Minardi: Hamiltonova rýchlosť nekorešponduje s jeho siedmimi titulmi | Magazín F1 - F1online.sk

nemas s cim by si nesuhlasil tak si si nieco vyrobil?

5 Likes

:clap:
za toze to priznas :slight_smile:

Ked mam hovorit za seba, tak mne Lewis vobec nevadi. Uznavam ho ako pretekara a takisto ho uznavam ako sikovneho cloveka, ktory popri kariere v F1 je schopny ist do roznych dalsich projektov.
Ja myslim, ze hejt tu dostava skrz svoje politicke a spolocenske nazory a tlacenie aktivizmu do F1 (z coho mimochodom uz upustil), nie koli titulom s Mercedesom.

3 Likes

Hamilton je nenavidenej, protože je to rasista, pokrytec, lhář a chybí mu duše sportovce. Je to rozmazlenej fracek. Naštěstí poslední roky jeho kariéry ho vykreslujou v pravdivým světle a za pár let na něj všichni zapomenou.

1 Like

Je to priemerny jazdec na uroven Schumachera nesiaha ani nahodou, aj Verstapen ho vyskolil v 2021 zo slabsim autom.

1 Like

Co jsem si vyrobil? Já se tě ptám, jestli Ham získal v Mercedesu 7 titulů, jak píšeš. Se z tebe vyklubal klasickej RBR toxic hater🤮

tvrdis, ze by mal 7 titulov aj keby nemal mercedes motorovu vyhodu?

Jo ty počítáš i 21 Hamovi. Tak to máš napsat 8 titulů. Protože 2008 Mercedes motorovou výhodu neměl a motor nehrál velkou roli ve výkonnosti.

1 Like

Hogarko ty si taky tupy az to boli. Sam si sa prezradol a nic nemeni na veci to ze davas diakritiku a pises spisovne cesky :joy::joy::joy: tele

Nevim, proč by si kvůli tomuhle měl Hogr dělat multiúčet. :smiley:
Tohle může napsat i ze svého. Stejně tak ti klidně napíše ze svého, že jsi šulin.
Zrovna on s tím problém nemá. :smiley:

2 Likes

Kde si čítal, že by @helmutko napísal, že mal 2008 Mercedes motorovú výhodu?

Písal o tom, že Hamiltonových 7 titulov odráža úspešnú éru motorárov Mercedesu. Bez úspešného motoru by nemal ani 2008 titul.

Hamilton od svojho vstupu do F1 až do 2024 nikdy nesedel v aute, ktoré by skončilo mimo top 3 v PK. Väčšinou z toho bolo P1, menšinou P2 a výnimočne P3. Bez úspešného motoru nedáš ani P3. So slabým motorom ti ani najlepšie aero nepomôže.

Honzi Honzi, piatoček poobede a tebe to už udiera na hlavičku z tej administratívy v robote. Daj si pauzu. :slight_smile:

1 Like

Zaujímavy poznatok, nebudem ti nic vravet na to kedze isto o tom vies dosť :joy:… Ale neviem preco si mi odpisoval ty a nie josisblack :smiley: a ze som šulin si nechaj pre honzu :smiley: pride za chvilu neboj

Musel jsem se Honzika jednou zastat. Je bit jak žito neprávem.

1 Like

mas tam dve chyby, zastavas si ho furt, neviem co ta k tomu nuti, musis sa citit riadne trapne a druha vec ze je bit jak zito? neviem kto ho kde bije, chudačika tvojho, ale tu si zasluzi riadny pucung :smiley:

1 Like

Hamiltonov vykon totalne koresponduje so 7nasobnym majstrom sveta ktory nema zaujem jazdit s autom s ktorym sa neda vyhrat 8. titul. Hamilton je formulovy dochodca co si myslel ze si splni este jeden sen na sklonku kariery. Zial jeho sen ma daleko od reality.

1 Like

Bije ho život, inak by nebol taký pampúch tupý. :slight_smile:

3 Likes

za chvilu dobehne ked mu mama pusti internet a uvidis tu prvu vetu:

• zase se tu sesla mistni sebranka
  • vase smutne zivoty nemate co jinyho delat
  • ako vzdy jos a spol musi kopat a urazer
  • pekne ste to zase dostali
  • mate me plnou hlavu
  • diky za potvrzeni

viac sa mi nechce premyslat , ale to je tak zhruba vsetko cim sem prispieva, redbull a verstappena dneska sem neda na 99% :smiley:

8 Likes

Možno prekvapí a vymyslí nejakú novú vetičku. :smiley:

1 Like

To sis ho spletl s někým jiným.
S Emilem Holubem.

neviem kto je emil holub ale :point_down:

diky za potvrzeni ze ostatne je teda pravda…

To je vidět, že nevíš, kdo byl Emil Holub. Ty si zasloužíš učivo základní školy ty multi nicku