Hezky ten Jos rozkládá úspěšnou karieru syna
Když se to nenahlasuje, tak jak se ví že to jsou 2/3 ? Že se to nenahlasuje si vymysleli neziskovkáři, aby si udrželi kšeft. To je základ zlodějského aktivismu vymyslet si čísla, která nejdou zjistit a vydávat je jako potvrzené.
Toto mi nedava zmysel. Prve dva body vsak ano.
Skús sa vykašlať na ideologické hluposti a pokecať si zo ženami pokial chceš naozaj vedieť pravdu.
Byla by to bomba Jako vážně, kdyby přišel do Mercedesu a prostě by si natřel Russella půl sekundou, to by bylo neskutečný. Naopak kdyby to nešlo tak dobře taky by ten duel stál za to Ovšem koho by tohle ještě nedávno napadlo, šponuje se to pěkně.
Jos prý na protest proti Hornerovi nebude v Arábii, zničující Na druhou stranu kdyby se přidala celá Rakouská větev, hned by se to nějak muselo vyřešit a bylo by
Tak to su pekne hov.na henten clanok.
Ten clanok ma asi taku hodnotu ako Hogrove komentare na tuto temu.
tak ma napada, ze ci to neni cele o josovom masterplane dostat mladeho do mercedesu, ktore to cele odstartovali, a Horny-Gate prisla do toho bud nahodou, alebo kvoli tomu
Tam ale nesedi rok 2025, ktory je akosi navyse a nepasuje do tohto planu. A navyse odkial by Jos mal tie screenshoty a preco by RBR toleroval toto Josove spravanie, ked ho mozu skratka poslat do prdele a dovod na to teraz maju.
To nie je o Josovi. On je len nastroj a zdaleka nie je tak dolezity. V pozadi budu ine hry ako nejaky Jos.
… já nevím, ten tlak ať Hornera vykopnou je zcela markantní. Podle mě to je o Hornerovi který možná skutečně trochu zmagořil a udělal si nepřátele, ale nevidím že by se to dělalo kvůli přesunu Maxe.
@Papa_Jos tak potom, kedze na kazdej klebete je nejaka cast pravdy, sa len Verstappenovci idu zariadit keby nahodou? alebo ako ktosi vyssie komentoval, je to kvoli obavam z motorov pre 2026? mercedes predsalen ma neskutocne know-how a dlhy zoznam trumfov vdaka motoru