nemas s cim by si nesuhlasil tak si si nieco vyrobil?
za toze to priznas
Ked mam hovorit za seba, tak mne Lewis vobec nevadi. Uznavam ho ako pretekara a takisto ho uznavam ako sikovneho cloveka, ktory popri kariere v F1 je schopny ist do roznych dalsich projektov.
Ja myslim, ze hejt tu dostava skrz svoje politicke a spolocenske nazory a tlacenie aktivizmu do F1 (z coho mimochodom uz upustil), nie koli titulom s Mercedesom.
Hamilton je nenavidenej, protože je to rasista, pokrytec, lhář a chybí mu duše sportovce. Je to rozmazlenej fracek. Naštěstí poslední roky jeho kariéry ho vykreslujou v pravdivým světle a za pár let na něj všichni zapomenou.
Je to priemerny jazdec na uroven Schumachera nesiaha ani nahodou, aj Verstapen ho vyskolil v 2021 zo slabsim autom.
Co jsem si vyrobil? Já se tě ptám, jestli Ham získal v Mercedesu 7 titulů, jak píšeš. Se z tebe vyklubal klasickej RBR toxic hater🤮
tvrdis, ze by mal 7 titulov aj keby nemal mercedes motorovu vyhodu?
Jo ty počítáš i 21 Hamovi. Tak to máš napsat 8 titulů. Protože 2008 Mercedes motorovou výhodu neměl a motor nehrál velkou roli ve výkonnosti.
Hogarko ty si taky tupy az to boli. Sam si sa prezradol a nic nemeni na veci to ze davas diakritiku a pises spisovne cesky tele
Nevim, proč by si kvůli tomuhle měl Hogr dělat multiúčet.
Tohle může napsat i ze svého. Stejně tak ti klidně napíše ze svého, že jsi šulin.
Zrovna on s tím problém nemá.
Kde si čítal, že by @helmutko napísal, že mal 2008 Mercedes motorovú výhodu?
Písal o tom, že Hamiltonových 7 titulov odráža úspešnú éru motorárov Mercedesu. Bez úspešného motoru by nemal ani 2008 titul.
Hamilton od svojho vstupu do F1 až do 2024 nikdy nesedel v aute, ktoré by skončilo mimo top 3 v PK. Väčšinou z toho bolo P1, menšinou P2 a výnimočne P3. Bez úspešného motoru nedáš ani P3. So slabým motorom ti ani najlepšie aero nepomôže.
Honzi Honzi, piatoček poobede a tebe to už udiera na hlavičku z tej administratívy v robote. Daj si pauzu.
Zaujímavy poznatok, nebudem ti nic vravet na to kedze isto o tom vies dosť … Ale neviem preco si mi odpisoval ty a nie josisblack
a ze som šulin si nechaj pre honzu
pride za chvilu neboj
Musel jsem se Honzika jednou zastat. Je bit jak žito neprávem.
mas tam dve chyby, zastavas si ho furt, neviem co ta k tomu nuti, musis sa citit riadne trapne a druha vec ze je bit jak zito? neviem kto ho kde bije, chudačika tvojho, ale tu si zasluzi riadny pucung
Hamiltonov vykon totalne koresponduje so 7nasobnym majstrom sveta ktory nema zaujem jazdit s autom s ktorym sa neda vyhrat 8. titul. Hamilton je formulovy dochodca co si myslel ze si splni este jeden sen na sklonku kariery. Zial jeho sen ma daleko od reality.
Bije ho život, inak by nebol taký pampúch tupý.
za chvilu dobehne ked mu mama pusti internet a uvidis tu prvu vetu:
- zase se tu sesla mistni sebranka
- vase smutne zivoty nemate co jinyho delat
- ako vzdy jos a spol musi kopat a urazer
- pekne ste to zase dostali
- mate me plnou hlavu
- diky za potvrzeni
viac sa mi nechce premyslat , ale to je tak zhruba vsetko cim sem prispieva, redbull a verstappena dneska sem neda na 99%
Možno prekvapí a vymyslí nejakú novú vetičku.
To sis ho spletl s někým jiným.
S Emilem Holubem.
neviem kto je emil holub ale
diky za potvrzeni ze ostatne je teda pravda…
To je vidět, že nevíš, kdo byl Emil Holub. Ty si zasloužíš učivo základní školy ty multi nicku