ako povies čierny Jos
Já tu mám jeden účet celou dobu, narodíl od tebe
jasne samozrejme, to hovor PUFFovi, napr ja tiež
Co mám říkat Puffovi? On není paranoidní a nevidí mě za každým účtem. Temnenej sýre, moc ti to nejde, tyhle obviňovací pokusy
Ide mi to presne tak ako tebe ak ti to nedošlo ty inteligent
Ty jsi tedy hodně paranoidní.
Ty jsi ten ze severního Maďarska (dle jazyka)?
Hej zabudol si ze si toto slovíčko použil cez druhy ucet vsak? Ty si fakt hlupák to je sila
Naopak Vettela považuji za toho “bojovníka” či posledního mohykána RedBullu, který s týmem seděl po nocích a v továrně, aby jim pomohl auto dostat na potřebnou úroveň. Verstappenovi postavil Newey skvost a on si v tom povozil pr-el. Když se nedaří, tak jen seřve tým do rádia a jde si hrát hry.
Ty si dobre mimo uz ani nevieš kde a nqco mas ako reagovať
chod apat uz radsej
Reaguji na tvoje komentáře. Nevím, s čím máš problém.
Co ti zase nedošlo? Pošťák, kterýmu nic nedochází, to je fakt špatný
On má problémy s nedostatkem inteligence, tak tu píše takové bláboly
Jo tak sa pozri kde sme sa bavili o vettelovi ty neandrtalec a daj mi pokoj uz hogarko
Ty jsi vážně tak blbej, že nevíš, kdo ti píše? Hogar byl jiný uživatel, já jsem někdo jinej a Jos je tvůj Bff, si zapomněl?
Nemam ani 1/5 z tvojej debility… Hogarko. Čau
Běž a už se nevracej, a nedělej to divadlo, jako předtím multinicku
on rasista? a ty si potom čo? Brutálne zamindrákovaný rasista.
Tak napriklad poklakavanie a BLM som odsudil uplne. Tiez sa mi nepaci, ked cierne tlupy v USA idu po uliciach a biju vsetkych bielych rabuju majetok. Kto by sa za to postavil… A to ze niekto umrel ? Za to si tam mozu sami tym svojim chovanim. Skoda, ze sa aj v Nemecku hned nestriela, ked sa ti pristahovalci s mobilmi v rukach tlaci fizlom do ksichtu a vykrikuju tam tie alahovske hesla a nenavist voci krestanstvu…
ROvno k stene a strielat. Tu v EU nema taka spina co hladat. A som preto rasista ? Ved internet je plny toho, ako znasilnuju a doslova sa vyhrazaju smrtou vsetkym veriacim.
Deportovat s5, pred tym poriadne nasekat pelendrekmi…
A teba nenapadla taka jednoducha vec, ze je stredobodom a nemoze nasrat nikoho s fanusikov ? Preto sa hned postavi za kazdu vec a podporuje ju, aj ked s nou mozno nesuhlasi ? Ano vieme, vy co mare prazdne zivoty tu na fore by ste sa tak nikdy nechovali, nesli by ste s davom, ani nemenili svoj nazor
A v com je rozmaznany ? Ze potrebuje aby cely tim fungoval na neho ? Neni nahodou monopost RB robeny na Ver ? Ci za cias Schumiho nemali podpisane pravidla dvojky vo ferrari vopred ? Zase sa netvar ako nevedome dietatko.
Dalsi detsky hejt. Ak prehra s Leclercom na plnej ciare aj 3roky po sebe, alebo kolko vo ferrari bude, nikdy to nezmeni pohlady jeho fanuskov na neho. V tom tkvie to prave fandenie. Kimi bol jazdecky genius ? Ani nie, bol to salamista a partyboy a znenavidel ho niekto po 5slabych rokoch vo ferrari ? Myslim si, ze nie. Bud tu auru okolo seba mas, alebo nie… A nerataju sa tituly a uspechy. Fanusik si preto, ze chces a nie preto ze je niekto prvy…