Minardi: Hamiltonova rýchlosť nekorešponduje s jeho siedmimi titulmi | Magazín F1 - F1online.sk

ako povies čierny Jos :smiley:

1 Like

Já tu mám jeden účet celou dobu, narodíl od tebe

jasne samozrejme, to hovor PUFFovi, napr :smiley: ja tiež

Co mám říkat Puffovi? On není paranoidní a nevidí mě za každým účtem. Temnenej sýre, moc ti to nejde, tyhle obviňovací pokusy

1 Like

Ide mi to presne tak ako tebe ak ti to nedošlo ty inteligent :joy:

1 Like

Ty jsi tedy hodně paranoidní. :smiley:

Ty jsi ten ze severního Maďarska (dle jazyka)? :slightly_smiling_face:

Hej zabudol si ze si toto slovíčko použil cez druhy ucet vsak? Ty si fakt hlupák to je sila :joy::joy:

Naopak Vettela považuji za toho “bojovníka” či posledního mohykána RedBullu, který s týmem seděl po nocích a v továrně, aby jim pomohl auto dostat na potřebnou úroveň. Verstappenovi postavil Newey skvost a on si v tom povozil pr-el. Když se nedaří, tak jen seřve tým do rádia a jde si hrát hry.

Ty si dobre mimo :joy: uz ani nevieš kde a nqco mas ako reagovať :man_facepalming: chod apat uz radsej :joy:

1 Like

Reaguji na tvoje komentáře. Nevím, s čím máš problém.

Co ti zase nedošlo? Pošťák, kterýmu nic nedochází, to je fakt špatný

On má problémy s nedostatkem inteligence, tak tu píše takové bláboly

Jo tak sa pozri kde sme sa bavili o vettelovi ty neandrtalec :joy: a daj mi pokoj uz hogarko

Ty jsi vážně tak blbej, že nevíš, kdo ti píše? Hogar byl jiný uživatel, já jsem někdo jinej a Jos je tvůj Bff, si zapomněl?

Nemam ani 1/5 z tvojej debility… Hogarko. Čau :v::joy:

Běž a už se nevracej, a nedělej to divadlo, jako předtím multinicku

on rasista? a ty si potom čo? Brutálne zamindrákovaný rasista.

Tak napriklad poklakavanie a BLM som odsudil uplne. Tiez sa mi nepaci, ked cierne tlupy v USA idu po uliciach a biju vsetkych bielych rabuju majetok. Kto by sa za to postavil… A to ze niekto umrel ? Za to si tam mozu sami tym svojim chovanim. Skoda, ze sa aj v Nemecku hned nestriela, ked sa ti pristahovalci s mobilmi v rukach tlaci fizlom do ksichtu a vykrikuju tam tie alahovske hesla a nenavist voci krestanstvu…
ROvno k stene a strielat. Tu v EU nema taka spina co hladat. A som preto rasista ? Ved internet je plny toho, ako znasilnuju a doslova sa vyhrazaju smrtou vsetkym veriacim.
Deportovat s5, pred tym poriadne nasekat pelendrekmi…

1 Like

A teba nenapadla taka jednoducha vec, ze je stredobodom a nemoze nasrat nikoho s fanusikov ? Preto sa hned postavi za kazdu vec a podporuje ju, aj ked s nou mozno nesuhlasi ? Ano vieme, vy co mare prazdne zivoty tu na fore by ste sa tak nikdy nechovali, nesli by ste s davom, ani nemenili svoj nazor :smiley:

A v com je rozmaznany ? Ze potrebuje aby cely tim fungoval na neho ? Neni nahodou monopost RB robeny na Ver ? Ci za cias Schumiho nemali podpisane pravidla dvojky vo ferrari vopred ? Zase sa netvar ako nevedome dietatko.

Dalsi detsky hejt. Ak prehra s Leclercom na plnej ciare aj 3roky po sebe, alebo kolko vo ferrari bude, nikdy to nezmeni pohlady jeho fanuskov na neho. V tom tkvie to prave fandenie. Kimi bol jazdecky genius ? Ani nie, bol to salamista a partyboy a znenavidel ho niekto po 5slabych rokoch vo ferrari ? Myslim si, ze nie. Bud tu auru okolo seba mas, alebo nie… A nerataju sa tituly a uspechy. Fanusik si preto, ze chces a nie preto ze je niekto prvy…